Nieuw

Ongerijmd: Franse openbare veiligheidscampagne tegen seksueel geweld vertoont blanke ‘verkrachter’ die Arabische vrouw seksueel intimideert

Communicatiecampagne screenshot - YouTube

In september 2018 lanceerde de Franse regering de communicatiecampagne “Reacting Can Change Everything” om getuigen van seksueel of seksistisch geweld aan te moedigen zich uit te spreken.

Er werden vier videoadvertenties uitgebracht om de verschillende situaties te illustreren waarin seksuele en seksistische aanvallen en gewelddadigheden voorkomen, uiteraard allemaal gefinancierd met belastinggeld, schrijft VoE.

Een specifieke clip (hieronder) heeft op sociale media de aandacht getrokken en is al meer dan 110.000 keer bekeken op YouTube.

De video, getiteld “Seksistisch en seksueel geweld in het openbaar vervoer – Reageren kan alles veranderen”, bevat een biraciaal koppel dat in de video een Arabische vrouw van een blanke man redt.

Aan het einde van de video gaat de Franse regering zelfs zover dat ze de blanke man als ‘een verkrachter’ wordt aangeduid door te zeggen: “In werkelijkheid is Sofia verkracht”.

De verklaring van haar verkrachting zou kunnen worden gezien als een poging om bepaalde overwegingen van mensen te verminderen wanneer ze de verkrachtingsstatistieken waarnemen..

Frankrijk heeft zeer ernstige problemen met betrekking tot vrouwen die in het openbaar vervoer worden lastiggevallen.

Een studie van de National Observatory of Crime and Criminal Justice (ONDRP) heeft uitgewezen dat 267.000 mensen tussen 2014 en 2015 seksueel werden lastiggevallen in het Franse openbaar vervoer.

Minstens 85 procent van hen waren vrouwen en incidenten waren onder meer zoenen, betasten, exhibitionisme en zelfs verkrachting. Volgens de studie heeft Parijs het hoogste aantal incidenten: Zeven keer zo hoog als in de rest van Frankrijk.

Er is geen database bekend over daders of hun achtergrond, maar het zou interessant zijn om te zien hoe representatief de publieke veiligheidscampagne eigenlijk is, met een blanke man die een Arabische vrouw seksueel intimideert.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Ongerijmd: Franse openbare veiligheidscampagne tegen seksueel geweld vertoont blanke ‘verkrachter’ die Arabische vrouw seksueel intimideert

 1. En het stel is weer een zwarte man met een blanke vrouw.
  Het is toch om je kapot te ergeren.
  Het is nooit een blanke man met een zwarte vrouw, nooit

  Like

 2. Edit Rommel: Verwijderd en opgerot.

  Like

 3. Scrutinizer // oktober 5, 2018 om 00:26 //

  De roverheid misinformeert en schoffeert je nog eens op je eigen kosten.

  Like

 4. antiislamnu // oktober 5, 2018 om 01:59 //

  Ik dacht dat dit een grap was ongelofelijk komt totaal niet overeen met de werkelijkheid en kijk hier nog even hoe mooie dat france openbaar vervoer er uit ziet.

  Like

 5. Republikein // oktober 5, 2018 om 04:45 //

  Droogneukers, zie je deze duim, en voel je deze?
  Het ov is er zeer geschikt voor.

  Like

 6. kopvodden // oktober 5, 2018 om 09:00 //

  ..Zag twee hoeren zonder hoofddoek..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s