Nieuw

Irakees onthoofdt vrouw in Finland

Foto: Finse politieauto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.

Een 28-jarige man met de Iraakse nationaliteit is gearresteerd voor een moord in Pori. Dit bericht het Finse dagblad Satakunnan Kansa. De moord werd in de ochtend van 16 september ontdekt toen de reddingsdiensten uitrukte op een brandalarm in een appartement aan Esplanade in het centrum van de stad Pori.

Voordat de reddingsdienst arriveerde was de brand vanzelf gedoofd. De politie vond het lichaam van de Finse vrouw van middelbare leeftijd die eigenaar was van het appartement en kon al snel concluderen dat ze niet was overleden door de brand.

– Ik kan alleen maar zeggen dat vanwege de extreem wrede aard de misdaad als een moord wordt onderzocht, aldus politiecommissaris Erik Salonsaari.

– Deze mensen kenden elkaar, vervolgde Salonsaari.

Salonsaari zegt dat de brand vermoedelijk aangestoken is, maar wil niet reageren op de vraag of de verdachte ook daarvan verdacht wordt.

De verdachte had een verblijfsvergunning

Een in 1990 geboren man werd op 19 september gearresteerd op verdenking van moord. De man is een Iraaks staatsburger met onbekend adres en tijdens de arrestatie kreeg de man een Arabische tolk. De man had een verblijfsvergunning gekregen en woonde niet in de nabijgelegen asielfaciliteit.

Volgens Satakunnan Kansa hebben verschillende bronnen gemeld dat de vrouw was onthoofd door haar nek geheel of gedeeltelijk door te snijden.

Aanvankelijk werden verschillende andere mensen gearresteerd, maar deze zijn vrijgelaten en worden niet langer verdacht. De politie vraagt het publiek om tips over een rode Nissan Almera, modeljaar 2000, met registratienummer IAF-186. De auto is gevonden, maar de politie vermoedt dat deze betrokken is geweest bij de misdaad en wil nu tips hebben.

Bron:

https://www.alandsnyheter.com/brott/knivmord/irakier-halshogg-finsk-kvinna-i-centrala-bjorneborg/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Irakees onthoofdt vrouw in Finland

  1. Een Irakees onthoofdt !!! Een finse vrouw!!

    Wat doen die vreemdelingen in Europa!!!?

    Like

  2. Die moet wel erg verward zijn geweest .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: