Nieuw

Steekpartijen overspoelen Engeland: drie mensen neergestoken in Birmingham en één in de trein van Londen

In het centrum van Birmingham vond op maandag een driedubbele steekpartij plaats. Een andere steekpartij in Hackney Central London Overground op dinsdag.

Het winkelgebied op High Street in Dal End werd op maandagavond in de buurt van een McDonald’s restaurant en het Oasis Project afgesperd. De afbakening zal waarschijnlijk nog enige tijd blijven bestaan.

Volgens getuigen waren er rond 17:45 ongeveer 100 jongeren in het gebied, waar drie mensen werden neergestoken, één met ernstige verwondingen. Allen werden naar het ziekenhuis vervoerd.

Dit ondanks de verhoogde aanwezigheid van veiligheidsdiensten in het gebied wegens een conferentie van de Conservatieve Partij.

Op dinsdagavond, rond 18:00, werd een man neergestoken in een trein op het  Hackney station in Londen. Na getuige te zijn geweest van de steekpartij haastten de reizigers zich uit de trein en veroorzaakten bijna een stormloop toen ze vluchtten.

De dader werd gearresteerd. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en wordt nog steeds behandeld voor zijn verwondingen. Zijn toestand wordt niet als levensbedreigend beschouwd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Steekpartijen overspoelen Engeland: drie mensen neergestoken in Birmingham en één in de trein van Londen

  1. 10 jaar werkkamp voor dat tuig.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s