Nieuw

“Ik ben een Drag Queen met het syndroom van Down”

In een extra inspanning om transseksualiteit te bevorderen, is de homolobby nu begonnen met het uitbuiten van mensen met een verstandelijke beperking.

Fenixx heeft eerder geschreven over hoe de homolobby kinderen gebruikt om transseksualiteit te normaliseren. Nu lijkt het erop dat de homolobby weer een stapje verdergaat, namelijk om mensen met een verstandelijke beperking te exploiteren.

In een clip die op het Youtube-kanaal van de Britse online krant PinkNews is geplaatst, wordt een man met het syndroom van Down gefêteerd voor zijn bestaan als “Drag Queen”. Op de video is te zien hoe de man Otto wordt aangemoedigd om in absurde kostuums met make-up en baard voor het publiek te verschijnen.

PinkNews is een Brits internetmagazine voor lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders. Het online magazine is in 2005 opgericht door Benjamin Cohen en richt zich op nieuws over de LHBTQ-beweging in Groot-Brittannië en de rest van de wereld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on “Ik ben een Drag Queen met het syndroom van Down”

 1. En ik ben een vliegtuig die wil opstijgen vanaf de startbaan op schiphol maar krijg geen toestemming omdat het fascistische vliegtuigfoben zijn.

  Like

 2. trebor2110 // oktober 4, 2018 om 00:04 //

  het rariteitenkabinet

  Like

 3. Ik voel me wereldburger en wil overal ter wereld kunnen wonen ( met uitkering)
  Dat is mijn recht!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s