Nieuw

Spanje verwacht 10 miljoen invasiejihadisten tot 2050

foto ter illustratie

Volgens de Independent Authority of Fiscal Responsibility (AIReF), zal de Spaanse bevolking tot 2050 met 4 tot 13 miljoen mensen toenemen dankzij de immigratie en de toename van de vruchtbaarheid tot 2 kinderen per vrouw.

Het bevolkingsverlies in Spanje in de afgelopen jaren als gevolg van het migratiesaldo en het lage geboortecijfer hebben geleid tot onrust onder de bevolking. Hoe zullen de pensioenen in de toekomst worden betaald als deze trend zich voortzet? Het demografische gedrag van de afgelopen jaren werd echter sterk beïnvloed door de economische crisis, maar zal in de komende jaren normaliseren is de verwachting. Volgens de Independent Authority for Fiscal Responsibility (AIReF) zal Spanje de komende decennia geen bevolkingsafname kennen, maar zal het aantal inwoners blijven toenemen dankzij de toename van de vruchtbaarheid en vooral dankzij de immigratie, die tot 2050 tussen de 7 en 10 miljoen mensen zal bijdragen, meldt El Confidencial.

AIReF schat dat de totale Spaanse bevolking in 30 jaar tijd tussen de 4 en 13 miljoen mensen zal toenemen, zodat het in 2050 tussen de 51 en 60 miljoen mensen zal bedragen. Immigratie zal van fundamenteel belang zijn voor het behoud van deze bevolkingsgroei. De Belastingdienst is van mening dat Spanje migratiestromen zal blijven aantrekken, aangezien het land arbeidsbehoeften zal hebben en zijn inkomen hoger zal blijven dan dat van de landen van herkomst (met name Latijns-Amerika en Afrika).

AIReF kletskoekt er op los dat er arbeidsbehoefte is, want volgens officiële cijfers van de EU-dictatuur bedraagt de jeugdwerkloosheid maar liefst 38%. Juister is om te zeggen dat werkgevers geen fatsoenlijk loon willen betalen en liever goedkopere slaven zien. Drie hoeraatjes voor het globalistische open grenzen kapitalisme dat de oorlog verklaart heeft aan het eigen volk.

Hierdoor kunnen jaarlijks 270.000 netto-immigranten in Spanje aankomen. Dit betekent dat de immigratie in de komende drie decennia acht miljoen inwoners zal opleveren (schattingen lopen uiteen van 7 tot 10 miljoen). Als gevolg hiervan zal het gewicht van de immigranten over de totale bevolking toenemen van de huidige 10% tot ongeveer 15%.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on Spanje verwacht 10 miljoen invasiejihadisten tot 2050

 1. De eerste grote leugen in dit artikel is, dat Spanje een grote arbeidsbehoefte kent.
  Die hebben ze wel, maar die kunnen ze ook met hun eigen mensen oplossen.

  De tweede grote leugen in dit artikel is :
  het aantal inwoners zal blijven toenemen dankzij de toename van de vruchtbaarheid.
  Er is geen toename van vruchtbaarheid. Overigens : in alle landen van West-Europa krimpt de autochtone bevolking door vergrijzing.

  Wanneer de Spanjaarden zo bezorgd zijn om hun pensioenen, zouden ze nog eens dubbel moeten nadenken. Is het wel zo fijn, om al die negers binnen je grenzen te krijgen ?
  Verondersteld wordt dat de immigranten gaan werken. Maar is dat wel zo ?
  Wegen de voordelen (wie van die negers gaat er uiteindelijk werken ?) wel op tegen de nadelen ( ontwrichting van de Spaanse Staat en het verzorgingsstelsel).

  Als derde opmerking kan men stellen, dat een binnenkomend aantal van 8 miljoen immigranten in de komende 30 jaar aan de lage kant is. Het zal eerder 12 miljoen zijn. Een betere schatting is : 25 % van het huidige inwoner-aantal. Er zijn op dit moment 48 miljoen Tapas-eters.

  Liked by 1 persoon

 2. Paard van Troje wordt binnengehaald.

  Like

 3. Scrutinizer // oktober 5, 2018 om 01:07 //

  Wat een dom beleid.
  Eerst op aandringen van vakbonden, artificiele minimumlonen opleggen waardoor er hoge werkloosheid ontstaat en dan daar bovenop al die uitkeringstrekkers nog eens ongeschoolden importeren die als ze ueberhaupt al willen werken, wegens nog lagere kwalificaties het minimumloon nog minder waard zijn, waardoor ze zeker geen baan vinden en gegarandeerd in de bijstand belanden en de financiele last voor de Spaanse staat nóg groter wordt waardoor pensioenen nog moeilijker houdbaar zijn. Is dit echt dom? Of gewoon kwaad opzet?

  Like

 4. antiislamnu // oktober 5, 2018 om 01:20 //

  Compleet geschift en helaas blijft Europa maar volstromen waar de een het licht ziet ( Italië) gooit de ander de grenzen weer wagenwijd open.
  En Brussel kijkt tevreden door want de invasie is nooit gestopt en is nog steeds in volle gang.

  Like

 5. Scrutinizer // oktober 5, 2018 om 01:48 //

  @antiislmanu
  Precies. Vergeet ook niet dat de Spaanse regering die plots met deze ommezwaai kwam, er zonder verkiezingen geinstalleerd werd…

  Like

 6. Scrutinizer // oktober 5, 2018 om 01:07 /
  artificiele minimumlonen opleggen waardoor er hoge werkloosheid ontstaat
  —————
  Zeldzamere kolder heb ik echt nog nooit gehoord

  Like

 7. Republikein // oktober 5, 2018 om 05:05 //

  Inderdaad enorme lulkoek, de keuze is niet reuze, daar gaat ons pensioen als een vlieg via de deur naar de weg weg.
  Lubbers deed het wel voor, dacht, als ze er last van krijgen ben ik al dood, was helderziende billenknijper.

  Like

 8. Duchesne // oktober 5, 2018 om 07:58 //

  10 miljoen in 30 jaar erbij….. terwijl een enkele voorstad van Parijs al het miljoen overschrijdt, oeps, de twee miljoen, en dat zonder economische noodzaak.

  “There are an estimated 135 different nationalities in Saint-Denis, most extremely poor, including an estimated 600,000 Muslims from North African or sub-Saharan African backgrounds, the Daily Mail reported.
  The official legal population in Saint-Denis is estimated at 1.5 million.”

  Wanneer iedere burger met de gevolgen van de immigratie en “welcome “””refugees”””‘ waanzin is het te laat om nog te vechten, dan is de omvolking een onomkeerbaar feit.

  Like

 9. Wtf is AIReF? Is dit weer zo’n zelfbenoemd deugclubje? Manmanman.

  Like

 10. kopvodden // oktober 5, 2018 om 09:05 //

  Like

 11. Gekloot // oktober 5, 2018 om 09:42 //

  In landen als India en de Afrikaanse landen wordt niets aan geboorte beperking gedaan. Ik weet over een moeder in Afrika dat zij graag een kleinzoon van haar zoon wil hebben. echter zoonlief is nog niet getrouwd en heeft zijn aanstaande vrouw weinig te bieden omdat hij nog geen baan heeft en deze ook niet kan vinden. Veel teveel concurrentie omdat ze daar geen gezinnetjes kennen en alleen maar grote gezinnen.

  Ook verlaat in dat land een man, na twee kinderen verwekt te hebben, zijn vrouw heel gemakkelijk voor een jonger exemplaar waar hij weer opnieuw kinderen bij verwekt. Sommige mannen hebben daar dus wel 7 tot 8 kinderen die weinig te eten hebben en ook amper naar school kunnen. Ze moeten dit dus bij de wortel aanpakken.

  Like

 12. syberspees // oktober 5, 2018 om 14:23 //

  Gewoon de welzijns werken in Afrika stopzetten. 1 epidemie doet de rest.
  Simpel als wat

  Like

 13. Von Puffelen // oktober 5, 2018 om 15:44 //

  Like

 14. tim pietersen // oktober 5, 2018 om 19:09 //

  nice von puffelen,dit elitetuig kan wel een vakantie naar noord afrika gebruiken

  verder: http://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/SaintEinstein.pdf The manufacture and sale of st einstein
  THIS BOOK IS THE MOThERLOAD meer dan 2000 pagina’s keiharde research met footnotes etc door christopher john bjerkness

  Like

 15. Fub zegt
  Scrutinizer // oktober 5, 2018 om 01:07 /
  artificiele minimumlonen opleggen waardoor er hoge werkloosheid ontstaat
  —————
  Zeldzamere kolder heb ik echt nog nooit gehoord

  ________________________________________
  Er zijn wel degelijk voorbeelden hiervan in de praktijk Fub,
  https://pjmedia.com/trending/2016/02/20/seattle-worst-job-losses-since-recession-after-15-wage-law-goes-into-effect/

  Like

 16. tim pietersen // oktober 5, 2018 om 23:33 //

  door de massaimmigratie wordt arbeid waardeloos en heb je maatregelen nodig om de waarde op peil te houden, canada is zo’n maassaimmigratieland

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s