Nieuw

Migrantenhufters beroven en martelen Zweedse jongens

Hier worden de jongens weggeleid door de verdachte. Foto's van het voorlopige onderzoek van de politie

Gisteren werd een 16-jarige migrant vervolgd voor een overval in het winkelcentrum Emporia in Malmö, waarbij twee vijftienjarigen werden onderworpen aan herhaaldelijke mishandelingen, bedreigd met messen en met sigaretten verbrand. Eén medeplichtige was op dat moment slechts 14 jaar en vermijdt dus vervolging, terwijl de 16-jarige wordt vervolgd voor roofoverval en grove mishandeling.

Op 23 juli gingen twee 15-jarige Zweedse jongens naar het winkelcentrum Emporia in Malmö. Ze waren daar nauwelijks of ze werden ontvoerd door twee jongens van dezelfde leeftijd. Het was het begin van een drie uur durende terreur en marteling.

De twee jongens merkten dat twee buitenlandse jongens “vreemd” naar hen keken. De daders volgden hen en de 16-jarige legde zijn armen om de nek van de jongens. Volgens een van de jongens zei de 16-jarige “we zijn niet gevaarlijk” en “we gaan gewoon wandelen”.

De jongens werden vervolgens naar een fietsenstalling geleid terwijl ze werden bedreigd en klappen kregen. De daders gaven ook aan dat ze een mes bij zich hadden. Op weg naar de fietsenstalling sloot zich bij de daders een gelijkjarig meisje aan. Aanvankelijk werd ze verdacht van betrokkenheid bij de overval, maar de jongens hebben verklaard dat ze probeerde de mishandeling te stoppen of tenminste te verzachten.

Beneden in de fietsenstalling werden de jongens gedwongen om hun creditcards en telefoons af te geven. Vervolgens werd hen verteld dat ze de schoenen van de daders moesten kussen, terwijl ze dat deden, werden ze meerdere keren hard in het gezicht geschopt. Een jongen beschreef de eerste schop als “wanneer je bij de voetbaltraining het hardst tegen een bal schopt”. Meer trappen en slagen volgden op beide jongens.

De jongens werden daarna naar een geldautomaat gebracht waar ze tezamen in totaal 145 euro opnamen die ze moesten afgeven aan de daders. Desondanks waren de migranten niet tevreden en brachten ze hun slachtoffers naar een afgelegen gebied naast een kleuterschool waar de mishandelingen doorging.

De marteling bij de kleuterschool bestond onder meer uit stompen en slagen met een stok. Beide jongens werden ook met sigaretten verbrand en bij een van hen werd zijn haar met een aansteker in brand gestoken.

Voordat de daders vertrokken, vertelden ze hun slachtoffers dat ze een vriend met een pistool in de buurt hadden. Als ze niet minstens 15 minuten ter plaatse zouden wachten, zou hij het opmerken. Ze fotografeerden ook de identiteitsbewijzen van de jongens.

De daders filmden de martelingen. Op de video’s die op hun telefoons werden gevonden is duidelijk te zien wie er bij de martelingen betrokken waren en wat er gebeurde. Op een van de telefoons stond ook een video die liet zien hoe een ander slachtoffer, een maand eerder, door de daders werd mishandeld.

Een voormalige vriendin van de 16-jarige die wordt vervolgd, heeft de politie verteld dat hij de afgelopen vijf maanden ongeveer zeven video’s naar haar heeft gestuurd waarin hij Zweedse jongeren berooft, mishandelt en bedreigt. Die informatie is ook bevestigd door het meisje dat aanwezig was bij de overval, en ze heeft ook gezegd dat de 16-jarige video’s op Instagram heeft geplaatst waarop hij verschillende Zweedse jongeren mishandelt.

Bron:

https://nyheteridag.se/16-aring-atalad-for-ran-och-tortyrmisshandel-mot-tva-pojkar-i-malmo/

https://voiceofeurope.com/2018/10/migrant-prosecuted-for-torturing-swedish-boys-for-three-hours-they-were-burned-with-cigarettes-and-kicked-in-the-face/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Migrantenhufters beroven en martelen Zweedse jongens

 1. Wat is de les die hieruit volgt?
  Gezond verstand om niet in de problemen te geraken.
  Informeer je kinderen met wie ze wel en niet omgaan.

  Like

 2. trebor2110 // oktober 3, 2018 om 23:57 //

  Ach ja Zweedse jongetjes van 15 de sneeuwvlok generatie is maar net goed moeten ze maar van zich afslaan , maar ja pappa van de MIllennial generatie heeft ze dat niet geleerd he.
  Mijn vader zei als je ze niet aan kan dan pak je maar een end hout

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // oktober 4, 2018 om 00:11 //

  Like

 4. Scrutinizer // oktober 4, 2018 om 02:07 //

  @Antiislamnu
  Wow! Op welk kanaal was die uitzending?

  Like

 5. skeeter // oktober 4, 2018 om 03:14 //

  Trebor, mijn ouwe heer vroeg altijd hoe de tegenstander eruit zag als ik weer eens onder de schrammen thuis kwam.

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier // oktober 4, 2018 om 12:09 //

  Die linkse idioten hebben er zelf om gevraagd.

  Like

 7. Eugene de Groot // oktober 4, 2018 om 12:44 //

  Eigen schuld, of liever gezegd van de ‘ouders’ van de heren.
  Hadden ze maar weerbaar moeten zijn.

  Like

 8. Von Puffelen // oktober 4, 2018 om 19:16 //

  In plaats van hockey en tennis stuur je ze naar karate of kickboksen.
  Tip, zo’n hockeystick kan handig zijn.
  Je kunt ermee over straat en het valt niet echt op itt een honkbalknuppel.

  Like

 9. luister, ik ben al van de 60ger jaren, en toen zei mijn moeder al, ga of loop weg ( fout! ), in plaats van mep er op. Dat is wat mij later opbrak. Ik was al wat verlegen, maar toch temperament, en dan dat er nog bij. Nu ben ik een tijdbom. Alles opgekropt, en heel kort lontje. Ik zie nu, dat in onze samenleving veel te zachte ( ons eigen NL dan ) types rondlopen. Watjes dus, het zijn geen kerels meer. Heupen gelijk vrouwen, en niks in de armen. Leer de les, en leer je koters verdomme zich te weren tegen agressors, ook op school. Egaal wat die linkse direkteuren smoelen vertellen, en op straat al zeker niks aantrekken van andermans gelul.

  Like

 10. Edit Rommel: Verwijderd en opgerot.

  Like

 11. Dit is wat gebeurt als het gespuis hier binnenkomt; ze waren er duidelijk op uit om deze jongens te vernederen…alles met dank aan de ultra-linkse politiek…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s