Nieuw

BREAKING: Marine le Pen’s dochter met geweld aangevallen en aan haar hoofd verwond

Marine Le Pen. Screenshot YouTube.

De dochter van de leidster van de Rassemblement National, eerder gekend geweest als het Front National (FN, Nationaal Front), werd fysiek mishandeld toen ze met haar neef uit was.

Eén van de dochters van Marine le Pen’s werd in de vroege uren van vrijdagochtend in Nanterre aangevallen terwijl ze in de bowlingbar Nelson-Mandela Place uit was.

Op donderdagavond had de 19-jarige jonge vrouw een leuke avond met haar 18-jarige neef met bowlen en eten in een bar in Nanterre.

Rond 02:00 uur werd de politie opgeroepen voor een gevecht dat in de bar was uitgebroken. Toen zij op de plaats arriveerde, vond de politie de twee familieleden met nog bloedende hoofden.

Twee verdachten waren snel gearresteerd; een 32-jarige man en een 47-jarige man werden in hechtenis genomen.

De dochter van Marine le Pen werd in het ziekenhuis behandeld en zal een aanklacht indienen. Voor nu is het motief voor de aanval onbekend en zullen vandaag de verdachten worden ondervraagd.

“Ik heb met afschuw vernomen dat de dochter van Marine le Pen is mishandeld. Wat een schande om kinderen aan te vallen voor de overtuigingen van hun ouders….. Hoe ver zullen ze gaan” twitterde Nicolas Dupont-AIgnan, leider van “Debout la France”, toen hij hoorde van de aanval.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on BREAKING: Marine le Pen’s dochter met geweld aangevallen en aan haar hoofd verwond

 1. Jack vanderVeen // oktober 5, 2018 om 19:02 //

  Motief is te raden en wie het geflikt hebben ook.

  Like

 2. Von Puffelen // oktober 6, 2018 om 15:51 //

  Dit gaat nog veel erger worden.
  Zorg ervoor dat je een paar tools bij je draagt en let in een automatisme op je omgeving, zeker je rug.
  Met “dank” aan uw onderdrukkers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s