Nieuw

Ondanks proeftijd: Migrant misbruikte 10 Duitse kinderen en komt weer vrij

Pixabay

Eljub R. heeft zijn misdaden voor de rechtbank bekend: Tien keer heeft de Bosniër verscheidene Berlijnse jongetjes zwaar seksueel misbruikt – ondanks dat hij onlangs is veroordeeld tot 14 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf, wegens dubbele kindermisbruik, wordt hij deze keer ook weer vrijgelaten.

De eerste veroordeling voor twee tweevoudige kindermisbruik was in 2015 – hij werd voorwaardelijk veroordeeld. De daaropvolgende jaren bleef de migrant doorgaan. Via Facebook lokte hij jongens tussen elf en dertien jaar naar een busje, hotelkamers en zijn privé-auto, waar hij zich in 2016 en 2017 aan vergreep, schrijft Jouwatch.

“De recidive kindermolester, die zijn proeftijd heeft geschonden, heeft voor het Berlijnse regionale gerechtshof een bekentenis afgelegd”, meldt Bild. Desondanks werd hij al tijdens het proces vrijgelaten. Sinds 20 augustus loopt de vader van acht kinderen weer vrij door Berlijn en Brandenburg. In Potsdam heeft hij een baan als schroothandelaar. Tijdens het proces was de 34-jarige berouwvol: “Ik heb grote fouten gemaakt. De jongens waren blij dat ze een volwassen vriend hadden die hen alcohol en sigaretten kocht”. Hij had hen meerdere malen geld gegeven.

Er zijn dus genoeg redenen voor opsluiting – misdaden tijdens de proeftijd, gevaar voor herhaling. Op 14 februari werd hij ook voor het eerst in voorarrest geplaatst. Maar omdat het proces te lang duurde, besloot de rechtbank al op 20 augustus de kindermisbruiker uit de gevangenis vrij te laten. Sindsdien is hij een vrij man en kon hij zijn misdaden voortzetten. Een uitspraak wordt op zijn vroegst op 22 oktober verwacht.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Ondanks proeftijd: Migrant misbruikte 10 Duitse kinderen en komt weer vrij

 1. Edit Rommel: Verwijderd en opgerot.

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // oktober 4, 2018 om 00:02 //

  Ze hadden de man niet voor verkrachting moeten pakken maar voor het feit dan hij tabak en alcohol aan ze gaf dan had hij jaren gevang gekregen 🙂

  Like

 3. trebor2110 // oktober 4, 2018 om 00:03 //

  en waarom noemen ze hem kinder misbruiker het is gewoon een PEDOFIEL .

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 4, 2018 om 00:13 //

  In de krant van vandaag;
  “Een 45-jarige man uit het Belgische Gent verkrachtte drie stiefdochters. De stiefdochters waren tijdens de feiten in 1995 minderjarig. In de loop van de jaren kregen de stiefdochters acht kinderen van de man.”
  Even verderop komt de aap uit de mouw;
  “Eén van de drie zussen deed aangifte op 11 mei 2017 uit vrees voor haar leven, nadat ze na meer dan 20 jaar de relatie met M. Ö. (45) verbrak”
  Hoeveel Belgen zullen er zijn wiens achternaam begint met Ö ??

  https://www.ad.nl/buitenland/belg-verwekte-acht-kinderen-bij-drie-stiefdochters~a2bd836d/

  Eén van de zussen liet ook nog drie keer een kind aborteren. Dat dus nog naast de ACHT kinderen die wel geboren werden.
  Bijna net zo verachtelijk is de advocaat die pleitte “voor enige menselijkheid” van de rechtbank, je moet het maar uit je strot krijgen.

  Like

 5. Rechters en pedofielen iets hebben ze gemeen .

  Like

 6. hee Rommel , hoe zit dat nou met die uitspraken van mensen alhier? Nog volgens de regels? Ik heb al meerdere dood verwensingen kunnen lezen, hoe creatief moet je zijn? Niet om te porren, maar mijnen werden gelijk verwijderd, drukte? ben dan consequent

  Like

 7. @ jrtpf // oktober 4, 2018 om 20:03

  We hebben op Fenixx een redactie van twee man en geen tijd, en vooral geen zin, om als schoolmeesters jouw, of van anderen, constant de reacties te controleren. We hebben wel wat beters te doen. De artikelen die je hier leest komen niet vanzelf uit de lucht vallen. Controle vindt eenmaal per dag plaats, meesstal in de ochtend. Waarin ik inderdaad nog steeds regelmatig illegale reacties tegenkom die verwijderd moeten worden (wat de reden is om hier binnenkort weer eens met mijn banbijl te hakken). Maar het staat je vrij om aan te geven waar deze overtredingen staan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s