Nieuw

Syrische vluchteling: De meeste vluchtelingen willen Europa domineren en het christendom vernietigen

In een interview met een Duits opiniemagazine spreekt een Syrische vluchteling zich uit over de werkelijke bedoelingen van de vluchtelingen die naar Duitsland kwamen. De Duitse redacteur veranderde voor zijn bescherming zijn naam in “Paul”.

Aan de top in hun belang is op een bepaald moment de verovering van het Vaticaan om de vlag van de islam te zien wapperen over de koepel van St. Petrus.

“In werkelijkheid kwamen de meeste van die vluchtelingen naar Europa en in het bijzonder naar Duitsland, niet omdat hun leven werd bedreigd, niet omdat ze werden onderdrukt, vervolgd, onderdrukt of vanwege discriminatie op grond van ras of sektarische afkomst, (….) Ze kwamen hier om vele andere redenen,” zegt Paulus.

Op de vraag wat hij daarmee bedoelt, antwoordt hij:

“De eerste reden is duidelijk religieus. De tweede reden is van financiële aard. Zij kwamen naar Duitsland met de absolute zekerheid dat het door hun god, de enige god (Allah), opgedragen is.

Hun god, de islamitische god, omdat zij geloven dat de islam de religie van god is en dat alle volgelingen van andere religies ongelovigen zijn en het verdienen om gedood te worden.

Vanuit religieus oogpunt is alles gewenst. Religie staat een man toe om met maximaal vier vrouwen te trouwen en veel kinderen te krijgen. Het is ook geen geheim dat de meeste vluchtelingen soennitische moslims zijn.

Ze maken een eenvoudige berekening, ze zijn ervan overtuigd dat de situatie hier over twee tot drie decennia volledig veranderd zal zijn en wie er achter hen zal staan.”

De gematigde moslims verheffen uit angst nauwelijks hun stem tegen de conservatieve moslims 

Volgens Paulus draait het allemaal om het domineren en vernietigen van het christendom:

“Ze zijn ervan overtuigd dat ze een mandaat hebben om hun geloof, de islam, in Europa te verspreiden en de deuren wijd open te zetten, wat ze nauwelijks hoeven te doen, omdat de deuren al wijd open staan.

En helemaal bovenaan, in hun belang, is op een gegeven moment de verovering van het Vaticaan om de vlag van de islam boven de koepel van Petrus te zien wapperen, en alles wat doet denken aan christenen of het christendom te verwijderen.”

Hij zegt dat veel van de migrantencrisis “georganiseerd” was:

“Een van de redenen was de demografische situatie in Duitsland, er was een drang om mensen naar Duitsland te sturen.

Het was bijna systematisch georganiseerd, omdat het bekend was dat Duitsland immigranten nodig had, omdat de meeste Europese samenlevingen vergrijzen en oud waren, en ook de geboorten afnamen.

De vluchtelingen weten waar ze naartoe zijn gegaan. Ze willen Duitsland en Europa uitdagen. De gematigde moslims verheffen uit angst nauwelijks hun stem tegen de conservatieve moslims.”

Helaas kan ik niet zo optimistisch naar de toekomst kijken

Paul is ongeveer drie jaar in Duitsland. Pas sinds kort heeft hij zijn status van erkend vluchteling, met subsidiaire bescherming. Paul is psycholoog en heeft als IT-specialist gewerkt voor een stadsbestuur in Syrië.

“Helaas kan ik niet zo optimistisch naar de toekomst kijken. Ik heb te veel meegemaakt, ik ken de mensen uit mijn regio en ervaar ze hier ook. De grootste uitdaging zou zijn als Duitsland zijn wetten en grondwet versterkt en niet toegeeft.”

Bron:

https://www.tichyseinblick.de/meinungen/ein-bisschen-klartext-viel-traurigkeit-und-angst/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Syrische vluchteling: De meeste vluchtelingen willen Europa domineren en het christendom vernietigen

 1. antiislamnu // oktober 5, 2018 om 00:22 //

  Eerst hadden wij Jan Maat die werd voor gek uitgemaakt en zwaar gedemoniseerd.
  Toen kwam Pim Fortuyn die werd vermoord door links .
  Nu hebben wij Wilders die woord weg gehoond kapot geprocedeerde en ondemocratisch buitengesloten zoals dat zo mooi heet.

  Liked by 1 persoon

 2. Niet toe geven ,eerst die politieke uilskuikens eruit ,en dan de bezem erdoor ,alle tandartsen en dokters terug sturen ,familiehereniging doe je zo .

  Like

 3. polderboy // oktober 5, 2018 om 07:30 //

  Goed stuk video overigens antislamnu.
  Zie je op de video vanaf ongeveer 17:00 Baudet “homeopathische verdunning” zegt of schrijft, waarmee hij aangeeft dat de cultuur verandert, waarbij hij zegt dat de oorzaak zelfhaat is naar de eigen cultuur.

  Het is m.i. geen zelfhaat, maar een narcistisch superioriteitsgevoel dat bij sommige mensen in grotere mate aanwezig is. Dergelijke mensen hebben een sterkte behoefte bewonderd te worden, en sluiten zich aan bij bijvoorbeeld “politiek correcten”.
  Of ze worden zo cultureel gevormd vanuit hun prille jeugd in Hitler Jugend kampen, of in islam madrassa milieus, en de behoefte bij de “juisten” te behoren is reeds vanuit de jeugd vastgezet,
  Ergens zit er bij al deze lui iets fout bij hun ontwikkeling maar de Freudiaanse superego, die een vorming tot een gebalanceerde superego in de weg stond.

  Ze hebben het zodoende nodig om te leven in een niet gebalanceerde en gekloofde wereld, die bestaat tussen bijvoorbeeld de groep “politiek correcten” en “de fascisten”, zoals Janmaat, Fortuyn, Wilders en Baudet.
  Een andere fascistoïde gekloofde wereld is bijvoorbeeld de islamwereld, waar heel erg vrome gelovigen bestaan en de door die vrome gelovigen voor straf kapot te verkrachten geile hoeren, die er immers om vragen, wat dan weer enigszins omfloerst en indirect bevestigd wordt in de Koran.
  Maar ook de nazi wereld was er een tussen juisten en onjuisten, de schuldige en onreine Joden bijvoorbeeld. Overigens zijn die Joden nog immer in de islamwereld de verdoemden, die als voorbeeld van verdoemdheid door Allah immers op de wereld zijn gezet, zoals te lezen is in de Koran.

  Liked by 1 persoon

 4. Gekloot // oktober 5, 2018 om 10:28 //

  Dat wisten wij natuurlijk al lang dat dit de reden is, maar het grootste gedeelte van de politieke partijen blijkbaar niet en daar wordt nogsteeds massaal op gestemd. Hoe komt dat? Omdat er steeds meer allochtonen in de politieke partijen “integreren”. We hebben zelfs al allochtone burgemeesters.

  Like

 5. “……..vluchtelingen willen Europa domineren en het christendom vernietigen….”

  Stel nu eens dat je niet zou weten dat de islam sekte daar al ruim 1300 jaar mee doende is, ……..zou je bijna schrikken van bovengenoemde constatering.

  Bijna dan hé…..!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s