Nieuw

De jihad is de baas op straat in Nederland – politie kan de veiligheid niet garanderen bij Pegida demonstratie

De Utrechtse burgemeester Van Zanen heeft een demonstratie van anti-Islambeweging Pegida, bij de Utrechtse Ulu-moskee in  Lombok, vrijdagavond laten afbreken. De burgemeester liet weten de veiligheid van de demonstranten en omstanders ‘niet meer te kunnen garanderen’. Ze werden bekogeld door tegendemonstranten jihadisten.

En zoals gewoonlijk laat de overheid dan begaan. Niet vreemd natuurlijk, want een overheid die miljarden overmaakt naar Al-Qaeda en ISIS gaat in eigen land die jihad natuurlijk niet dwarszitten.

Nou, het OM zal vast wel tot vervolging over gaan van de straatjihadisten die een demonstratie onmogelijk gemaakt hebben, want dat schijnen ze heel erg te vinden als Friezen dat doen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on De jihad is de baas op straat in Nederland – politie kan de veiligheid niet garanderen bij Pegida demonstratie

 1. Je zult bijna bang van de Jhad’s worden. Jhad, daar heeft Jeremy Clarkson een gebaar voor, als het lijpe figuren betreft.

  Like

 2. antiislamnu // oktober 6, 2018 om 00:35 //

  Ben benieuwd hoeveel er voor de rechtbank moeten komen en wat een mooie filmpje ze er van gaan maken.
  Echt mensen wat een gigantische afgang voor onze rechtsstaat waar blijven onze handhavers nu ? Staan ze daar te bibberen met het strond dat de broekspijpen uit loopt voor het smerige islamitische geweld weer heeft het geloof van de pedofiel gewonnen.
  Gadverdamme liever een zus als hoer dan een agent als broer.

  Liked by 1 persoon

 3. Stukje geknipt nav. de A7- blokkade:

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // oktober 6, 2018 om 06:34 //

  Geloofshooligans, hadden ook van de SGP kunnen zijn.
  Helaas betreft het de laatste decennia alleen maar Moslimhooligans, als is het woord “moslim” hier feitelijk onjuist.
  Dat zogenaamd moslimtuig is puur getint atheïst.

  Like

 5. polderboy // oktober 6, 2018 om 06:43 //

  Woordvoerder van de Turkse moskee van islamist Erdogan zegt:
  “Maar ik vind dat Pegida de fatsoensnormen overschreden heeft. Het enige dat zij willen is provoceren. Ervoor zorgen dat jongeren vanuit emotie verkeerde dingen doen, zodat zij op Facebook kunnen schrijven: zie je nou wel. Bovendien, al die politieagenten en gemeenteambtenaren die hier mee bezig zijn. Moeten we dat wel willen?”
  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1826458/

  De leer van de islam met zijn fascistische sharia wetten is een grote respectloze provocatie naar andere mensen toe.
  Dus fatsoenlijke mensen mijden moskeeën als de pest.

  Daarom heeft die aanhanger van die fascistische sharia wetten ideologie volkomen gelijk, als hij zich afvraagt wat fatsoenlijke lui van Pegida en al die ambtenaren te zoeken hebben bij dat fascistische clubhuis van hem.

  Like

 6. Voor diegenen die de islam nog willen verdedigen als zij het een vredelievende ‘religie’: deze uit Syrië afkomstige mevrouw heeft een boek geschreven over moslims en de islam
  https://www.m-vg.de/riva/shop/article/14862-nur-ein-schlechter-muslim-ist-ein-guter-muslim/

  Like

 7. Duchesne // oktober 6, 2018 om 11:54 //

  Mooi datiedereen zich uitspreekt met een gerechtvaardigde woede, jammer dat men daarbij de stoel en het toetsenbord niet verlaat om de handen in de echte wereld ineen te slaan.
  Boos worden en oplossingen aandragen die niet worden toegepast is feitelijk tijdsverlies, of tijdsverdrijf. Als dat invulling van je leven is, dan raad ik gamen aan, dan kun je ook nog vanuit je stoel in je fantasiewereld de problemen afschieten, omver rijden of met een toverspreuk uit elkaar laten spatten…..

  Uiteindelijk is alles een vorm van beleving, zowel de realiteit, die ook weer een persoonlijie beleving is, als de fantasie, die ook weer een realiteit is binnen de eigen vorm. En zo kan je eigenlijk gewoon blijven zitten, en als de realiteit je niet bevalt, tot je van je pc word weggerukt is het jou realiteit. Daarna is het game over.

  In elkaar worden geslagen en beroofd op straat of verkracht door moslims of negers of kruisingen is gewoon een persoonlijke beleving van de fantasie van anderen…als je het ziet als deel van een game waarbij je belevings “tijger” punten moet halen dan ben je goed bezig, toch…

  Liked by 1 persoon

 8. Greengo // oktober 6, 2018 om 21:47 //

  Samenvatting
  ‘Dit is een dossier over de gevolgen van de Jihad. Het vertelt hoe de islam is verspreid en laat ook zien wat de gevolgen waren. De samensteller heeft een chronologie van de Jihad samengesteld, gebruikmakend van bronnen die vooral uit het Engelstalige gebied afkomstig zijn. De Koran blijft voornamelijk dicht, het gaat in dit dossier om de gevolgen van de Jihad en niet om de inhoud van de islam. Voor het historische gedeelte van dit boek heeft hij voor een chronologische benadering gekozen en vertelt het dossier een doorlopend verhaal. Eerst werd Arabië door de Jihad veroverd, daarna was Egypte aan de beurt, waarna Perzië werd aangevallen. De expansie naar Nubië mislukte, mede doordat het gebied zo arm was dat er voor de moslims niets te halen viel. De verovering van Noord Afrika begon in Egypte waar alle steden werden veroverd. In Alexandrië werd de beroemde bibliotheek verbrand; een onherstelbare klap voor de beschaving. De Berbers in Noord-Afrika hebben zich gedurende twintig jaar hevig verzet tegen de Arabieren. In Frankrijk werden de islamieten bij Tours beslissend verslagen. In het oosten konden de Byzantijnen tot de slag bij Manzikert stand houden, maar daarna werden ze steeds verder teruggedrongen totdat Constantinopel als laatste bolwerk viel. Daarna was de Balkan en Oost Europa eeuwen lang een slagveld met ontelbare slachtpartijen. In onze tijd zijn de Turken nog steeds gewelddadig bezig met Cyprus en de Koerden en worden zelfs de laatste Armeniërs en andere christenen bedreigd. De islamieten vernietigden bijna overal waar ze kwamen de bestaande taal en cultuur en vervingen die in veel gevallen door hun eigen taal en de islam. De Arabieren, de Turken en andere islamieten verwoestten tienduizenden kerken en ook dat gebeurt op diverse plaatsen nog steeds; zoals in Egypte, Nigeria en Indonesië. De Arabieren hebben in het Midden Oosten, Klein Azië en Noord-Afrika meer dan de helft van de toenmalige christelijke wereld zo grondig weggevaagd, dat er op een incidentele mozaïekvloer na, bijna niets meer van is terug te vinden. De veroveringen gingen meestal gepaard met moord op de weerbare mannen en verkrachting en slavernij voor de vrouwen en kinderen; honderden miljoenen waren er het slachtoffer van. De Jihad is in de islamitische geschiedenis ook steeds gepaard gegaan met grootschalige slavernij. In dit dossier wordt daarom ook aandacht besteed aan de slavernij en de islamitische connectie daarvan. Daarna komt de tijd na 1900 in beeld. Er wordt aandacht besteed aan de wrijving tussen het christendom en de islam, die zich voor een deel in het Midden-Oosten afspeelt. In samenhang daarmee gaat het ook over de verborgen agenda van de EU en de islam in relatie tot de Jihad en de gevaren die de Europeanen daardoor bedreigen. Het gaat dus niet alleen over de geschiedenis van de islam en de Jihad, maar ook over de invloed die deze ideologie op de wereld van vandaag heeft. De samensteller geeft geen interpretatie van de informatie, maar hij vindt dat de chronologie van de Jihad wel een duidelijk patroon vertoont, namelijk dat de islam niet zal rusten voor gehele de wereld is veroverd! De Jihad loopt als een rode draad door de geschiedenis van Europa, Azië en Afrika. De hedendaagse moslims proberen ons te laten geloven dat de islam voornamelijk op vreedzame wijze is verspreid. De snelheid waarmee de islamitische expansie zich voltrok, kan echter alleen worden toegeschreven aan het feit dat die voornamelijk werd bereikt met militaire middelen; daarvan zijn overvloedige bewijzen voorhanden. Dit dossier behandelt een aantal van die bewijzen die, waar mogelijk, zijn geïllustreerd met verslagen van ooggetuigen. Doordat van de bronnen veel niet in het Nederlands is vertaald, is in de informatie die ze bevatten voor de meeste Nederlanders onbekend. Dit dossier is een poging om deze leemte op te heffen en het wil de slachtoffers van de Jihad aan de vergetelheid ontrukken. Het dossier is daarom aan hen opgedragen en hun stem wordt gehoord in de ooggetuigen verslagen die in de tekst zijn opgenomen. Het is een schokkend verhaal geworden en vormt stof tot nadenken. Over de samensteller van dit dossier: Peter Bontenius is een pseudoniem. Hij heeft een passie voor geschiedenis en hij is uit nieuwsgierigheid aan dit dossier begonnen. Hij heeft zich verbaasd over de gewelddadigheid van de Jihad en de naïveteit van de gevestigde orde ten opzichte van de islam.’

  https://www.bol.com/nl/p/vrucht-van-de-boom/

  Liked by 1 persoon

 9. syberspees // oktober 6, 2018 om 23:35 //

  @Duchesne
  Zou ik de uitzondering op de regel mogen zijn? Ik was gisteren aanwezig voor de 2e keer bij een pegida bijeenkomst. 20.05 zo ongeveer arriveerde ik op het moskee plein er stonden dranghekken tussen de 2 gebouwen op het plein, binnen die drang hekken stond een projectorscherm zodanig gepositioneerd dat je het eigenlijk niet kon zien. Het was er vergeven van de geitenneukers die al scheldend en kankerend de boel probeerde op te ruien.
  Ik kon overigen’s erg weinig blanken ontdekken die aanwezig waren een stuk of zes heb ik er geteld op, ik schat ruwweg, 1 a 2 honderd geitenneukers. Om ongeveer 20.20 bedacht ik me dat ik naar de gratis openlucht film avond kon fluiten. Echt cultuursnuiven in eigen land is ook niet meer wat het geweest is😉. Ik geloof dat het hele gebeuren nog geen uur geduurd heeft. De Politie die daar volop aanwezig waren hebben zich mijns inziens niet buiten gewoon gedragen. Ze hielden de wacht bij de dranghekken en af en toe werden de schilden en knuppels te voorschijn gehaald en kort erna ook weer weg gestopt. Ik merkte bij die agenten weinig spanning of iets dergelijks. Er waren ook wat agenten te paard. Ik meen een stuk of zes. Die liepen in rustige draf zo nu een dan heen en weer op het plein. Als de ze dat deden werd er wel heel sterk gereageerd door de buitenlanders door als een stelletje hazen naar de andere kant van het plein te rennen. En dan weer terug. Was heel spannend, maar ja ik ben ook niet zo heel veel gewend😂. Wat betreft de eieren die vlogen als ketelapper door de lucht, in samen werking met andere projectielen. Tot ergenis van de organisatie van de moskee want die doorn in mijn oog werd meer geraakt dan welk individu daar dan ook. Zo zie je maar weer, wat een sukkels het zijn. Uiteindelijk werd pegida in een bus weggereden, de dranghekken door de politie verwijderd en bedacht ik me dat ik net zogoed thuis had kunnen blijven.

  Ik had niet echt het idee dat deze mensen oprecht beledigd waren maar gewoon zijn gekomen om te rellen.
  Met dat ik daar liep bedacht ik mij: het kan toch niet onmogelijk zijn om met zijn 3 a 4 vierhonderden vanuit het hele land mensen op te kunnen trommelen om op zo’n avondje “cultuur te kunnen gaan snuiven” ik denk serieus dat de wet van de aantallen toch gaat gelden en dat die geitenneukers dan lekker naar huisgaan. Ik was serieus benieuwd naar die film. Ik hoopte op echt schokkend en confronterend materiaal. Tegen beter weten in.

  Maar goed, ik heb jullie bij deze met alle plezier ingelicht over deze spannende avond.

  Liked by 1 persoon

 10. Heb je al gehoord van de plannen om een film “The life of SlimMo” te draaien? Men zoekt nog naar medespelers en draaiboekschrijvers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s