Nieuw

De anti-blanke racisten van het OM denken dat ze ons als kleuters aan moeten spreken

En proberen met een heel dom filmpje te vertellen dat het strafbaar is om een snelweg af te sluiten als je wilt voorkomen dat andere anti-blanke racisten de Zwarte Piet intocht willen versjteren.

Waarvan er eentje gezegd had dat Sinterklaas dood moest, en dat hij hoopte dat de kinderen onder de botsplinters en het bloed zouden zitten. Bij dergelijk taalgebruik had de ongekozen burgemeester Waanders nooit toestemming mogen verlenen voor die anti-Zwarte Piet demo. Maar nee, ze regelde het zodanig achterbaks dat er geen beroep meer tegen aangetekend kon worden.

Mitchell Esajas van Stop Blackface zei tegen Nieuws en Co op NPO Radio 1 dat vreedzame demonstraties tot op heden niets hebben opgeleverd. “We hebben heel lang vreedzaam gedemonstreerd, maar er verandert weinig tot niets. We zullen onze actie en interventies moeten aanpassen.”

Dat is een dreiging met geweld.

En Michael van Zeijl werd vorig jaar voor de Sinterklaasintocht preventief vastgezet.

Aanleiding was een Facebookpost kort voor de intocht van Sinterklaas in Dokkum. ‘We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten. Dubbele prijs als het tijdens de nationale intocht is zodat alle kinderen getuigen ervan zijn, zelfs massaal onder zijn hersenen en botsplinters bedekt zitten. Maw zonder twijfel morsdood. Zo kan de NPO geen onzinverhaaltje ophangen met een nieuwe Sinterklaas en zijn we voorgoed van dat feest af.’

Dergelijke buitenlandse (wat doen ze hier, waarom zijn ze nog niet uitgezet en waarom werden ze binnengelaten ?) agitators en geweldsfantasten mogen nooit in de buurt van kinderen kunnen komen. In een fatsoenlijk land is dat een taak van de overheid en draagt die overheid daar zorg voor, daar is ze voor aangesteld. Zo niet in Nederland. In Nederland dient de overheid de vijanden van Nederland, beschermt terroristische buitenlanders die hier in de eerste plaats nooit hadden moeten zijn, en daagt vervolgens ouders voor het gerecht die niet willen dat hun kinderen onder het bloed en botsplinters van Sinterklaas komen te zitten en dan zelf maar die overheidstaak ter hand nemen.

Die zelfde van Zeijl heeft zijn hond vernoemd naar Assata Shakur, die ook een heldin is van deeltijdraadslid voor BIJ1, en wandelende genderneuroot, Manju Reijmer.

Assata Shakur schoot in 1973 een Amerikaanse politieagent dood, ontsnapte in 1979 uit de gevangenis en vluchtte naar Cuba en de VS. heeft een beloning van 1 miljoen op haar hoofd gezet. Dat zijn de helden van dit grauw, dat hier ons land komt verzieken, en oorlog voert tegen onze cultuur.

Ja, jongetjes, meisjes en andere linksdraaiende sneeuwvlokjes van het OM we snappen prima dat je geen snelweg mag blokkeren, dat hoef je niet uit te leggen.

Wat je wel uit mag leggen, is waarom je met twee maten meet. Want al die ontelbare keren dat links met geweld heeft gedreigd, laten jullie ze begaan. Al die keren dat burgemeesters die het demonstratierecht horen te waarborgen, dat niet deden, maar juist toegaven aan de linkse geweldsdreiging van Antifa, en met die smoes in de mond demonstraties van Pegida verboden waar toestemming voor was gegeven.

Al die keren hoorden we jullie niet. Of als Turken de Erasmusbrug blokkeren. Dan horen we jullie niet.

Een OM kan alleen functioneren als het neutraal is en dat zijn jullie niet. Jullie zijn geen OM, want voldoen niet langer aan de basisvoorwaarde daarvoor, jullie hebben jullie eigen bestaansrecht ondergraven. Jullie zijn verworden tot een politieke linkse anti-blanke aanklager.

Jullie behandelen gelijke gevallen aantoonbaar niet gelijk en hebben daarmee de rechtsstaat om zeep geholpen.

HET IS JULLIE SCHULD !

Om op de titelvraag van jullie kleuterschoolfilmpje antwoord te geven; ‘Waarom vervolgt het OM de personen die de A7 blokkeerden ?

Omdat het OM een niet neutrale politieke aanklager is in de engste sovjet-stijl.

Het recht op demonstratie is een belangrijk recht in onze grondwet wanneer mensen het niet eens zijn met een standpunt waarover wordt gedemonstreerd zijn er in een democratische samenleving vele manieren om daar uiting aan te geven, het verhinderen van een demonstratie is echter een strafbaar feit en het OM tilt daar zwaar aan

Leugenaar, smerige leugenaar. Nooit is antifa vervolgd voor het ontelbare malen verhinderen van Pegida demonstraties. Alleen extreem links heeft demonstratierecht in deze sovjetprovincie van de EUSSR.

Heb dan godverdomme tenminste gewoon het lef om dát hardop uit te spreken, laffe kwezel.

Als zo meteen het ‘deksel van de pot knalt’, kun je dat alleen je partijdige zelf verwijten.

Stel je eens voor dat ‘rechts’ dit zou zeggen:

 “We hebben heel lang vreedzaam gedemonstreerd, maar er verandert weinig tot niets. We zullen onze actie en interventies moeten aanpassen.”

NCTV en AIVD zouden een hartverzakking krijgen, het OM zou zich in een stapel A-4-tjes verslikken.

Revolutie, vreedzaam, geslaagd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on De anti-blanke racisten van het OM denken dat ze ons als kleuters aan moeten spreken

 1. Duchesne // oktober 4, 2018 om 08:41 //

  “mensen konden niet naar hun demonstratie komen” Tsja, ik kan je verzekeren dat het al heel vaak is gebeurd en dat als het “rechts” is politie weg is en alles kan en mag…dan is er van gelijke rechten geen sprake meer…

  “bovendien ontstonden er gevaarlijke situatues achterin de file…” O, en als de politie het verkeer stilzet en er vallen doden? Dan kan het dus wel, mensen als barricade gebruiken…

  Als ze de Friezen veroordelen hoop ik dat ze allemaal in hoger beroep gaan, immers verdediging van kinderen heeft prioriteit boven demonstraties met pedofielen die graag willen doden.
  Lijkt mij dat de burgers de burgermeester daar verantwoording moeten laten afleggen.

  Like

 2. Wat een tenenkrommend infantiel filmpje van het OM is dit. Wie willen ze hier weer mee beïnvloeden ? Typisch een voorbeeld van propaganda in de huisstijl van de voormalige Sovjet Unie.

  Trouwens, het recht op vrijheid van meningsuiting geldt volgens mij alleen voor Nederlanders, maar niet voor importnegers uit ´failed states´, die hier alleen maar lopen te zieken en onze cultuur en tradities onderuit proberen te halen. Die mensen hebben hier niks te zoeken.

  Like

 3. Piet Karbiet // oktober 4, 2018 om 13:11 //

  Feit 1: De ambtenaren van de Politie blokkeerden snelwegen bij een acties voor meer loon. Geen vervolging OM.
  Feit 2: Wekelijks blokkeren Turken en Marokkanen tijdens bruiloften de snelwegen door levensgevaarlijk stil te gaan staan en feest te vieren. Geen vervolging OM.
  Feit 3: Bij het blokkeren van verkeerspleinen door fans van Fenerbahçe Spor Kulübü doet de politie niks. Geen vervolging OM.
  Feit 4: Turken blokkeren massaal de Erasmusbrug voor een dictator en genocidepleger. Geen vervolging OM.
  Feit 5: Studenten UvA voeren actie in een parkje en de ME gaat direct helemaal los.
  Feit 6: Een meneer staat zwijgend met een Israelische vlag op de Dam en gaat 6 dagen de cel in. Man rijdt 6 toeristen aan gort op het CS Amsterdam. Geen vervolging.
  Etc.
  Dit OM is verworden tot een eng willekeurig politiek apparaat.

  Liked by 3 people

 4. Wat ik niet begrijp, de rechter heeft toch uitgesproken dat Zwartepiet niet racistisch is?! Welke geldige gronden hebben pietenhaters dan?

  Like

 5. Claasje Kater // oktober 4, 2018 om 14:49 //

  Ons justitie apparaat inclusief rechtbanken en om is duidelijk overspoeld met feministische d66 en gl aanhangers, dat merk je aan alles. De logica in uitspraken en gedragingen is dan ook volledig zoek

  Like

 6. Esajas heeft het over blackface maar Zwartepiet is overduidelijk geen blackface want blackface kwam voort uit de rassenscheiding in de VS toentertijd, wij hebben hier nooit rassenscheiding gekend. Het is allemaal zo simpel te weerleggen maar de msm en de politieke elite wilt er niet aan en dat betekent dat zij om wat voor reden dan ook het Sinterklaasfeest per definitie weg willen hebben, daarom heeft de staatstv Wild Geraas nooit uitgezonden maar wel een bagger docu van ene sunny!!

  Like

 7. tim pietersen // oktober 4, 2018 om 15:10 //

  OM-straat idioten gekleed als furries die nederlanders de les proberen te lezen

  Like

 8. Fransdo // oktober 4, 2018 om 19:47 //

  Als een PVV-leider roept: ‘Willen jullie meer of minder Marokkanen’, dan wordt hij vervolgd.

  Als de burgemeester van Amsterdam roept: ‘ik wil geen, geen, geen Feyenoordsupporters bij de thuiswedstrijden van Ajax tegen Feyenoord dan wordt er niet vervolgd, immers die burgemeester is lid van een politiek correcte politieke partij.

  Als de burgemeester van Rotterdam roept: ‘ik wil geen, geen, geen Ajax-supporters bij de thuiswedstrijden van Feyenoord tegen Ajax dan wordt er niet vervolgd, immers, ook die burgemeester is lid van een politiek correcte politieke partij.

  Als er 6.500 mensen in optocht naar het plaatselijke politiebureau opstomen om daar hun kruisje te zetten op reeds voorgedrukte aangifteformulieren dan wordt er vervolgd.

  Als 36000 Nederlanders aangifte doen tegen Rutte vanwege discriminatie van de Nederlanders, het geen ook nog eens simpel aan te tonen is, dan wordt er geseponeerd.

  Schei toch uit, dit gaat toch helemaal nergens meer over dat hele justitie-apparaat in Nederland die onafhankelijk en onpartijdig zou moeten zijn maar totaal aangestuurd wordt door de Politieke voorkeur van hun bazen.

  Weet je wie het OM nou eens zou moeten vervolgen vanwege verregaande discriminatie? Zich zelf!! I rest my case!!

  Like

 9. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s