Nieuw

Gehersenspoelde schoolkinderen zeggen dat ‘links’ de toekomst is en ‘rechts’ de dood betekent

Een project op een school in Finland resulteerde in een poster die rechtse politiek in verband brengt met de dood en linkse politiek met een grootse toekomst voor het land.

Het voornaamste doelwit van de haatcampagne zijn leden van de rechtse Finnenpartij, Laura Huhtasaari en leider Jussi Halla-aho. De foto’s van beide politici werden onder de aanduiding van ‘de dood’ geplaatst, schrijft VoE.

“Verschillende leerlingen hebben contact met mij opgenomen en zeiden dat leraren op de school haatzaaiende taal spreken en tegen democratisch gekozen politici zowel haat aansporen als aanmoedigen. Dit gebeurt op basisscholen en middelbare scholen”, tweette Laura Huhtasaari op zondag.

Haar twitterbericht leidde tot een storm van verontwaardiging, maar niet om het linkse haatzaaien, maar omdat Huhtasaari de foto van het project, die namen bevat, aan haar tweet had toegevoegd. Terwijl de mainstream media zich richten op deze ‘vreselijke misdaad’ van de Finnen-politica, geeft Huhtasaari meer voorbeelden van hoe kinderen worden gehersenspoeld.

“Leerlingen hebben ook al eerder, bijvoorbeeld tijdens de parlementsverkiezingen, de hand opgestoken en verteld hoe leerkrachten tijdens de lesuren ongepast over mij en de Finnenpartij hebben gesproken. De rol van de leraar is niet om angst te zaaien voor een bepaalde democratische partij of politicus”, vertelde Huhtasaari in een e-mail aan de Finse krant YLE.

De Finse partijpolitica ging in op de kritiek van haar tweet met de verklaring dat “het project publiekelijk werd vertoond in de schoolhal”.

“De eerste namen staan er, alle namen zouden moeten zijn bijgesneden. Uiteraard zijn de leraren en schooldirecteur verantwoordelijk voor wat voor soort werk er op de schoolmuren terecht komt. De verantwoordelijkheid ligt bij de leraren en de directeur, niet bij de leerlingen”, voegt Huhtasaari eraan toe.

Volgens de directeur van de school is de poster van de leerlingen ‘uit zijn context getrokken’. De taak van de leerlingen van de negende klas was om een poster te maken die een standpunt over een kwestie uitdrukt.

De schooldirecteur zegt dat Huhtasaari “de foto niet zonder toestemming had mogen publiceren”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Gehersenspoelde schoolkinderen zeggen dat ‘links’ de toekomst is en ‘rechts’ de dood betekent

 1. skeeter // oktober 4, 2018 om 02:27 //

  Gebeurt overal in alle scholen, was al zo toen zelf naar school ging.
  Voor 90% linkse drek die de kinderzieltjes lopen te besmeuren. Moest ten strengste verboden wezen voor een leraar om leerlingen, vaak via groeps denken, te indoctrineren

  Like

 2. Von Puffelen // oktober 4, 2018 om 18:19 //

  Lezen, schrijven en rekenen leren ze op school.
  De rest is voor de ouders.

  Like

 3. Gekloot // oktober 5, 2018 om 15:37 //

  @skeeter Kan mij echt niet herinneren dat ik op school gehersenspoeld werd. Misschien kwam dat omdat ik op een Christelijke lagere school zat.
  Weet zeker dat geen studierichting, kranten, televisieprogramma’s en ook geen van mijn beide ouders ooit maar enige invloed gehad hebben op mijn uiteindelijke stemgedrag.

  Like

 4. Von Puffelen // oktober 5, 2018 om 16:07 //

  School = hersenspoeling, je hebt er alleen niets van gemerkt, kun je nagaan hoe geraffineerd het in elkaar zit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s