Nieuw

Volkert levenslang op betaalde vakantie wegens bewezen diensten voor Koning en vaderland

Zo, dat was dat. Geen meldplicht meer, toestemming om te emigreren.

Eens in de 8 weken een briefje schrijven om de reclassering te bedanken voor zijn uitkering vanaf zijn vakantieadres. De jihadisten in het illegale kabinet lachen zich de ballen uit de broek. Ze weten dat ze nu definitief overal mee weg kunnen komen.

In dat walgelijke misselijkmakende theater dat de Tweede kamer is zal wel weer verontwaardiging klinken, alsof dat er ook maar iets toe doet. Als je in dit land werkelijk iets dreigt te veranderen, word je gewoon in opdracht van hogerhand afgeschoten door een huurmoordenaar.

Alle demoniseerders hebben inmiddels ook een mooi plekje bemachtigd en worden daar vorstelijk voor beloond. De bloedfanatieke salafist Aboutaleb mag Rotterdam naar eigen inzicht verder islamiseren. Thom de Graaf is benoemd in De Raad van State, waar ook Ad Melkert in ‘buitengewone dienst’ is. Sinds vorige maand is hij ook voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) om u doodziek te maken. Rosenmöller mag tegen een riante vergoeding het onderwijs verder communistisch inrichten.

Dat is hoe deze kuch democratie werkt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

32 Comments on Volkert levenslang op betaalde vakantie wegens bewezen diensten voor Koning en vaderland

 1. Zijn opdrachtgever zal ook wel blij zijn als hij uit beeld is. Hij zal heel wat geheimen hebben. Daarom verbaasd het mij nog steeds.

  Liked by 2 people

 2. Von Puffelen // oktober 2, 2018 om 16:07 //

  In kasteel Drakensteyn knallen de champagnekurken.

  Liked by 1 persoon

 3. c.kater (hoofdletters alleen waar nodig) // oktober 2, 2018 om 16:16 //

  Er is nog steeds niet uitgezocht waar de 6mm kogels vandaan kwamen naast die van 9mm afgevuurd door volkert “de moordenaar” van wijlen Pim Fortuijn

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // oktober 2, 2018 om 16:26 //

  Welke soort uitkering heeft hij eigenlijk? Arbeidsongeschikt wegens trauma na het moorden ofzo? En welk land heeft eigenlijk zin in een veroordelde moordenaar zonder geld?
  Waar hij heengaat zal ons vertellen in wiens opdracht de moord op fortuyn was, want zelfs met een miezerig klein strafblad kom je op deze wereld heel veel landen niet in, tenzij de overheid jou kruiwagen is. een nieuwe identiteit is ook handig daarbij….

  Ik vind nog steeds dat er meer lieden de cel in hadden gemoeten vanwege deze poltieke moord, te beginnen met de demoniseerders zoals Hunkemoller en Bak ellende…

  Liked by 3 people

 5. Gekloot // oktober 2, 2018 om 16:59 //

  #Duchesne Wat ik zou willen weten is of hij al vertrokken is en of hij überhaupt een uitkering krijgt.

  Like

 6. Like

 7. Daar hebben we dus alvast één mogelijk vakantieland.

  Like

 8. Duchesne // oktober 2, 2018 om 17:23 //

  Engelse moeder….dus hij kan de Engelse nationaliteit aanvragen als hij in Engeland gaat wonen op papier en zo automatisch Australie of Nieuw Zeeland binnen glippen.
  Naamsverandering met moeders achternaam behoord tot de mogelijkheden en hij kan in 3,2,1, seconden weg zijn uit het publieke zicht, als hij wil voor altijd.

  Tegen riante vergoeding kan ik hem wel vinden trouwens, waar hij zich ook verstopt. Cash, 40% up front.

  Liked by 2 people

 9. kan hier ook wel bij

  Like

 10. marijke // oktober 2, 2018 om 21:38 //

  Nee hoor …..klopt van geen kanten, ik zou zeggen : LEES HET BOEK van INE VEEN,
  “ Moord namens de kroon ? “ V vd G was de dader niet, het schot wat hij lostte was niet eens dodelijk, achteraf. En de echte dader ( in opdracht uiteraard ) is acuut afgevoerd, zijn naam wordt genoemd in het boek ! …..echte dader afgevoerd naar Schiphol, en raad eens WAAR naar toe ? ……Ach…..LEES HET BOEK ……..bol.com heeft m vast wel, als U m
  N U besteld voor 00.00 uur, morgen in huis …..1 dik vet groot toneelspel op TV, al jaaaaren lang……walgelijk gewoon ! ….V vd G was geen lieverdje, maar ook niet de dader !

  Liked by 1 persoon

 11. tim pietersen // oktober 2, 2018 om 22:14 //

  volkert aivd asset

  Like

 12. Scrutinizer // oktober 2, 2018 om 22:59 //

  @Duchesne
  Ik weet niet aan welk artikel je refereert, heb het niet gelezen en ik ken de details van deze situatie dus niet. Echter ziehier wat ik weet van de relevante wet(*):
  Het is niet nodig om in Engeland te gaan wonen om de nationaliteit te verwerven mits je kind bent van een Brits onderdaan die zelf in het VK geboren werd.
  M.a.w. is de moeder Britse maar zelf niet in het VK geboren, dan heb je er niets aan. Is die echter Britse die in het VK geboren werd, dan kan de zoon de nationaliteit aanvragen/claimen gewoon op de ambassade van waar ie woont, zonder zelf ook maar 1 sec. een voet op Britse bodem te zetten.
  Er zijn wel wat documenten voor vereist (waaronder een geboorteakte, neem ik aan) dus een name change kan niet zomaar in 1 beweging, voor zover me bekend.
  Wel kan eenieder altijd een aanvraag indienen. In het ene land is men wat soepeler met het inwilligen dan in het andere, maar de naam van je moeder aannemen is 1 van de dingen die het makkelijkst passeert, zeker als de oduers gescheiden zijn maar tegenwoordig wellicht ook zonder dat argument dankzij het feminisme immers waarom zouden kinderen zomaar automatisch de naam van papa moeten dragen, nietwaar?

  (*)een van de ereconsuls van het VK is een bekende van me en heeft me de wet ooit eens gedetailleerd beschreven uit frustratie omwille van zijn eigen famillie, immers hij is zelf Brit maar werd in Uruguay geboren. Daardoor hebben zijn kinderen weliswaar een Britse vader, maar géén Britse vader geboren in het VK en daarom hebben ze geen recht op een Brits paspoort, dit i.t.t. bv. de Italiananen. Wie in rechte lijn afstamt van Italianen, kan aanspraak maken op een Italiaans paspoort ook als de laatste in Italie geborn voorvader al generaties geleden is, MITS alle tussenliggenden ook Italianen waren. Zo ken ik iemand die graag een Italiaans paspoort wilde (1 van die 20% Uruguayanen van Italiaanse origine), die daarom eerst snel nog haar nog levende grootvader (geboren in Uruguay) aanporde om op zijn 93 nog vlug een Italiaans paspoort aan te vragen, voor het te laat was, daarna haar vader, om tot slot … zelf een Italiaans paspoort te bemachtigen. Anderzijds adopteerde zij als single mother een kind waarvan de voorouders geen Italianen waren. De adoptie was perect legaal maar Italie geeft het geen paspoort omdat er geen bloedlink is.

  Like

 13. Engeland, Australië, New Zeeland.
  Wat te bedenken van de Nederlandse Antillen, Suriname (bij Desi gezellig), of een van de andere eilanden. En wordt het daar te heet dan zit ie zo in Venezuela, daar is het toch al puinhoop.

  Like

 14. marijke // oktober 3, 2018 om 03:50 //

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13375:waarom-moet-de-staat-in-het-geheim-onderhandelen-met-een-moordenaar&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Achhhh, krijgnoueenheledikke…..lees ik altijd voor het slapen gaan nog even de laatste artikelen op sommige websites waaronder niburu……bovenstaande link is geplaatst daar, om 19,12 uur …..mijn eerste reactie hier, om 21.38 uur ……en bevat nagenoeg DEZELFDE informatie sterrukkkk ……Bij niburu hebben ze het boek van Ine Veen dus ook hahahaha
  …….Heeft U het boek al besteld ?

  Like

 15. C’est ca !

  ‘Dan maar ik afgemaakt’

  ‘Maar het probleem meneer, dat blijft !’

  Like

 16. Republikein // oktober 3, 2018 om 09:53 //

  “een hele dikke”, dat is lang geleden.
  @skeeter, goeie uitleg.
  Eigenlijk oud nieuws, blijft relevant.

  Like

 17. Scrutinizer // oktober 3, 2018 om 11:08 //

  @Marijke
  Leeft de schrijfster nog? Was zij geen schilderes? In elk geval lang model/muze van een schilder, maar zijzelf was ook kunstenares. Misschien zou schilderijen van haar kopen, haar naamsbekendheid vergroten en dan worden haar ideeen ook makkelijker verspreid. ’t Is misschien onterecht, maar zo werkt het wel. Als pakweg Bono wat policor onzin uitkraamt, dan bereikt ie meer mensen dan als u en ik wel doordachte meningen verkondigen.
  Dus als Fenixxers, Niburisten, Xandernieuwsers, Vrijsprekers etc. nou eens allemaal een run op Ine Veen schilderijen zouden organiseren, waardoor de dame plots in de belangstelling komt, dan krijgt zij een breder platform.

  Like

 18. Wachteres // oktober 3, 2018 om 12:22 //

  https://www.breitbart.com/london/2018/10/03/assassin-dutch-populist-politician-sentence-cut-move-germany/

  Pim Fortuyn Murder: Assassin of Anti-Islamisation Politician Has Bail Conditions Cut, Free to Move Abroad

  The left-wing environmental activist who murdered Dutch anti-Islamisation politician Pim Fortuyn in 2002 has had his probationary restraints lifted and is now free to start a new life in Germany.

  Volgens Breitbart gaat Volkert naar Duitsland emigreren.

  De Antifa’s zullen hem met open armen ontvangen.

  Like

 19. Horatius // oktober 3, 2018 om 12:52 //

  Het feit dat Volkert niet met de pers mocht praten zegt al meer dan genoeg.

  Stel dat hij al of niet per ongeluk zijn mond voorbij zou praten en bepaalde namen of instanties zou noemen was een veel te groot risico. Dus laat maar gaan naar een land van eigen keuze met voldoende financiële middelen om te kunnen overleven.

  ”Met deze man wil ik absoluut niet op het bordes verschijnen” schijnt een uitspraak te zijn geweest van onze toenmalige koningin Beatrix.

  De rest is geschiedenis…

  Like

 20. Republikein // oktober 3, 2018 om 13:04 //

  Abu Fatah was de dader.

  Liked by 1 persoon

 21. Von Puffelen // oktober 3, 2018 om 14:02 //

  Het blijft giswerk maar op zich is het wel logisch om voor meerdere schutters te zorgen bij een hit.
  “Het zou gaan om een Syriër met de naam Abu Fatah die vervolgens in een blauwe BMW geëscorteerd door de politie naar Schiphol werd gebracht, een theorie van het MCC die al een jaar na de moord op Fortuyn bekend was.”
  http://www.deepjournal.com/p/2/a/nl/628.html

  Liked by 1 persoon

 22. Republikein // oktober 3, 2018 om 14:07 //

  ….Ine Veen vroeg mij u even te antwoorden: Zij stamt uit een oude politieke familie. U kunt iedere hedendaagse politicus over de zaak Fortuyn vragen, want die kent daar alle details van, maar heeft een zwijgplicht….

  Like

 23. Republikein // oktober 3, 2018 om 15:08 //

  Een insteekje van inspector Ketchup aka Oldenkamp.
  http://www.pateo.nl/HTML/NL/Artikelen/Liquidatie_van_Pim_Fortuyn.htm

  Like

 24. Duchesne // oktober 3, 2018 om 16:03 //

  Goede uitleg Scrutinizer….ik heb zelf een Engels zusje, een Pools broertje en een Belgische dochter….de rest is Nederlander….

  Like

 25. Hetty E Vinke // oktober 3, 2018 om 22:40 //

  Natuurlijk mag hii dit. Volgens mij om zo te voorkomen dat hij vermoord wordt en lopen de opdrachtgever(s) ook het risico niet meer dat hij zijn mond open doet. En elke regering zal hem toestemming geven hun land binnen te komen als onze regering daarom vraagt. Dat lijkt mij ook een optie. Ik vind het echt hoogst waarschijnlijk dat die opdracht van hen is gekomen dus …..

  Like

 26. ER bestaat ook een mogelijkheid dat hij de naam van moeder aanneemt en ze eigen zo drukt . En nu proberen om achter haar achternaam te komen ,en adres dan ben je al een eindje opweg .

  Like

 27. Von Puffelen // oktober 4, 2018 om 20:20 //

  No worries, een nieuwe identiteit is zo geregeld en een plek ergens in het buitenland ook als je de onder de “special orange treatment” valt.
  Misschien poolboy in Bariloche?
  Altijd handig zo’n patsie achter de hand, opa zou hetzelfde hebben gedaan.

  Like

 28. Greengo // oktober 6, 2018 om 21:29 //

  Oooh jah, dus destijds werd ons allen verteld dat Pim Fortuyn (vooral) niet om het leven is gebracht door een islamitisch individu (!!!!!!), maar door een Hol-landsche natuuractivist … en waar ‘we’ (o.a. ikzelf) hier op dit draadje mogen vernemen dat zijn moordenaar ene (vast geen christelijke) Syriër (waren die hier toen al !!?) met de naam Abu Fatah was ?!!
  What more can we say ?!

  Die Ina Veen heeft, behalve de suggestie van Marijke, nog meer geschreven over ‘De Kroon’.
  https://www.bol.com/nl/p/moord-namens-de-kroon/
  https://www.bol.com/nl/p/bedrog-om-de-kroon/
  Beide titels zijn overigens ook in uw regionale boekhandel te bestellen ………

  Like

 29. Von Puffelen // oktober 8, 2018 om 23:09 //

  Krijg nou tieten.
  “Op vrijdag 28 april 2006 werd Ine Veen in het gemeentehuis van de gemeente Heiloo koninklijk onderscheiden. Het had hare majesteit behaagd Ine Veen te benoemen tot ridder in de orde van Oranje Nassau.”
  http://www.ineveen.nl/iv16.htm

  Liked by 1 persoon

 30. Bij Fortuijn waren volkse tranen.
  Al schiet men nu twintig jaar politieke zwijnen hartstikke dood volgt niet een volkstraan, bij de huidige MP barst zelfs een gelach uit en loopt iedereen met zijn uitgestoken vinger voor zijn neus.

  Like

 31. antiislamnu // maart 6, 2019 om 23:17 //

  Dit is ook zo’n gore hond die Fortuyn de dood in heeft gejaagd.

  Like

 32. Hartverscheurend, die foto van onze held Pim Fortuyn, ligt hij daar, dood… 😦 ik wilde op hem stemmen maar dat had al geen zin meer…voor het eerst in mijn leven had ik interesse voor politiek…we zijn wel zijn graf gaan bezoeken in Provesano

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s