Nieuw

De politiek correcte film “The Last Jedi” afgekraakt door de kijkers – moeten “Russische trollen” zijn

© Disney

Bijna alleen Russische trollen en rechtsextremisten moeten de politiek correcte film ‘Star Wars: The Last Jedi’ hebben gezien. Is nu de mening van de globale mainstream media.

Star Wars: The Last Jedi, waar Fenixx al eerder over heeft geschreven, is door Star War-fans op het internet, op zijn minst gezegd, neergesabeld. De film heeft als Star Wars-film ook catastrofale cijfers ontvangen in de bioscopen.

Sinds duidelijk werd dat de kijkers de pc-film verafschuwen, is men met man en macht op zoek gegaan naar een andere verklaringsmodel. Deze komt nu tevoorschijn in een studie die door de digitale media onderzoeker Morten Bay aan de Universiteit van Zuid-Californië is uitgevoerd, een studie die via linkse media zoals Gotenburg Post wordt verspreid met de titel: ‘De haat tegen Star Wars was van Russische trollen’.

De studie, gepresenteerd in The Guardian, laat echter zien dat de media de conclusies van het rapport vertekenen. Het zijn eerder mensen met “politieke agenda’s” – dus mensen die niet van de politiek correcte boodschap houden – die het meest kritisch op de film zijn. In aanvulling op degenen die alleen maar van mening zijn dat de film ronduit slecht was, die voor de helft deel uitmaken van de negatieve beoordelaars.

Morten Bay heeft 960 Twitter-accounts geanalyseerd die een tweet schreven over Star Wars-filmregisseur Rian Johnson en concludeerde dat 21,9 procent van de Twittergebruikers negatief was. Hiervan had 30 procent een politieke agenda, 16 procent was trollen (en de helft daarvan Russisch) en 5 procent was bots. 8 procent van alle negatievelingen waren dus ‘Russische trollen’, om Morten Bay te geloven.

Een van de redenen waarom de film wordt afgekraakt is omdat de fans geloven dat de film niet in overeenstemming is met de oorspronkelijke Star Wars geest en dat men het niet leuk vindt hoe de film de held Luke Skywalker behandelt. De film is ook een symbool geworden van hoe Disney het geld van zijn fans uit de zak klopt door mysteries op te bouwen waarop geen antwoorden worden gegeven, met de bedoeling dat mensen blijven consumeren. Bijvoorbeeld hadden de fans verwacht meer te weten te komen over de mysterieuze achtergrond van Snoke of meer over Rey’s ouders, die door Disney, na het meerdere jaren verborgen te houden voor de fans, werden afgedaan als volledig onbelangrijk.

Een andere reden is dat sinds de Disney de controle over Lucasfilm overnam de politieke agenda’s Star Wars hebben overgenomen. De eerste film in de nieuwe trilogie, The Force Awakens (aflevering 7), werd gemaakt door de joodse regisseur JJ Abrams. Abrams zorgde ervoor dat de boze krachten nationaalsocialisten werden en hij werd ook bekritiseerd voor het bewust creëren van niet-blanke helden. Abrams, die episode 9 zal regisseren, heeft zich ook opengesteld voor homoseksuele personages in Star Wars.

Toen Rian Johnson de regisseur van The Last Jedi (episode 8) het overnam, bleef de politieke correctheid zich voortzetten en werd er nog meer multiculturalisme en feminisme in de film gepropt, wat enigszins onbekend en vreemd is voor de Star Wars fans – en blijkbaar niet gewaardeerd wordt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on De politiek correcte film “The Last Jedi” afgekraakt door de kijkers – moeten “Russische trollen” zijn

 1. Wat was het ideale beeld van Adolfje van de übermensch; blond, blauwe ogen en atletisch of zo.
  Waar gaan al die talentenshows over waar massaal naar gekeken wordt zoals Idols:
  de übermensch.

  Wat vindt men entertainment:
  Als een kneus, die vanwege zijn gebreken zo gemanipuleerd is dat hij of zij op het podium voor het grote publiek gaat staan, om vervolgens afgezeken te worden.

  Ik moet dan altijd aan Adam Curry denken.
  Er moet een tijd zijn geweest dat hij het idee had dat hij incontinent was.
  Iedere morgen een stuk stront in zijn bed vond.
  Het stuk stront wat gebruikt wordt / werd??? om zo’n “opzoek naar een übermensch-show,
  een beetje aan te kleden.
  Het kuddevolk wat dit volgt begint nu “op commando” alles af te zeiken.
  De gezwellen die dit soort entertainment achter laat, komt in de vorm als:
  de SS brulaap, die nu Sinterklaas weer in beeld verschijnt, actief wordt.

  Like

 2. Johan P // oktober 7, 2018 om 01:33 //

  Ik ben opgegroeid met de eerste set Star-wars fims. De 2e set was qua special effects beter (geen wonder) maar qua inhoud vond ik ze soms al te kinderachtig, maar goed.
  Deze set? Ik ga er niet eens heen. Alles wordt volledig vernield door de pc-houding van Hollywood/politiek.
  Geen wonder dat er zo’n enorme opleving is van oudere series zoals MASH of Little house on the prairie of van series zoals Last Man Standing die allemaal nog WEL de traditionele waarden respecteren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s