Nieuw

Dit doet immigratie met Nederland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Dit doet immigratie met Nederland

 1. Horatius // oktober 6, 2018 om 18:48 //

  Alleen onze Waddeneilanden blijven dus moslimvrij.
  Een perfecte locatie dus om de autochtone Nederlanders een laatste woonplek te bieden in reservaten als triest overblijfsel van een verloren gegane cultuur.

  Een doemscenario?
  Bij ongewijzigd beleid wordt dit scenario een realiteit waarbij partijen als GroenLinks, PvdA, D66 en vooral niet te vergeten DENK hun goedkeuring en volle medewerking aan zouden willen geven.

  Wat zijn de motieven van deze partijen om aan dit omvolkingsproces bewust te willen
  meewerken? Is dit naïviteit, morele superioriteit van de linkse goedmens, opportunisme (dus een NSB-mentaliteit. Of zijn we met zijn allen min of meer het slachtoffer van een groot en sinister complot uitgedacht door invloedrijke bankiers, zakenlui, ex-regeringsleiders en andere invloedrijke individuen die regelmatig na strikt besloten conferenties hun adviezen verstrekken aan Merkel, Macron en Juncker etc.?

  Miljoenen Afrikanen zouden een oplossing bieden voor de vergrijzing en miljoenen moslims zouden onze cultuur verrijken en meer diversiteit brengen in onze samenleving.
  Wat is tot op heden de realiteit: meer criminaliteit, uitkeringsfraude op grote schaal, talloze probleemwijken, moslimenclaves. Turken die met hun nationale vlaggen lopen te zwaaien, de introductie van eerwraak, kinderhuwelijken, veelwijverij, het dragen van kleding die een plek op de arbeidsmarkt blokkeren en een verdere radicalisering van vele jonge moslims.

  De integratie wordt verboden vanuit de moskee en haatimams worden niet het land uitgezet vanwege de mensenrechten en de vrijheid van meningsuiting. Al zouden die rechten op den duur ons laten afstevenen op een bloedige burgeroorlog.

  Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig die in soortgelijke situaties de basis vormden voor een escalatie. In de ons omringende landen zijn dergelijke omstandigheden in nog veel grotere mate dominant aanwezig. Dus we staan niet alleen, maar dat is op dit moment een schrale troost.
  Velen van de oudere generaties zullen denken: het zal mijn tijd wel uitdienen. En geef ze eens ongelijk!

  Maar de toekomst is aan de jeugdige generaties en ooit was er het kanteljaar 1968 waarin alles mogelijk was. Wereldwijde revoluties in o.a. Praag, Parijs, Amsterdam, Chicago en Mexico die leiden tot een algehele mentaliteitsverandering waaraan de toen heersende politieke elite schoorvoetend tegemoet moest komen om zodoende hun eigen hachje te kunnen redden.
  Die zelfde spontane reacties zouden ook nu moeten plaatsvinden om een einde te maken aan de macht van Brussel, Straatsburg en Berlijn.

  Helaas moeten wij vrezen dat de hedendaagse jeugd volkomen op zichzelf is gericht en andere prioriteiten heeft: sociale media, brood & spelen en bovendien bijzonder gevoelig blijkt te zijn voor de Linkse kreet: ‘De Wereld is van Iedereen’.

  Een mooie slogan, maar die betekent in de praktijk wel de totale ondergang van onze open en vrije Westerse samenleving.

  Like

 2. Greengo // oktober 7, 2018 om 17:25 //

  The Cost of Illegal Immigration (U.S.A.)

  Mijn inziens is het niet zo heel complex om te voorzien waar dit alles toe zal leiden/lijden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s