Nieuw

Londen’s conservatieve burgemeesterskandidaat: niet-blanken hebben hun wijken in rampgebieden veranderd

een willekeurige greep uit wat Londense politiefoto's

Geestesziekten, drugs, bendegeweld, criminaliteit als manier van leven, gevangenisstraf als norm, messen en geweren – dit is de standaard levensstijl van niet-blanken in Groot-Brittannië, onthult de kandidaat van de Britse conservatieve partij in Londen, de van oorsprong Jamaicaanse Shaun Bailey.

Bailey, die momenteel lid is van de Londense Assemblee, onthulde de staat van het niet-blanke leven in het Verenigd Koninkrijk in een paper uit 2005 geschreven voor het “Center for Young Policy Studies”, een denktank van de Conservatieve Partij.

Shaun Bailey, de burgemeesterskandidaat van de conservatieve partij.

De studie, die tot nu toe genegeerd werd, heeft onlangs publiciteit gekregen door media die de Labour-partij in Groot-Brittannië steunen vanwege wat zij beweren dat het anti-moslim en anti-Hindoeïstische opmerkingen bevat.

Deze beweringen zijn onwaar en een volledige verdraaiing van wat Bailey in feite heeft geschreven, zoals blijkt uit een kennisname van het oorspronkelijke document – maar liegen is standaard voor de gecontroleerde media in Groot-Brittannië en elders, dus de beweringen zijn in dat opzicht niet verrassend.

Het document van Bailey heeft nochtans echte waarde in zoverre dat het precies openbaart wat een ramp niet-blank- en in het bijzonder Afrikaans leven in modern Groot-Brittannië is.

Het document, getiteld “No man’s land: How Britain’s inner city young are being failed“, begint met uit te leggen dat Bailey, toen het werd geschreven, “een gemeenschapsinitiatief runt dat ontevreden en drugsverslaafde jongeren op de Noord-Kensington Estates helpt”.

In de inleiding beschrijft Bailey het zwarte gemeenschapsleven in Groot-Brittannië als volgt:

“Ik kom uit een zwarte arbeidersklasse omgeving. Ik ben geboren en opgevoed door mijn alleenstaande moeder op de North Kensington Estates. Waar ik woon, omringt je de groepsdruk om te beledigen. Misdaad is overal.

“Onderwijs op ‘the Estates’ is geen probleem.

“Het percentage tienerzwangerschappen ligt ver boven het landelijk gemiddelde.

“Er is een tienerdrugsepidemie.

“Er zijn belangrijke problemen op het gebied van geestelijke gezondheid en invaliditeit.

“Het aantal mensen dat in contact komt met sociale diensten ligt ver boven het nationale gemiddelde.

“Mijn moeders grootste trots over mij was dat ik de politie nooit naar haar huis heb gebracht.

“Ik heb ook mijn vader leren kennen toen hij terugkwam om ons te steunen en dat is een zeldzaamheid in dit gebied.

Vervolgens beschrijft hij hoe hij op 12-jarige leeftijd naar de Army Cadet Force (ACF) ging en dat hem leerde om niet te stelen:

“Door naar de cadetten te gaan, is de persoon ontstaan ​​die ik nu ben. Ik had meteen een andere versie van hoe mannen waren. Ik had zoveel meer morele begeleiding – niet stelen maar mensen ondersteunen – dan wie ik ook kende.

“Tegen de tijd dat ik 20 of 21 jaar oud was, zaten mijn vrienden al in de gevangenis.

“Bijna allemaal hadden ze een soort van drugsprobleem – vrienden van mijn buurt en van mijn school en universiteit – maar ze waren zich er niet van bewust dat het een probleem was.

“Sommigen gebruikten niet, maar verkochten het. Dat was het echte probleem.

“Als je jong bent en je steelt fietsen voor een lach, vandalisme en spullen, ontwikkel je een criminele mentaliteit – als je het als kind eenmaal hebt, is het moeilijk om weg te blijven, misdaad wordt een kans die je niet kunt weerstaan.

“Het niveau van de misdaad op ‘the Estates’ was verbazingwekkend.

“Alleen al van mijn directe leeftijdsgenoten zijn er 12 in de gevangenis geweest.

“Veel van de jongeren die ik zag waren regelmatig aan het beroven makkelijk drie, vier, vijf keer per week.

“Inbreken was de normaalste zaak, omdat je potentieel, als je in het juiste huis inbrak,  een grote buit zou kunnen behalen.

“En aan de andere kant waren er de helers – de mensen die de contacten hadden om de spullen te verkopen.

“Toen was het al slecht. Maar de afgelopen jaren is hier veel extremer geworden, en de mate van geweld met drugs, geweren en messen onder de jongere kinderen, veel erger.

“Acht jaar geleden zou carjacking fantasiemateriaal geweest zijn. Vier jaar geleden zou je misschien één persoon gevonden hebben die het vermakelijk zou vinden en iedereen zou gedacht hebben dat hij een gek was. Niet meer.

“Nu kan ik je minstens 15 mensen laten zien die het zouden overwegen, 10 of 15 die het zouden doen en vijf die het daadwerkelijk gedaan hebben. Die aantallen groeien.

“Kinderen dragen nu wapens omdat vuurwapens gekoppeld zijn aan grotere criminaliteit.

“Nu verkopen ze crack, omdat dat sneller gaat en meer winst oplevert dan wiet of heroïne.

“Ik ken een man die pas 17 jaar oud is en een zeer succesvolle crack dealer is.

“Het echt probleem is dat het aantal kinderen dat uit de criminaliteit stapt steeds kleiner wordt.

“Daarom krijgen we deze vreselijke dingen met wapens en messen: de ernst van hun misdaden neemt toe naarmate het percentage kinderen dat in de criminaliteit verblijft groeit.

“De terreur die ze veroorzaken en de hoeveelheid zaken waar ze in zitten, heeft een onevenredig effect dat veel verder gaat dan wat ze doen.

“Het echte enge is de jonge leeftijd waarop het gebeurt. Ernstige criminelen waren achter in de twintig. Als je nu naar Feltham gaat, of in mijn buurt komt en mijn jongens interviewt, zijn ze betrokken geweest bij vreselijke dingen en ze zijn nog geen 16 of 17.

“In sommige bendes zitten sommige van de wat oudere al in de gevangenis. Ze worden gebeld door degenen in de gevangenis.

“Voor de kinderen op straat is de gevangenis zeker een ereteken geworden. Het is bijna zover dat je naar de gevangenis moet.

“Er zit geen stigma aan vast. Het is ‘cool’ om in de gevangenis gezeten te hebben.

“Al hun gepraat gaat over f….king people up, f….king people up. Er is geen andere notie van conflictoplossing dan het slaan van mensen.

“Als je hen vraagt: ‘Waarom doe je dat dan wel? Hoe komt het dat X altijd in de problemen zit? Het antwoord is altijd: ‘Omdat hij iemand moest slaan’.

“Voor elk gegeven scenario is de straf in feite een volgend niveau van geweld. Als je zegt: ‘Ik kies je uit en ik prik mijn vinger in je oog’, antwoorden ze met, ‘maar ik stop mijn mes in je rug’.

“Ze wisselen wrede manieren uit om met mensen om te gaan zonder ironie, geen grapje, niets. Het is een geaccepteerde norm.

“Ze vallen mensen aan alleen maar vanwege wat er wordt gezegd dat het respectloos voor hen zou kunnen zijn. Ze moeten ze slaan. Zij moeten de leiding hebben. Om de leiding te hebben moeten ze fysiek gewelddadig zijn.

“Geweld is diep verankerd in hun cultuur van ‘respect’. Ze hebben het over het afschieten van de hoofden van mensen en over steken van mensen.

“De kinderen hier hebben ook het gevoel dat ze geld moeten hebben. Deze kinderen zijn 13 tot 18 jaar oud. De overgrote meerderheid van hen die ‘daarheen gaan’ – dat wil zeggen dat ze naar buiten gaan om te roven, om geld te verdienen – zijn slechts 14 of 15 jaar oud”.

Een mixed-race crimineel gefotografeerd in actie tijdens het recente Notting Hill Carnaval in Londen.

“Cannabisgebruik is hier gelijk voor alle meisjes en jongens. Meisjes zullen eerder beginnen met roken – ze hebben een rokershouding. Het probleem is dat als ze een groep jongens tegenkomen die wiet roken, ze koel moeten lijken. “Dan drinken en roken en rondhangen met de ongewenste personen leidt tot het aannemen van een andere seksuele code. Ze laten zich delen door de jongens”.

Bailey beschrijft vervolgens de levensomstandigheden die niet-blanken in Londen hebben gecreëerd, beschuldigt natuurlijk de staat in plaats van de inwoners, maar noemt nochtans de belangrijkste “problemen” op:

“De galerijen zijn bedekt met mos en schimmel. De verlichting werkt nooit. De lift werkt nooit. De veiligheidsdeur werkt nooit. Mensen komen de hele tijd binnen en buiten en hangen rond. Mensen die je niet kunt identificeren.

“Als je naar huis loopt, ruik je hun rook en drugs. Sommige ouderen komen niet uit hun flat. Zelfs sommige jongeren zijn bang.

“Je durft de ramen niet te openen uit angst voor inbraak vanaf de galerijen die ze openen. De flats hebben dus last van condensatie en rot.

“De stortkokers zijn te klein, dus gooien mensen afval uit het raam.

“Geen van de flatgebouwen is geluiddicht, dus ook al probeert je buurman je niet te ergeren met muziek, ze kunnen het niet helpen.

“Ratten zijn overal: een van de beste dingen die je op ‘the Estates’ kan overkomen, is hogerop worden gehuisvest: de ratten zijn er nog niet.

“Een van ‘the Estates’ die gebouwd werd voor slechts 1.100 personen herbergt nu 1.450 personen. Er zijn veel Marokkanen, veel zwarten. Iedereen is er arm.

“Als je naar de sociale diensten gaat en de administratie controleert, is er vaak niemand nieuw. Wat je ziet zijn mensen van de derde, vierde en vijfde generatie van dezelfde familie.

“Er is een echte cultuur van afhankelijkheid onder de mensen van deze ‘the Estates’. Er is geen poging om die te doorbreken. De echte reden waarom het zo slecht is, is omdat mensen verwachten dat ze worden gehuisvest en verwachten dat ze er nooit meer uit worden geschopt.

“Het wordt steeds erger met elke generatie. We hebben mensen die als kinderen slecht waren. Nu zijn ze nog erger als ouders.

“Kinderen van 13 tot 18 jaar, waarvan de overgrote meerderheid 14 of 15 jaar oud is, gaan erheen om te roven – om geld te verdienen. Veel heeft te maken met respect – als je dat soort geld hebt, heb je respect en kun je alle coole spullen kopen en kun je ze laten zien dat je het hebt.

“Je hebt het over jongens van 22, 23 en 24 jaar die nog nooit in de buurt van een baan zijn geweest. Ze hebben niet de academische vaardigheden en ze hebben zeker niet de sociale vaardigheden om een baan aan te nemen.

“Ze zijn niet in staat om met mensen te praten zonder gewoon te zeggen: ‘wat moet je, wat moet je ?

“Op dit moment is de gevangenis een zegen omdat het leuk en saai is. Het moedigt jongeren aan om lui te zijn. Als onze jonge mensen vertellen dat ze zich vervelen, zijn ze eigenlijk lui. Dan moedigt de gevangenis hen aan om naar buiten te komen om over de situatie te liegen.

“Voor veel jonge mensen is misdaad een geaccepteerde norm als ze binnenkomen, en is het nog steeds wanneer ze weer naar buiten gaan.”

Het document is een vernietigend inzicht in hoe de massale immigratie uit de derde wereld niet “rijkdom heeft gecreëerd” en “de economie heeft gestimuleerd”, zoals de liberalen beweren, maar in feite gewoon een nachtmerrie uit de derde wereld naar het hart van Europa heeft getransporteerd.

Het wordt met de dag duidelijker dat de enige oplossing voor dit probleem de verwijdering van de bevolking van de Derde Wereld naar hun land van herkomst is.

Alles minder dan dat, zal onvermijdelijk leiden tot de totale vernietiging van de blanke Europese beschaving.

Bron:

http://newobserveronline.com/londons-tory-black-mayor-candidate-nonwhite-life-in-uk-a-disaster-zone/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Londen’s conservatieve burgemeesterskandidaat: niet-blanken hebben hun wijken in rampgebieden veranderd

 1. mooie analyse, naar harde waarheid uit harde praktijk. De zgn Etnische Ghetto culturen en religieen vind je nu ook in heel Nederland, en decadentie, drugs, white bashing, NIET Studeren is de norm.

  Zo vader, zo zoon

  tot vierde, vijfde generatie niet blanke immigranten kiezen ervoor om zo te leven. Idem dito nu bij de derde en vierde generatie hindoestanen in Den Haag. Ik volg dit al jaren en participeer ook, maar het is triest.

  Nu moet er een snelle oplossing komen, liefst kennis intensief en structureel op korte en lange termijn. Klagen helpt niet, er zal resoluut gehandeld moeten worden in de hele politiek, en de Pro White European Race beweging moet toch geprofessionaliseerd worden. Nu is het nog niet te laat, al is het al 14,1888 nano seconden over twaalf.

  ONze slimme Wieroe, als dappere Hindoe Kat heeft al de oplossingen in klad gemiaauwd en hij wil nu alles publiceren binnen 36 maanden.

  Like

 2. Het is wel duidelijk dat de vernietiging van de blanke Europese beschaving de bedoeling is. Het is gewild, willens en wetens.
  Ook als je leest dat het Engelse koningshuis ineens van Mohammed blijkt af te stammen: https://www.startpage.com/do/search?q=english+royals+descendants+mohammed
  dan kan je nagaan hoe laat het is.
  Elizabeth2 lijkt een aardig oud vrouwtje, maar ze gaat over lijken, net als de meesten van haar voorvaderen.

  Liked by 2 people

 3. Jantje : dat mochten ze willen 27ste generatie??
  En die Shaun Bailey zo british als een …….. als een………. als een…………als een…….do nt know

  Like

 4. Goh. Verbazend…

  Like

 5. Kwestie van veel lager intellect. Dan krijg je dit. Simpel.

  Like

 6. Greengo // oktober 6, 2018 om 19:59 //

  @Jantje // oktober 6, 2018 om 00:13 //

  Prachtige vondst ! Zéér interessant; al die familielijnen en essentiële connecties, overigens vol ‘bastaardkinderen’ die heden ten dage op internationaal niveau de dienst uitmaken. Het creëren van een goed toegankelijk portaal tot al deze ‘geschifte’ familielijnen zou toch voor iemand een uitdaging mogen zijn, en waarvan de link dan ooit hopelijk nog eens op Fenixx beland. Tot die tijd doen we het met alle puzzelstukjes welke even welkom zijn !!

  Like

 7. Greengo // oktober 6, 2018 om 20:07 //

  Here’s the ancestry in full:

  Elizabeth II, Queen of the UK – daughter of
  George VI, King of the UK – son of
  George V, King of the UK – son of
  Edward VII, King of the UK – son of
  Victoria, Queen of the UK – daughter of
  Edward, Duke of Kent and Strathearn – son of
  George III, King of Great Britain – son of
  Frederick, Prince of Wales – son of
  George II, King of Great Britain – son of
  George I, King of Great Britain – son of
  Sophia, Electress of Hanover – daughter of
  Elizabeth of Bohemia – daughter of
  James I/VI, King of England, Ireland & Scotland – son of
  Mary, Queen of Scots – daughter of
  James V, King of Scots – son of
  Margaret Tudor – daughter of
  Elizabeth of York – daughter of
  Edward IV, King of England – son of
  Richard Plantagenet, Duke of York – son of
  Richard of Conisburgh, Earl of Cambridge – son of
  Isabella Perez of Castille – daughter of
  Maria Juana de Padilla – daughter of
  Maria Fernandez de Henestrosa – daughter of
  Aldonza Ramirez de Cifontes – daughter of
  Aldonza Gonsalez Giron – daughter of
  Sancha Rodriguez de Lara – daughter of
  Rodrigo Rodriguez de Lara – son of
  Sancha Alfonsez, Infanta of Castile – daughter of
  Zaida (aka Isabella) – daughter of
  Al-Mu’tamid ibn Abbad, King of Seville – son of
  Abbad II al-Mu’tadid, King of Seville – son of
  Abu al-Qasim Muhammad ibn Abbad, King of Seville – son of
  Ismail ibn Qarais – son of
  Qarais ibn Abbad – son of
  Abbad ibn Amr – son of
  Amr ibn Aslan – son of
  Aslan ibn Amr – son of
  Amr ibn Itlaf – son of
  Itlaf ibn Na’im – son of
  Na’im II al-Lakhmi – son of
  Na’im al-Lakhmi – son of
  Zahra bint Husayn – daughter of
  Husayn ibn Hasan – son of
  Hasan ibn Ali – son of
  Fatima – daughter of
  Muhammad (pbuh)

  https://www.quora.com/How-is-Queen-Elizabeth-a-descendant-from-the-Prophet-Mohammed

  Like

 8. Ga nog even terug naar Adam en Eva, dit slaat toch nergens op Greengo!

  Like

 9. Greengo // oktober 7, 2018 om 19:16 //

  @Merel, vind je? Tja, ik heb het zelf niet verzonnen en een hele kleine zoekactie laat zien dat er meerdere bronnen zijn die dit verhaal ondersteunen.
  https://www.youtube.com/results?search_query=queen+elizabeth+and+prophet+muhammad+
  Waaronder ook islamitische bronnen.
  The Queen herself zou het hebben geopenbaard, wellicht ‘life’ ergens in de lijst terug te vinden.
  Het waarheidsgehalte zou hangen om ene prinses Zaida van Seville, dat dan wel.
  De Mohammed waaraan gerefereerd wordt, leefde ongeveer zo’n kleine 1500 jaren geleden en de Adam en Eva waaraan jij refereert zouden lang, lang daarvoor hebben geleefd. Een flink deel van Adam’s stamboom overigens is terug te vinden in de bijbel, wanneer je dit interessant zou vinden, maar zover hoeven we betreffende deze casus niet terug te gaan, aangezien deze ‘slechts’ om het directe familieverband gaat tussen deze Mohammed, grondlegger van de islamitische doctrine, en Queen Elizabeth.

  Maar toegegeven … het kan ook net zo goed een Illuminati Leugen zijn om ons allen te misleiden en te laten geloven dat we eigenlijk ene grote happy family zijn en We are all One enzo, zodat we niet zo moeten zeuren wanneer onze wereldse ‘familieleden’ bij ons intrekken?!

  Is Queen Elizabeth a descendant of the Prophet Muhammad?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s