Nieuw

Italië slaat toe op multiculti-oplichter: grijpt burgemeester wegens immigratiefraude

Domenico Lucano, burgemeester van Riace in Zuid-Italië, is door de federale politie gearresteerd op verdenking van het bevorderen van illegale migratie en het helpen van immigranten die illegaal het land binnenkomen.

Lucano heeft internationale erkenning gekregen van andere multiculturalisten sinds hij zijn kleine stad, Riace in Calabrië, Zuid-Italië, heeft volgestouwd met illegale immigranten, of “duizenden vluchtelingen”, zoals het nieuwsagentschap Reuters het uitdrukt.

Hij wordt er nu van beschuldigd dat hij onder andere met “bijzondere meedogenloosheid” schijnhuwelijken heeft georganiseerd tussen lokale Italianen in zijn eigen gemeente en illegale immigranten om verblijfsvergunningen te regelen.

De 60-jarige, die sinds 2002 burgemeester van Riace is en door het Amerikaanse tijdschrift Fortune in 2016 werd uitgeroepen tot een van de vijftig meest invloedrijke mensen ter wereld, wordt ook beschuldigd van het negeren van openbare aanbestedingen en het toekennen van lokale nepcontracten aan vuilnisbedrijven die immigranten in dienst nemen.

– Het helpen van  immigranten en vluchtelingen is mijn roeping, zou hij volgens RT al eerder in het verleden gezegd moeten hebben en de immigranten als een “product van een oneerlijke wereld” genoemd hebben.

Van de duizenden illegale immigranten die Lucano in Italië heeft binnengesleept, zijn er volgens Reuters ook honderden naar Europese landen als Groot-Brittannië, Noorwegen en Zweden gegaan.

Andere immigrantenliefhebbers zijn nu woedend over de arrestatie, maar de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini lijkt niet ontevreden te zijn.

“Ongelukje, ik vraag me af wat alle goedmensen die Italië willen vullen met immigranten nu zullen zeggen!”, schrijft hij sarcastisch op Twitter.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Italië slaat toe op multiculti-oplichter: grijpt burgemeester wegens immigratiefraude

  1. dat is gerechtigheid.ook politiekers moeten de wetten naleven en als voorbeeld dubbel zo zwaar straffen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s