Nieuw

Mannelijke feministische activist mishandelt vrouw – wegens verkeerde mening

Marie-Claire Bissonnette, die deelnam aan het jaarlijkse Life Chain event, waarbij abortus-tegenstanders rondom in Canada op de straathoek staan met protestborden tegen abortus, werd in een discussie met een mannelijke feministische activist neergetrapt – vanwege haar mening.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Mannelijke feministische activist mishandelt vrouw – wegens verkeerde mening

 1. skeeter // oktober 4, 2018 om 20:50 //

  Met zulke nageboortes geen leeftijd grens voor pro choice graag.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 4, 2018 om 23:48 //

  Ach hij treft vanzelf een keer de verkeerde waarna hij net zoveel slaag kan krijgen tot hij het lekker gaat vinden.

  Like

 3. Scrutinizer // oktober 5, 2018 om 00:01 //

  Ofschoon ik voorstander ben van het niet laten geboren worden van kinderen die ocharme niet eens door hun eigen ouders gewenst zijn (NB uit medelijden met het kind zijn toekomst!), is geweld natuurlijk uit den boze.
  Hopelijk wordt ie hiervoor zwaar veroordeeld.

  Like

 4. Von Puffelen // oktober 5, 2018 om 00:10 //

  Dit gaat nog veel erger worden met dat linkse tuig, het kent geen enkele moraal dus je moet sneller zijn.
  Het wordt straatvechten en dat is altijd smerig.

  Like

 5. “het kent geen enkele moraal”

  Sterker nog, ze voelen zich moreel verheven en vinden dit gepast geweld, ze voelen zich daarin gesteund door het feit dat over dit soort acties niet of nauwelijks #ophef is, zelfs niet bij de zogenaamde feministen die wel helemaal uit hun dak gaan bij de aanstelling van kavanaugh wat quilty by accusation inhoudt. Hetzelfde met moslim als dader of moslim als slachtoffer, een wereld van verschil. Het is allemaal zo ongelofelijk hypocriet maar ze komen er vooralsnog mee weg dankzij de msm en de politiek.

  Like

 6. Von Puffelen // oktober 6, 2018 om 19:09 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s