Nieuw

Horrorvideo uit Nice: “We hebben hem vernietigd!”

Jonge mannen met een migrantenachtergrond schreeuwen: “j’l’ai détruit ! – “Ik heb hem vernietigd”. Dan ziet men het geplette gezicht van een man die onbeweeglijk op een straat in de oude binnenstad van Nice ligt.

Op de opname die ’s nachts met een smartphone zijn gemaakt – schijnbaar voor het postkantoor in de oude stad bij het Palais de Justice – horen we duidelijk een groep mannen die beweren “Nice 06.000” te zijn en elkaar aanmoedigen om de man te “fucken”. Dan zie je het met bloed bevlekte, zwaar verwonde gezicht van de man die onbeweeglijk op straat ligt.

De locatie van de mishandeling is duidelijk identificeerbaar

De video gaat sinds eergisternacht viraal op sociale netwerken. Vooral nadat het ook werd gepubliceerd door Philippe Vardon, lid van de Rassemblement National (RN) van de regio Provence-Alpes-Côte-d’Azur. Hij roept het publiek op meer details te verstrekken om de daders te vinden en richt zich tot de politie om een onderzoek in te stellen.

De politie van Nice heeft nu gereageerd en een onderzoek geopend, maar kan nog steeds geen informatie over de video verstrekken. Men weet niet of het een actuele gebeurtenis en het kan net zo goed zijn opgenomen in de VS als in Nice.

Wil de politie echt weten wat er is gebeurd?

Maar degenen die een beetje de weg weten in Nice kunnen gemakkelijk de locatie van de misdaad identificeren. Het is overduidelijk de straat die van de Opera naar het plein voor het Justitiepaleis leidt, meer bepaald het gedeelte van de straat voor het postkantoor in de oude stad dat duidelijk zichtbaar is op de achtergrond.

Mijn overtuiging wordt ook door vele andere lokale inwoners gedeeld. Een goede vriend uit Nice, die daar altijd al heeft gewoond, schrijft mij: “Het is Nice. Ik ken deze straat heel goed. Aucun doute”. De verklaring van de politie suggereren daarom dat zij niet bijzonder gemotiveerd is om de achtergrond te achterhalen.

Pfer is dakloos en heeft de mishandeling overleefd

Update 01.10.18, 20:00:

Ondertussen is er meer informatie over de video beschikbaar: De aanval vond plaats in Nice, op de Louis-Gassinstraat, nabij Cours Saleya. Dit was op de avond van 4 september, rond 23:00 uur, een paar weken voordat de video online ging op sociale netwerken. Het slachtoffer zou een 40-jarige Poolse dakloze man zijn. Een van de daders schreeuwde: “Ik heb hem vernietigd, hij is dood”. De dakloze man heeft de aanval echter overleefd.

Bron:

https://philosophia-perennis.com/2018/09/30/horror-video-aus-nizza-wir-haben-ihn-zerstoert/

(h/t John)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Horrorvideo uit Nice: “We hebben hem vernietigd!”

  1. Het is met de jaren al tig keer gezegd in soortgelijke situaties maar stel nou eens voor dat de man op de grond een moslim is en de daders autochtonen, de wereld zou te klein zijn maar nu hooguit krekels en dat is waardoor het volledig fout gaat!!!!

    Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s