Nieuw

Duitse vader wordt vervolgd voor bescherming van zijn dochter tegen aanranding van asielzoeker

Op het treinstation Hackerbrücke in München greep op dinsdag een 28-jarige asielzoeker uit Eritrea een Duits meisje onder haar rok. Toen haar vader de aanranding zag, sloeg hij de Afrikaanse man in het gezicht om hem te laten stoppen.

Een medewerker van de Duitse spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn was getuige van het incident en waarschuwde de politie. De Duitse politie besloot twee aanklachten in te dienen: Een tegen de asielzoeker wegens seksueel geweld en een tegen de vader wegens het veroorzaken van lichamelijk letsel, rapporteert VoE.

Veel Duitsers waren geschokt door de aanklacht tegen de vader, in de overtuiging dat de man handelde ter verdediging van zijn dochter. Uit onderstaande commentaren op een Facebook-bericht over de tenlastelegging blijkt dat velen niet begrijpen waarom de vader gestraft wordt voor het beschermen van zijn dochter.

– Het is aan de rechterlijke macht om de zaak te beoordelen. Er is een vermoeden dat er twee misdaden waren, één seksuele intimidatie en de andere een lichamelijk letsel. De politie is wettelijk verplicht om beide mee te nemen, zegt woordvoerster Petra Wiedmann van de politie van München.

Ze raadt mensen aan om ‘andere opties’ te gebruiken wanneer een misdrijf op het station plaatsvindt. Mensen moeten zich op een preventieve manier tot de veiligheidsdiensten ter plaatse richten als er iets verdachts gebeurt, voegt ze eraan toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Duitse vader wordt vervolgd voor bescherming van zijn dochter tegen aanranding van asielzoeker

 1. marijke // oktober 5, 2018 om 23:22 //

  achhhhh…….ik zal maar niks zeggen…….beter

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // oktober 5, 2018 om 23:27 //

  Okee, dan maar tot de dood erop volgt. Als zulk rechtspraak is dan is de wet de misdadiger van het geheel.

  Like

 3. tim pietersen // oktober 5, 2018 om 23:49 //

  dan maar niet meer naar de politie (oplossingspercentage ligt rond de 1%van allochtonen die gestrafd worden)

  Liked by 1 persoon

 4. Dirty Harry ,was zo slecht nog niet ,de medewerker van de duitse baan ,beter veranderen in ,de medewerker van de vernieuwde stasie .

  Like

 5. Fransdo // oktober 6, 2018 om 10:12 //

  Ik denk dat ik mijn dochter incidenteel maar ter beschikking ga stellen voor verkrachting door asielzoekers. Wie weet ding ik dan ook mee naar de Nobelprijs voor de Vrede.

  Like

 6. Claudia M. // oktober 6, 2018 om 11:25 //

  Zo…, andere opties. Nah, laat maar horen dan, die opties?

  Like

 7. trebor2110 // oktober 6, 2018 om 12:00 //

  gewoon even wachten de trein komt zo .

  Like

 8. MGTOW91 // oktober 6, 2018 om 12:44 //

  Je kinderen beschermen is strafbaar.
  Alleen in een zieke wereld is zoiets niet ondenkbaar.

  Like

 9. Von Puffelen // oktober 6, 2018 om 16:06 //

  Deze wereld wordt (nog steeds) gerund door sick fucks dus je kan alles verwachten.

  Like

 10. van Dalden // oktober 6, 2018 om 16:34 //

  Je kunt ook een normale rechter hebben. Die zegt: Sambo poten thuis.
  Die reaktie van de vader was een opwelling dus vrijspreken. Er is nog altijd een recht op
  zelfverdediging. Omdat de overmacht te groot was voor de dochter heeft de vader het
  op zich genomen.

  Like

 11. Gekloot // oktober 6, 2018 om 16:51 //

  Kan die vader niet zeggen dat hij verward was? Helpt bij die allochtonen ook.

  Like

 12. Von Puffelen // oktober 6, 2018 om 16:57 //

  Wanneer het er aan ligt welke linksdragende voor het leven benoemde “rechter” je treft dan moeten we heel misschien eens het “rechterlijk systeem” zoals men het pleegt te noemen tegen een flinke lamp gaan houden en eens kritisch gaan bekijken of we dit wel zo willen.

  Like

 13. Fransdo // oktober 6, 2018 om 18:18 //

  Dat zou inderdaad een goed idee zijn Von Puffelen want dit gaat niet goed zo. Maar dan moet je dat hele OM ook vervangen want dat is nog erger, ook in Nederland. Voorbeelden te over zoals: Wilders wordt vervolgd omdat hij ‘minder, minder, minder’ zou hebben geroepen maar de burgemeesters van Amsterdam en Rotterdam krijgen schouderklopjes als ze ‘geen, geen, geen’ roepen tegen de bezoekende supporters van Ajax en Feyenoord als die tegen elkaar spelen.

  Rechters en Openbaar Ministerie behoren juridisch onafhankelijk, neutraal en consequent te zijn en dat is geheel wat anders dan politiek correct zoals nu.

  En ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat als ik aanvoer dat ik verward ben, ik er niet mee weg kom in tegenstelling tot sommige ….. eh ……. anderen.

  Like

 14. Duchesne // oktober 6, 2018 om 19:45 //

  Al die suggesties voor uitvluchten, wat is er mis met die vuile hond die aan je kind zit kapot schoppen? En dan, strafbaar? Fuck it , het gewelds monopolie van de staat is een zelfbenoemd recht, net als de Islam dat doet, en in ons nadeel in het kwadraat.

  Zodra het nut heeft hoor ik het wle, tot die tijd is het erop of eronder ophet moment dat het telt, al het gelul achteraf is gelul. Wie de grootste heeft of het verst kan pissen, jij of de staat. Je hoeft niet te blijven wachten maar blijkbaar is iedere slaaf in de veronderstelling dat de wereld eerlijk is en dat je rechten hebt.

  Gewoon zelf spijkers met of in koppen slaan indien noodzakelijk, en niet je leven in andermans handen geven zodat ze het kunnen verhandelen.

  Word wakker en vecht !

  Like

 15. marhammed // oktober 6, 2018 om 20:04 //

  Vader moet vrijgesproken worden wegens ,, onweerstaanbare dwang ,,

  Like

 16. marijke // oktober 7, 2018 om 02:54 //

  dus……die vader sloeg die Afrikaan alleeeeeeeeeeeeen maar in het gezicht ???????

  ooohhhhhh…….ahummmmm …….

  Like

 17. Scrutinizer // oktober 7, 2018 om 15:20 //

  Zou het een verschil maken of dochterlief wel of niet midnerjarig was?
  Ik bedoel: de wet behandelt minderjarigen ook anders. Niet alleen hebben ze bv. geen stemrecht maar ook zijn ouders in de regel aansprakelijk als hun kind bv. een bal door de ruit van de buren trapt. Welnu, dan kan je dus argumenteren dat je als vader van een minderjarig kind (ook al is ze 17) verantwoordelijk bent voor haar fysieke integriteit, dus in wezen is ze dan een verlengstuk van jezelf en dus deed je aan “zelfverdediging”.
  Zijn kinderen geen verlengstuk van mezelf? Waarom bin ik dan aansprakelijk voor schade die zij veroorzaken aan derden? Nou dan…

  Like

 18. Fransdo // oktober 7, 2018 om 18:50 //

  Ouders zijn tot en met 13 jaar aansprakelijk voor schade veroorzaakt door hun kinderen. Dat staat in artikel 6:169 BW.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s