Nieuw

PVV komt met een voorstel om bepaalde islamitische uitingen te verbieden

En dat gaat vergezeld van een toelichting van maar liefst 35 kantjes.

Dat is andere koek dan een verkiezingsprogramma op een bierviltje A-4-tje.

Hier kunt u het in zijn geheel lezen.

Hoofdpunten.

-Noodzaak van een moskeeverbod en een verbod op islamitische scholen: centra van omverwerping van het westen

-Noodzaak van een moskeeverbod: de moskee als centrum van binnenlands extremisme

-Noodzaak van een verbod op de druk, distributie en verkoop van de koran

-Noodzaak van een verbod op het dragen van de burqa en niqaab

Op pagina 26 lezen we:

We kunnen het ons niet veroorloven om nog eens 14 jaar te verliezen, want de tijd tikt. Ook voor Nederland.

We verliezen geen tijd, dat zou inhouden dat we stilstaan. Het is erger dan dat. Onder de afgelopen regeringen zijn we achteruit gelopen. Dat blijkt onder andere wel uit deze passage:

We zijn nu dus nog verder verwijderd van het bestrijden van islam dan 14 jaar geleden. En het is een bewuste tactiek van de marionettenregering. Uit het hele stuk blijkt een duidelijke rode draad en dat is dat de marionetten keer op keer maar wat roepen. ‘We gaan het onderzoeken’, en dan blijken dat loze woorden geweest te zijn want er is helemaal nooit wat mee gedaan. Een andere keer is het weer van ‘we mogen het niet onderzoeken, want vrijheid van religie’. De ene keer roepen ze dit, de andere keer roepen ze dat, en het is precies dat; geroep. De ene keer zijn ze wel bezorgd, de andere keer niet, maar helemaal nooit gebeurt er iets.

Het is een spelletje tijdrekken en een vasthardende onwilligheid om de islamitische overname van Nederland een strobreed in de weg te leggen. Terwijl er gepingpongd wordt in de overbodige Kamer, wordt in steeds sneller tempo de islamitische invasie opgeschroefd. De overheid weet het wel, want is zelf de uitvoerder van dit project, maar wil het verborgen houden voor de bevolking.

Het is een plan, en het wordt voor onze ogen uitgevoerd met goedkeuring van de Kamerheren.

En onze eigen overheid is de uitvoerder. In de Kamer worden spelletjes gespeeld om de indruk te wekken dat we iets in te brengen hebben, maar in feite is het een theater om aan het oog te onttrekken wat er werkelijk gaande is, met maar één doel; te voorkomen dat het volk in opstand komt voordat het te laat is.

Op pagina 23 viel me nog een tussenzinnetje op:

‘Pluriforme samenleving’ – Huh wat ? Wanneer hadden we daar voor gestemd ? Dat is een andere omschrijving van de vermaledijde ‘homeopathische verdunning’ van Baudet toch ?

Nee, daar hebben we nooit voor gestemd. Net als dat we er nooit voor gestemd hebben om half Suriname binnen te laten, of dat we er ooit voor gestemd hebben om gezinshereniging toe te staan.

Die ene keer dat we wel gestemd hebben, stemden we tegen de EU, maar werden we vervolgens toch ingelijfd en bezet. Als je stemt krijg je dat wat je niet wilt, je zou het een volgende keer wel uit je hoofd laten toch.

In een democratie die alleen in naam een democratie is kun je niet langer verwachten dat je met democratische middelen verandering af kunt dwingen. Het systeem is er inmiddels op gericht om precies dat te voorkomen.

Vanmorgen las ik dit bij TPO:

Zeer juist geconstateerd. De woede wordt gekanaliseerd, zodat de lieve vrede bewaard blijft, en ondertussen verliezen we ons land elke dag een beetje meer. Spelletjes in de kamer hebben de afgelopen 14 jaar alleen maar achteruitgang mogelijk gemaakt en dat wordt netjes gecamoufleerd onder het mom van ‘democratie’.

Het is maar de vraag of de EU ons over nog eens 14 jaar überhaupt nog een Kamer zal laten, maar het is een zekerheid dat die er over 140 jaar niet meer zal zijn. Tegen die tijd zal Europa uiteengevallen zijn in tribale gebieden van waaruit Afrikanen, mohammedanen, en hier en daar een laatste blanke etnostaat elkaar bevechten.

In de inleiding van het PVV-voorstel viel me nog iets op:

Opzichtig wordt genitale verminking bij jongetjes weggelaten en komt ook verderop nergens ter sprake. Vindt de PVV het verminken van jongetjes minder erg dan het verminken van meisjes. Is de PVV dan toch niet voor gelijkheid van man en vrouw ?

Wat dan weer wel tot driemaal toe vermeld staat is dat:

Nederland is gebaseerd op de joods-christelijke en de humanistische traditie.

Dat lijkt me pure kolder, en gelijk de reden waarom de PVV jongensbesnijdenis niet veroordeelt.

Wij zijn een Noordse, Germaanse, Arische, Heidense, christelijke, humanistische beschaving. Joodse geschriften zijn niet minder hatelijk naar het christendom toe (en alle niet-joden) dan islamitische. Het is derhalve onzin om te spreken van een joods-christelijke beschaving. We hoeven ons niet af te vragen waar Mohammed zijn inspiratie haalde.

Conclusie: Mooi stuk, dat overzichtelijk laat zien dat er tijd gerekt wordt met de bedoeling dat het volk slapend de slavernij in gaat, alhoewel die opzet niet uitgesproken wordt in het stuk.

En, als je de hele dag aan de waterkant gaat zitten vissen heb je net zoveel invloed op het beleid als de PVV, verdien je wel een stuk minder, maar kanaliseer je ‘die woede’ tenminste niet en vooral legitimeer je deze poppenkast die ons al lang weggegeven heeft niet langer.

Kom in verzet; ga vissen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on PVV komt met een voorstel om bepaalde islamitische uitingen te verbieden

 1. Jack vanderVeen // oktober 2, 2018 om 08:05 //

  Dit artikel las alsof ik het AD aan het lezen was of de Telegraaf. Ik bedoel niet inhoudelijk maar de professionele opmaak.😁😁😁

  Like

 2. polderboy // oktober 2, 2018 om 08:12 //

  Ik vermoed dat je helemaal gelijk hebt, Fubar. Ze spelen een spelletje.
  Immers, sinds 1990 is al glashelder dat islamlanden niet dezelfde wetten (en o.a. ook mensenrechten) volgen.

  Volgens het verdrag van Caïro uit 1990 volgen al de aangesloten islamlanden expliciet de sharia wetten uit de Koran:
  “The Cairo Declaration on Human Rights in Islam …provides an overview on the Islamic perspective on human rights, and affirms Islamic sharia as its sole source.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Cairo_Declaration_on_Human_Rights_in_Islam

  Vanaf dat moment ontwikkeld men hier en 1) de overgang van de EG, een goed lopend economisch samenwerkingsverband tussen Europese landen, naar de federale politieke machthebbers, de EU, en 2) start men in West Europa de massa invasie van de aanhangers van het Mekkaanse apartheid-fascisme.

  Waarom er nu weer een professor uit Tytsjerksteradiel of Milwaukee bijgesleept moet worden, is trouwens ook zoiets.

  Maar goed, de PVV zet zich in tegen fascisme, en de helderste fascistische stelsels zijn momenteel de islam en de ongekozen autocratische mandarijnen zoals Timmermans in de EU waar we hier mee te maken hebben.

  Liked by 2 people

 3. koddebeier // oktober 2, 2018 om 08:13 //

  één van de weinige politieke partijen waar men nadenk over het probleem islam, een nep geloof wat eigenlijke een doctrine is en al jaren regering en politiek in een wurggreep houd en het dagelijks leven van vele autochtone Nederlanders verziekt !!

  Liked by 1 persoon

 4. Meteen invoeren! Islam moet aangepakt worden!

  Liked by 1 persoon

 5. Gekloot // oktober 2, 2018 om 11:18 //

  @koddebeier Het “verzieken” waar u het over heeft komt m.i. al jaren door de autochtone Nederlander die niet op de PVV stemt. Van het steeds grotere wordende deel met twee pasporten kun je niets anders verwachten.

  Like

 6. Horatius // oktober 2, 2018 om 12:28 //

  Het feit dat de PVV de tweede partij in Nederland is betreffende het aantal Kamerzetels betekent dat een groot gedeelte van ons volk het gevaar van de islam voor onze toekomst volledig onderkent.

  Alleen schieten we daar niets mee op, want de PVV bevindt zich in een isolement waarbij men hooguit slechts steun kan verwachten van het FvD. De andere partijen voeren slaafs het schrikbewind uit zoals gedicteerd vanuit Brussel en Straatsburg; meer immigranten toelaten van moslimsignatuur en vooral de confrontatie vermijden met een religie die volkomen haaks staat op onze Westerse normen en waarden.
  We hebben het hier in de eerste plaats over een West-Europees probleem. Want in Oost-Europa hebben ze allang hun conclusies getrokken en vervolgens hun grenzen hermetisch afgesloten voor de invasietroepen vanuit het Midden-Oosten.

  Echter zolang Merkel en Macron gezamenlijk aan de touwtjes trekken zal er in hoofdlijnen niets veranderen ten opzichte van het terugdringen van de alsmaar groeiende macht van de politieke en radicale islam.
  Of er wat betreft hun doelstellingen nog enig onderscheid kan worden gemaakt tussen die twee laatstgenoemde groeperingen wagen wij echter te betwijfelen. Hun werkwijze mag dan wat verschillen maar de uitkomst, een Islamitische Staat of een Kalifaat staat ons te wachten bij een ongewijzigd beleid.
  Binnen West-Europa zijn er wel wat verschuivingen merkbaar. Italië onder de bezielende leiding van Salvini zet nu stevig de hakken in het zand en houdt haar havens gesloten voor nog meer immigranten vanuit Afrika die onze verzorgingsstaat komen plunderen.

  Maar laten we ons vooral niet blij maken met een dooie mus. De hoofdmacht van de mosliminvasie is al zegevierend binnengetrokken sinds de jaren 70 en heeft zich hier geriefelijk genesteld en via de gezinshereniging en de baarmoeder komen er steeds meer bij. Een gezamenlijke gang naar de stembus is al voldoende om hier in de nabije toekomst de dienst uit te kunnen maken.
  Uiteraard met de volledige steun van de linkse kerk en zelfs het Vaticaan.

  Kortom: de PVV is een roepende in de woestijn en haar aanhangers worden betiteld als dom-rechts, racistisch en worden dus niet serieus genomen.

  Het is hier al eerder gezegd: alleen een nieuwe financiële crisis met verstrekkende gevolgen zoals massale werkeloosheid en het ineenstorten van de verzorgingsstaat zou een oplossing kunnen bieden. Want die verzorgingsstaat is de stevige basis waarop de gehele moslimpopulatie is kunnen ontstaan en ze zich verder kon uitbreiden via riante uitkeringen en talloze toeslagen.

  Dat er dan een situatie zal ontstaan die ongetwijfeld tot een harde confrontatie moet leiden moge duidelijk zijn.
  Die oplossing is dus zeker geen elegante oplossing maar de prijs die we met zijn allen moeten betalen voor een wanbeleid van de politieke elite sinds de jaren 70.

  We zijn nog in de meerderheid en dat is de enige troost waaraan men zich kan vastklampen mocht de gehele zaak uit de klauwen lopen van Merkel & Macron.

  Liked by 1 persoon

 7. Jeanette K // oktober 3, 2018 om 11:06 //

  Laatste nieuws: de AIVD is ook bekeerd. Houden van Nederland en zwarte piet is in de stupide beleving van Bartholee cs opeens extreem-rechts en anti-islam.
  https://www.destentor.nl/binnenland/aivd-islam-en-zwarte-piet-doen-rechts-extremisme-opleven~a26b4d37/
  Pas op voor de Nieuwe NSB, ze zijn dichterbij dan u denkt.

  Like

 8. Horatius // oktober 3, 2018 om 12:30 //

  @Jeanette K,
  De AIVD is dus bezig de focus te verleggen (in opdracht van de politieke elite?) naar het gevaar van extreem-rechts om zich zodoende in te dekken mocht de zaak gaan escaleren.
  Dan zou de schuldvraag gedeponeerd kunnen worden bij de opkomst van het z.g. populisme waartegen de moslims wel in opstand moeten komen in het kader van de vrijheid van Godsdienst, verzet tegen racisme, discriminatie enz.

  Dit zijn zaken die overigens, en ik spreek uit eigen ervaring, beter vermeden kunnen worden bij familiebijeenkomsten want het risico op een verziekte sfeer is sterk aanwezig.
  Onderwerpen zoals de vluchtelingenproblematiek en zwarte piet staan garant voor een heftige discussie, waarna van een gezellige sfeer geen sprake meer is.

  En inderdaad, zo krijg je een tweedeling binnen onze eigen samenleving omdat de politieke correctheid iedere vorm van kritiek op de islam de kop indrukt onder het mom van discriminatie.

  De censuur zal gaan toenemen en uiteindelijk krijgen we hier te maken met NSB of regelrechte Stasi-praktijken waarbij je op je woorden moet passen binnen de eigen familie- en kennissenkring.

  Liked by 1 persoon

 9. Iedereen die niet in Islamitische Staat wil wonen is een nazi-extremist.

  Like

 10. Tja ik ben het aangegeven(verbod op) stadium gepasseerd ,wat mij betreft allemaal terug naar de geliefde heimat.

  Like

 11. Verbieden heeft geen nut dan gaan ze ondergronds en wat ik je brom er gebeurd dan een ramp brand ofzo en dan vind iedereen weer dat ze recht hebben op eigen plekkie .
  Beste is als ze naar huis terug gaan en wat die joods christelijke samenleving betreft fuck it .

  Like

 12. Wacht …..
  Als ik tussen de regels door lees is Wilders dus een vvd marionet die als bliksemafleider voor rutte fungeert?
  Misschien geheime afspraakjes, ik doe iets, jij wordt kwaad in de kamer, het volk denkt dat er iemand is die er wat tegen doet en kan ik mijn eigen zin doordrijven??
  TIJD OM OP HET FVD TE STEMMEN!

  Like

 13. theartofwar // december 18, 2018 om 01:53 //

  Dus al die aanslagen zijn om de aandacht af te leiden van de kolonisatie dmv migratie.
  Dan is die hele oorlog in syrie ook een farce, bedoeld om een zo groot mogelijke stroom op gang te brengen onder het mom van “vluchtelingen”
  Ach ja natuurlijk …. sun tzu …..
  https://www.sonshi.com/sun-tzu-art-of-war-translation-not-giles.html

  Like

 14. Dat klopt wel ongeveer.

  Zou je één naam aan willen houden als je hier reageert ?

  Dankjewel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s