Nieuw

25.000 “nep-kindvluchtelingen” in Frankrijk kosten 800 miljoen euro per jaar

Er zijn nu meer dan 25.000 niet-blanke indringers die officieel als “niet-begeleide minderjarigen” worden geclassificeerd in Frankrijk, wat de staat jaarlijks meer dan 800 miljoen euro kost – dit alles omdat de Franse wet elke “minderjarig” asiel garandeert, ongeacht waar ze vandaan komen.

Volgens een artikel in de krant Le Figaro is het aantal nieuw gearriveerde niet-blanken die zich voordoen als “kindvluchtelingen” gestegen van 4.000 in 2010 tot meer dan 25.000 dit jaar.

Elk van deze niet-blanken kost de Franse staat tussen de €40.000 en €50.000 per jaar, en ze worden door hun ouders actief gebruikt als middel om voet aan de grond te krijgen in Frankrijk, aldus Le Figaro.

Het artikel meldt verder dat de instroom van “niet-begeleide minderjarige vreemdelingen” nu een “gevestigd patroon is, met mensensmokkelaars die deze kinderen naar de grenzen van Europa vervoeren, waar humanitaire organisaties voor hen zorgen voordat ze aan Europese staten worden overgedragen”.

“Kinderen worden beschouwd als perfecte klanten voor handelaars, aangezien ze automatisch asiel krijgen”, vervolgt het artikel.

“Bovendien kunnen zij, volgens de Franse wet, zodra zij in het land aankomen, hun ouders uitnodigen”, aldus het artikel, een “feit dat ouders aanzet om hun kinderen aan te sporen” om Europa binnen te vallen.

“In sommige gevallen wordt de vraag wie echt een kind is ook een probleem, omdat jonge mannen zonder identificatie en met de biologische kenmerken van mannen van twintig jaar of ouder die beweren tussen de 15 en 18 jaar ook als minderjarig te worden behandeld,” vervolgt le Figaro.

In Frankrijk werden tussen 2014 en 2017 meer dan 323.900 “asielaanvragen” geregistreerd, allemaal nepaanvragen, omdat ze allemaal uit veilige landen kwamen voordat ze Frankrijk bereikten.

Toch blijven de liberalen, die de heersende elite in Frankrijk vormen, gastheer zijn voor deze steeds groter wordende groep parasieten, waardoor de dag steeds sneller dichterbij komt dat Frankrijk – en een groot deel van West-Europa – volledig wordt overspoeld door niet-blanken en ineenstort in een replica van de derde wereld van waaruit de indringers afkomstig zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on 25.000 “nep-kindvluchtelingen” in Frankrijk kosten 800 miljoen euro per jaar

 1. Als hier een minderjarige verdwijnt en niet thuis komt, volgt er een amber alert.
  Die vreemde kinderen moeten eigenlijk terug naar hun ouders gebracht worden.

  Like

 2. tim pietersen // oktober 5, 2018 om 23:52 //

  iedereen met twee paspoorten kan uitgezet worden

  Like

 3. Met zulke extreem socialistische wetten vraag je er toch om, om overlopen te worden door klaplopers. Manman wat een sukkels daar in het eens zo mooie Frankrijk.

  Like

 4. Mensen wij zitten toch in het zelfde schuitje?

  Like

 5. Greengo // oktober 7, 2018 om 16:44 //

  New World Order Shadow Government

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s