Nieuw

Wat fijn – Nederland gaat Al-Qaeda huisvesten op Nederlands grondgebied

Mark Rutte. Bron: Screenshot Tweede Kamer

Om te beginnen nemen we vijf gezinnen en drie individuen over van Jordanië Israël om te bekijken of ze een beetje bevallen.

Als ze zindelijk zijn kunnen dat er later eventueel meer worden. “Wanneer ze naar Nederland komen, wil het ministerie omwille van hun privacy niet zeggen.”

Het is een niet mis te verstaan gebaar van de jihadisten van het illegale Nederlandse kabinet naar de Nederlandse bevolking toe op nota bene de dag van het jihaddebat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Wat fijn – Nederland gaat Al-Qaeda huisvesten op Nederlands grondgebied

 1. Dan weten we in ieder geval wie we verantwoordelijk kunnen stellen als ze aanslagen plegen. En dan door pakken en niet weer ze er mee weg laten komen. Gewoon voor het gerecht vanwege het bewust in gevaar brengen van de bevolking.

  Like

 2. Witte Helmen zijn huurlingen van Israel plus consorten. Ze zorgen ervoor dat propagandafilms over aanvallen met gifgas op tijd klaar liggen voor de bevriende media. De slachtoffers die je ziet zijn crisisacteurs. Ook ingehuurd. En als er te weinig crisisacteurs zijn om slachtoffertje te spelen of met een dobbebeentje op een asielzoekersstrand gaan liggen dan maken ze die wel. Ja, die zijn van een andere BV maar wel van dezelfde Holding.

  Liked by 1 persoon

 3. Lief van Israël dat ze dit jihadgajes geëvacueerd hebben en naar ons doorsturen, terwijl ze zelf geen een van die koppensnellers houden.

  Liked by 1 persoon

 4. Arnold Schipper // oktober 4, 2018 om 21:20 //

  Edit Rommel: Verwijderd en opgerot.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s