Nieuw

Oostenrijk en Denemarken:  Immigranten moeten buiten de EU worden gelaten en niet herverdeeld over de lidstaten

De EU moet het immigratiebeleid veranderen en het idee laten varen dat immigranten de EU moeten worden binnengelaten en vervolgens worden herverdeeld tussen de lidstaten. Immigranten moeten buiten de EU worden gelaten en hulp krijgen in de directe omgeving. Dit is de vereiste in een nieuw voorstel dat Denemarken en Oostenrijk hebben samengeklonken.

Het is een radicale verandering in het EU-immigratiebeleid dat Denemarken en Oostenrijk nu hebben samengeklonken.

Het voorstel roept de EU op om af te stappen van het idee dat asielzoekers en immigranten over de lidstaten moeten worden herverdeeld en eisen in plaats daarvan een beleid in te voeren dat mensen zo dicht mogelijk bij hun eigen land helpt.

Dit werd aangekondigd door de Deense minister van immigratie en integratie Inger Støjberg tijdens een persconferentie met de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl in Wenen op donderdag.

Daarnaast moet er een “onderzoekscentrum” buiten de EU worden opgericht.

Het doel is deels om de immigratie naar Europa terug te dringen, maar ook om echte vluchtelingen beter te beschermen. Volgens Denemarken en Oostenrijk is het voordeliger om mensen in de naburige gebieden te helpen.

Het voorstel betekent ook een effectievere terugkeer.

– In het bijzonder gaan we weg van een systeem waar we de sterksten helpen. We zullen degenen die bescherming nodig hebben dichter bij de gebieden waar ze vandaan komen helpen, zegt Inger Støjberg.

Het voorstel druist in tegen de lijn die de niet-gekozen EU-dictators al geruime tijd volgen en stelt dat alle lidstaten van de EU “gedwongen” moeten worden om hun land te vullen met immigranten uit derdewereldlanden.

Bron:

https://www.dr.dk/nyheder/udland/inger-stoejberg-i-wien-migranter-skal-holdes-ude-ikke-omfordeles

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Oostenrijk en Denemarken:  Immigranten moeten buiten de EU worden gelaten en niet herverdeeld over de lidstaten

 1. Wat staat hier in die smurfentaal van je ?

  IS-rekryterare driver friskola – vem är förvånad?
  https://www.expressen.se/ledare/is-rekryterare-driver-friskola-vem-ar-forvanad/

  Like

 2. Even uit de losse pols: IS rekruteerder bedrijft vrije/privé school – wie is verbaasd?

  Like

 3. antiislamnu // oktober 5, 2018 om 02:08 //

  Hier gaat de E.U nóóit mee akkoord de doelstelling is namelijk zoveel mogelijk asielparasieten binnen laten.
  Europa destabiliseren en het door hen gewenste derde rijk te vormen

  Like

 4. Gekloot // oktober 5, 2018 om 09:17 //

  Ik ben voor de: “effectievere terugkeer”. Als de stoelen in het vliegtuig wat dichter bij elkaar gezet worden kunnen er wat meer rijen gevormd worden. Iedereen max. 5 kilo handbagage want ze zijn toch veelal met alleen een smartphone en oplader gekomen.

  Like

 5. Joey France // oktober 5, 2018 om 11:36 //

  Daarover gaan we natuurlijk niets in de “officiële” media van vernemen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Austria and Denmark: Immigrants must be left outside the EU and not redistributed among the Member States – Gjergj Shqipëria-Skender Jashari

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s