Nieuw

Minder dan twee procent van de Hongaren zijn immigranten: “We accepteren geen multiculturalisme”.

Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto. Bron: Wikimedia. Auteur: Agencia de Noticias ANDES. (CCO Public Domain)

Hongarije zal als een christelijk land existeren en accepteert geen multiculturalisme. Het land zal nooit enige vorm van een “invasie” van illegale immigranten toestaan. Dit blijkt uit een nieuw CNN-interview met de minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto.

Het is CNN’s internationale correspondent Christiane Amanpour die probeert de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto te grillen. Maar hij buigt niet.

Het interview lijkt meer op een cultureel marxistische ondervraging, waarbij Szijjart aan de niet begrijpende Amanpour moet uitleggen waarom Hongarije zijn land niet wil vullen met immigranten uit de derde wereld.

Christiane Amanpour begrijpt niet waarom een Europees land trots zou moeten zijn op een dergelijk immigratiebeleid.

Zij wijst erop dat minder dan twee procent van de Hongaren in een ander land is geboren en noemt het “vreemd” dat de Hongaarse premier Viktor Orban expliciet zegt dat hij “het christelijke Hongarije wil behouden”.

Maar Peter Szijjarto wijst erop dat dit helemaal niet vreemd is, maar “eerlijk”.

Amanpour zegt dat het zijn persoonlijke perspectief moet zijn.

De CNN-journaliste beweert verder dat een christelijk Hongarije betekent dat alleen “blanke christenen” het land binnen mogen komen.

– We zijn al duizend jaar een christelijk land en ik begrijp niet waarom het slecht zou zijn om het te willen behouden. Ik begrijp niet waarom het slecht is om zijn cultuur, geschiedenis, religie en erfgoed te behouden, zegt Szijjarto.

De Hongaarse toppoliticus is van mening dat het aan elke natie moet zijn om over hun eigen toekomst te beslissen. Hij benadrukt dat Hongarije nooit andere landen heeft beoordeeld die voor multiculturalisme hebben gekozen ten gunste van homogeniteit.

– Laat elk land voor zichzelf beslissen, en laat ons zelf beslissen of we een multiculturele of een homogene samenleving willen zijn. Ik begrijp dat u het daar niet mee eens bent, maar ik respecteer dat, zegt hij.

Amanpour beweert dan, mogelijk zonder te begrijpen wat ze zelf zegt, dat de Hongaarse regering ongelijk heeft en dat Hongarije geen “immigratieprobleem” heeft. Ze wijst erop dat er van de 10 miljoen inwoners van Hongarije minder dan 4.000 vluchtelingen zijn, dat het land geen grote criminaliteit heeft en dat er geen terroristische aanslagen hebben plaatsgevonden.

– Omdat we ertegen vechten, anders zouden we deze problemen hebben gehad, antwoordt Szijjarto, die erop wijst dat Hongarije Schengen volgt door zijn grenzen te beschermen en alleen mensen met een geldig identiteitsbewijs accepteert.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Minder dan twee procent van de Hongaren zijn immigranten: “We accepteren geen multiculturalisme”.

 1. Perfect antwoord van de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto, ja dat hele multiculturele gezeik is ter ziele nu. Mislukt, anti white agenda ervan is verraad.

  Bekijk het hard en zuiver wetenschappelijk en je weet direct dat die linkse dictatuur in Nederland teveel zwarten, kleurlingen, Hindoe apen en mixen heeft toegelaten sedert jaren ’60 en hen genaturaliseerd, helemaal fout.

  Herr Thierry Baudet (14,1888) zei het al bij de FVD bijeenkomst in Deventer op 17-9-2018:
  ’53 procent vd mensen in bijstand zijn van niet westerse afkomst’, maw minstens 40 procent moet een afrolander of surikoelielander zijn, dus gekleurd, zwart, bruin, net als mij.

  Ja, ik geef de Hongaren gelijk, hou Europa blank en beschaafd, en christelijk:

  Ik moet het hoogste RESPECT nu betonen voor het uitstervende blanke ras op deze planeet. Dit blanke ras heeft het woord beschaving uitgevonden en ook gepraktizeerd, de geschiedenis is het harde bewijs, en nu gaat het blanke ras ten onder door hun overbeschaving, wederom een nieuw blank woord dat dus niet bestaat in niet westerse apen talen.

  Ja, alleen nette, beschaafde, hoog opgeleide blanke immigranten hier in Nederland toelaten is misschien het beste, vanuit zuiver biologisch oogpunt.

  VOL=VOL RIP profeet drs Hans Janmaat van de CD.

  Like

 2. Gekloot // oktober 4, 2018 om 23:49 //

  Ca. 4000 vluchtelingen zijn er echt 4000 vluchtelingen te veel.

  Like

 3. Scrutinizer // oktober 5, 2018 om 00:41 //

  Nou, ik hoop anderzijds wel dat het de zg. Christelijke Hangaren vrijstaat zich van de kerk af te keren en agnosticus of atheist te worden of van geloof te veranderen en bv. buddhist te worden. Niet dat ik dat zelf voorsta, maar die vrijheid lijkt me wel belangrijk anders leven ze in een middeleeuws regime.
  Voor zover me bekend is die vrijheid er overigens wel. M.a.w. kennelijk kiezen de meeste Hongaren voor het christendom. Prima. Dat moet mogen. Is ze zeker gegund.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s