Nieuw

Hongaarse regeringspartij bekritiseert Soros: “Ernstige psychopaat met wereldheerschappij-ambities”

Fotobron: Copyright by World Economic Forum. swiss-image.ch/Photo by Sebastian Derungs. Wikimedia/Sandstein/CC BY-SA 2.0

De Hongaarse regeringspartij Fidesz laat haar kritiek niet varen op de miljardair en “filantroop” George Soros, die zij – niet zonder reden – beschuldigt van massale inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van Hongarije en plannen voor een bedenkelijke omvolking.

Het hoofd van de Fidesz-groep in het Hongaarse parlement, Mate Kocsis, heeft nu letterlijk verklaard over de zwaargewicht financier van verschillende “kleurenrevoluties” in de afgelopen 20 jaar: “Hij is een ernstige psychopaat met wereldheerschappij-ambities.”

Het “Soros-netwerk” in Hongarije zal binnenkort leiden tot “provocaties op straat”, zo voegde Kocsis toe op de regeringsvriendelijke radiozender Karc FM.

Soros ondersteunt organisaties wereldwijd met aanzienlijke financiële middelen die zich inzetten voor een “open samenleving”, d.w.z. voor multiculturalisme en immigratie.

De Hongaarse minister-president van Fidesz, Orbán, heeft Soros uitgeroepen tot “Staatsvijand nummer 1”. Hij heeft hem er herhaaldelijk van beschuldigd de massale immigratie van moslims naar Europa te organiseren om de volkeren van het continent van hun identiteit te beroven.

Vorig jaar lanceerde de regering een massale postercampagne tegen Soros en heeft nu ook succes geboekt tegen Soros’s sabotagewerk in Hongarije: de door Soros opgerichte Central European University (CEU) met hoofdkantoor in New York en onderwijsinstellingen in Boedapest trekt zich terug uit Hongarije.

De stichting van de Amerikaanse miljardair heeft ook haar filialen in Hongarije opgeheven en is verhuisd naar Berlijn, waar zij zich momenteel in een liberaler klimaat bevindt.

Bron:

http://zuerst.de/2018/10/01/fidesz-fraktionschef-kritisiert-soros-schwerer-psychopath-mit-weltherrschaftsambitionen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Hongaarse regeringspartij bekritiseert Soros: “Ernstige psychopaat met wereldheerschappij-ambities”

 1. antiislamnu // oktober 2, 2018 om 02:04 //

  Ja bij merkel in Berlijn zit hij voorlopig veilig zij zorgt wel dat meneer vrolijk verder kan gaan met het ontwrichte van Europa.

  Like

 2. marijke // oktober 2, 2018 om 02:42 //

  Je begreep me verkeerd, eerder deze week Fub : ik ging maar niet in de verdediging tegen je opmerking van “ niet meer doen ! “ ik dacht, la maar gaan ….maar U snapt toch ook wel, dat de WARE daders zich BOVEN in de piramide-top bevinden…..en hier op de BEGANE GROND mogen wij het lekker uitzoeken en oplossen, en inderdaad zoals hierboven ook in de reactie staat van `antiislamnu` : zij kunnen vrolijk verder gaan met het ontwrichten van Europa. UITERAARD is het prachtig indien we dat kunnen oplossen ZONDER GEWELD, logisch dat dat de voorkeur heeft, maar WIJ OP DE BEGANE GROND worden aangevallen en niet andersom. Fub : ik weet niet of U kinderen heeft, maar als Uw dochter volgende week thuiskomt volledig in paniek dat ze is ` lastig gevallen ` ( of nog erger ) door die en die……WAT gaat U dan doen, indien U het geluk heeft de daders te ontmoeten of te zien lopen, ergens ??? …..Gaat U dan een VRIENDELIJK GESPREK aan ? …..Die 130 machthebbers die menen dat ze de baas kunnen spelen over 7 miljard mensen die moeten aangepakt worden ( of gevangen gezet ) …..en als dat kan zonder geweld heeft dat ZEKER DE VOORKEUR, maar het zou een wonder zijn als dat lukt. Tegen deze machthebbers worden wij gedwongen IN DE VERDEDIGING te gaan, die Soros is er maar 1 van, hij is niet de enige, zoals U weet. En DAT is wat ik bedoelde……sorry voor het misverstand, dat U mij niet helemaal begreep.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // oktober 2, 2018 om 09:45 //

  How much is the fish?
  Who pays the ferryman?
  For a fist full of dollars/euro’s…

  Kortom: hoeveel staat er op de kop van Soros?

  Like

 4. Duchesne // oktober 2, 2018 om 10:54 //

  Nieuws van de dag:

  Breakend in de nabije toekomst:
  “kabinet plant staatsgreep en ombrengen koningshuis !”

  https://www.ad.nl/politiek/designated-survivor-moet-koning-vervangen-na-mega-aanslag~a6edb3a7/

  In de nabije toekomst wil de regering een vervanger aanwijzien in geval er een mega aanslag word gepleegd op het koningshuis, bijvoorbeeld op prinsjesdag. Staatsveilijgheid heeft reeds een aantal draaiboeken gemaakt die laten zien welke mogelijkheden er zijn…
  De stelling is dat Amalia nog te jong is om Willem op te volgen en er dus een vervanger moet zijn om wetten goed te keuren, de zogenaamde “designated survivor” (staats-veiling-heid heeft een overdosis Hollyweed gekeken bij gebrek aan eigen inbeeldings vermogen). Deze word aangewezen en mag niet bij evenementen zitten, word dus in Doorn bij de mariniers te logeren gelegd of in een van de omringende landgoederen in semi staatseigendom en beheer.
  Nou zal bij een mega aanslag de kans groot zijn dat het hele koningshuis eraan gaat en anders overlijden ze wel in de ambulance. Vandaar de term mega….dus ook Amalie…
  Dus feitelijk wil men nu de laatste restantjes macht al binnen halen zodat er direct kan worden overgegeven aan Brussel. Bij koningklijk besluit in afwezigheid van een koningshuis, of iets van die strekking. Waarom zou je als koning nog vijanden nodig hebben met zulke “vrienden”…

  Het is nu wachten op een aantal arrestaties in verband met mogelijke aanslagen tegen het koningshuis en Willem kan met de “eigen’ volgetankte Boeing en famillie afreizen naar Argentinie en later zijn familliebezit hier verkopen. Binnen 12 uur in een nieuw koninkrijkje binnenstappen met een nieuw leven in luxe, geld genoeg voor 26 generaties. Iedere dag relaxed met de kids en kleinkids leuke dingen doen, paarden afbeulen voor de Polo en de slager, bijzit samen met de vrouw erbij neuken en de dienstmeid in de linnenkast volproppen….ach, mag ik mee?
  Waarom nog hier blijven?….is dat ff een mooi excuus voor de geschiedenisboeken, hij moest vluchten wegens gevaar voor lijf en famillie….ook ons lot met al dat tuig uit de Marghreb en andere zandbakken maar goed, zoals het is.

  En voor de vorming van de EU is het een mega aanslag een uitkomst, de hele Nederlandse grondwet omzeild in milliseconden…van je vrienden moet je het hebben Willem….
  ….blijft de “Ham” vraag: wie word de “designated survivor” ? Pechtold, Rutte of Timmermans? Of Volkert, waarom niet eigenlijk, randdebielen verzamel u !

  Drie weesgroetjes en een klein heil Hitlertje, amen.

  en dan nog ander nieuws van de dag:

  Vaste lasten stijgen enorm !

  Zo word je dan wakker, met de medeling dat je vanaf volgen jaar de armoede ingaat, en je bent de schuldsanering nog niet eens uit ! Goeiemorgen Duchesne ! En ik ben dan nog een van de gelukkingen die evenboven de 0 mag leven, een maand ongeveer….al die anderen, dat worden veel spoorspringers en uitslaande brandjes. Het lot van een volk welk te lui is om zelf politiek actief te zijn en de moeite te nemen om te zien wat voor randfiguren de beslissingen mogen nemen. U was er ooit bij toen met geweld de CD werd verdreven, toen ene P. Fortuyn werd vermoord en de hele elite achter de coulissen stond te juichen omdat hun plek aan de grote trog weer voor 4 jaar zeker was…

  Het klimaat is de schuld, en de verhogingen van de belasting een klein beetje !
  Hoe achterlijk denkt men dat we hier zijn? De bachannalen met kleine blote gestolen kinderen als bedienden die daags erna verzopen worden op EU feestjes moeten gefinancieerd worden, Palestijnen moeten meer brandbommen kunnen kopen en er zijn nog IS groepen in de Soedan en Mali waar Toyota en los materiaal hard nodig is. Rubber laarzen voor half Afrika, omdat je dan beter kunt moorden.
  Het kabinet zal op aanvraag van Rhianna wel miljoenen storten. Hoe achterlijk kinderlijk is iemand die even 100 miljoen gemeenschapsgeld geeft omdat iemand die beroemd is dat vraagt?
  Duurdere zorgpremie, hogere lasten en dat alles in een ineendonderende wereldeconomie. en dan nog valse statistieken bestellen, gemaakt op maat van politiek falen !
  Mijn kloten die klimaatverandering, het belastingklimaat is de schuld. Menselijk falen in het besturen en beheren van landen en provisiekasten gedurende decennia. Gaten vullen met grotere gaten….

  Slechte herders maken de kudde ziek, en hier word de zieke kudde onder de teken gewassen met …teken…enn in de tocht te drogen gezet.
  We worden niet geregeerd, we worden enkel geplukt, en nog niet eens zo efficient dat er steeds meer te plukken valt. Zoals een boer die steeds dezelfde gewassen kweekt zijn grond ziet verarmen, zo is de EU en zijn de landelijke regeringen steeds verder hun voeidngsbodem aan het uitputten. We noemen dit roofbouw, het is een universeel voorkomend iets en het laat zien wie er totaal geen verstand hebben van regeren en beheren, het is het leegplunderen van een gebied en anderen met de woestenij opzadelen. Hun oplossing voor jarenlange roofbouw is de creatie van een decennia durende oorlog, waarna alles moe is en leeg, en het land weer bemest is.

  Voordat Afrika hier werd geimporteerd was de Afrikaanse gedachtengang al koning bij de EU en de politici. Een huis met deuren betekend dat de deuren als stookhout kunnen dienen en dus hoeft men niet te gaan zoeken naar hout. Alleen vandaag telt en alleen voor mij, Afrika in een notedop, de EU en Nederlandse politici in het geheel.

  En wie is de baas over die politici: de bankiers en hun Arabische vrienden, we zijn verkocht en worden nu leeggeplukt. Die extra belastingen zijn er om al die migranten te voeren en te vertroetelen.

  De politiek heeft totaal gefaald in het beheren van de gemeenschappelijke zaken, nu8 begint men met het slachten van de burgers omdat het aftappen van het bloed over is. Die mega aanslag op de koning, kan die niet beter op Den Haag of Brussel plaatsvinden en niet op Willem? Van mij mag Willem in Argentinie zijn oude dag vullen met leuke dingen, als hij de bezoekende politici maar in een kuil huisvest.

  https://www.ad.nl/politiek/lagere-inkomens-extra-geraakt-door-klimaatbeleid~a9fa4462/

  Het aanbevolen nummer voor vandaag:

  Liked by 1 persoon

 5. Flying_Dutchman74 // oktober 2, 2018 om 11:22 //

  Duchesne jij schrijft wat in mijn hoofd zit.
  Dit artikel zou op de voorpagina van alle kranten moeten staan.
  Zo waar dit.
  Konden meer mensen dit maar lezen.

  Like

 6. Duchesne // oktober 3, 2018 om 05:05 //

  Vergis je niet in Soros, hij beschikt over de mogelijkheden om een Europeese rassenstrijd te lanceren, die zeker gevolg zal hebben. De EU leiders weten dat al, ze zijn net zo schatplichtig aan Soros als landelijke politici kruipen voor de Islamitische gemeenschap. Het zijn machten die geweld als onderhandelingsmiddel hebben en het direct kunnen mobiliseren. En dat kost politici hun carriere en inkomen…
  Wannerer Soros wil is Europa in een ethenische sektarische ideologische burgeroorlog. En in die definitie zitten duizendmiljoen kleine splinters…

  Like

 7. Horatius // oktober 3, 2018 om 18:36 //

  George Soros is een van de vaste deelnemers aan de Bilderbergconferenties. Een sinds de jaren 50 bestaand platform voor Europese regeringsfunctionarissen, bankiers, zakenlui, filantropen, academici en andere invloedrijke personen die advies geven op tal van terreinen waaronder immigratie.

  Aangezien hij miljardair is en een vast netwerk om zich heen heeft verzameld is zijn invloed zeker wat betreft op een persoon als Macron beslissend voor de toekomst van Europa.

  Prins Bernard was ooit voorzitter van deze belangrijke informele conferenties van o.a. de linkse politieke elite. De prins moest tot zijn grote spijt het voorzitterschap opgeven i.v.m. de Lockheed-affaire.

  Dat Soros zijn heil heeft gezocht in Duitsland is natuurlijk geen toeval, daar worden de echte beslissingen genomen t.a.v. het omvolkingsproces waar een grote meerderheid van de Europese bevolking faliekant op tegen is. Brussel functioneert slechts als een doorgeefluik van een zeer discutabele en eigenlijk sinistere agenda.

  We maken ons zelf echter nog steeds graag wijs dat wij hier leven in een open democratische samenleving waar de wil van het volk wordt gerespecteerd.

  In werkelijkheid worden we dus geregeerd door bankiers en zakenlui die het echte machtsblok vormen, weliswaar op de achtergrond maar met zeer grote invloed.
  Zelfs Adolf Hitler was nooit in staat geweest kanselier van Duitsland te worden zonder de steun van bepaalde bankiers en groot-industriëlen.

  Op sommige essentiële punten herhaalt de geschiedenis zich naadloos.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s