Nieuw

Erdoğan gedraagt zich als een veroveraar – en gutmenschen staan er als nuttige idioten naar te kijken

Erdogan wordt door zijn supporters onthaald met de wolfsgroet terwijl hij zelf de rabiagroet maakt, het teken van de moslimbroederschap, als hij als een veroveraar Keulen binnenrijdt om de grootste Ottomaanse kazerne op Europees grondgebied te openen. Vroeger waren de broeders en de wolven bepaald geen vrienden maar de laatste jaren lijken ze zich meer en meer te vinden in hun supremacistische expansiedrang.

Erdoğan verscheen in Keulen niet als een gast, maar als een veroveraar. Waarvoor “populisten” hebben gewaarschuwd, werd bewaarheid – en gutmenschen staan erbij als nuttige idioten. – Nou, als de nuttige idioot nutteloos is geworden, dan is hij gewoon een idioot.

Het gebeurt altijd rond september. – Vanaf 27 september 1529 belegerden de Turkse troepen de hoofdstad van de Habsburgse gebieden: Wenen. Het Ottomaanse Rijk werd geregeerd door Sultan Suleyman, bijgenaamd “de Magnifieke”.

De muren rond Wenen dateren uit de 13e eeuw. Ze werden zo snel en zo goed en zo snel mogelijk versterkt, en op één na werden alle stadspoorten dichtgemetseld. Wenen was slechts in staat om ongeveer 17.000 eigen strijders op de been te brengen tegen de ongeveer 150.000 soldaten aan Turkse zijde; de Turken waren echter zonder zware kanonnen aangekomen, wat het effect van het leger tegen het verdedigende Wenen pijnlijk verzwakte. De troepen buiten Wenen werden geleid door Ibrahim Pasha, die herhaaldelijk probeerde om gaten in de stadsmuur te blazen en vervolgens binnen te dringen. Hoewel er enkele explosies waren, bouwden de Weense troepen soms pallisades, soms plaatsten ze hun piekeniers dicht achter de bres. De Ottomaanse troepen verloren ongeveer 20.000 man en trokken zich op 14 oktober 1529 weer terug, officieel vanwege het begin van de winter.

Het volgende beleg van Wenen begon op 17 juli 1683 en duurde tot 12 september van datzelfde jaar. De heersers waren nieuw (aan het hoofd van het Ottomaanse Rijk stond Sultan Mehmed IV), evenals de tactiek. Na de eerste Turkse belegering werden de stadsmuren van Wenen versterkt. Het Ottomaanse leger gebruikte 5000 ondermijningsspecialisten (dit is een oorlogstechniek die door de Romeinen werd gebruikt om gangen te graven en vervolgens de stadsmuur met explosieven op te blazen). Troepen van het Heilige Roomse Rijk en Polen-Litouwen kwamen de Weense bevolking van buitenaf te hulp. Begin september waren de voorraden in de stad en in het Ottomaanse leger geleidelijk uitgeput. Door “uitbraken” (georganiseerde ontsnapping uit de eigen vesting) lukte het om een beetje voedsel in de stad te brengen. Op 12 september 1683 viel het christelijke hulpleger de bezettingstroepen aan op een breed front – tegenwoordig bekend als de Slag om Kahlenberg. De grote held van de Slag bij Kahlenberg is de Poolse koning John III Sobieski, wiens huzaren (een Poolse elitetroep) een belangrijke rol speelden in het verdrijven van de Ottomanen die onder Grand Vizier Kara Mustafa Pasha op de vlucht sloegen.

De tweede belegering van Wenen eiste ook veel slachtoffers (ongeveer 30.000 tot 50.000 aan de Ottomaanse kant, ongeveer 15.000 aan de kant van de belegerden en hen die hen kwamen ontzetten), het betekende het begin van het machtsverlies voor het Ottomaanse Rijk.

Erdogan in Keulen
Eind september 2018 bezocht de president van Turkije, Recep Tayyip Erdoğan, Keulen. Het is de man die impopulaire journalisten gevangen heeft gezet, die democratie ziet als een “trein” die men neemt tot men “zijn bestemming is bereikt”.

Hij was gekomen om de nieuwe Grote Moskee van Keulen te openen om zijn eigen taal te gebruiken: zijn kazerne. Eerder was hij met alle eerbetuigingen uitgenodigd voor het staatsbanket bij de Duitse bondspresident Frank-Walter Steinmeier. Hij had samen met de Duitse bondskanselier een persconferentie gegeven. Daar droeg een journalist een T-shirt waarin om vrijheid van Turkse journalisten werd gevraagd. In het verleden eisten veroveraars de hoofden van hun vijanden, en vandaag wordt een hem onwelgevallige gast afgevoerd voor het oog van alle camera’s ter wereld. Het was Merkels regeringswoordvoerder Steffen Seibert die opdracht gaf de kritische journalist te verwijderen (zegt Marion Horn in bild.de, 29.9.2018) – Seibert is afkomstig van het ZDF en is nu verzekerd van een glansrijke carrière na het verraad aan zijn collega. De rabiate verwijdering van de criticus van de dictator was een succes: Erdoğan glimlachte minzaam naar het spektakel. Hij kwam, hij lachte en overwon.

Op zaterdag, na de succesvolle vernedering van politiek Berlijn, kwam Erdogan naar Keulen om zijn nieuwe kazerne te openen. In de straten van Keulen zwaaiden duizenden “Duitse Turken” de Turkse vlag als veroveraars na zich te hebben begeven in een onderworpen stad. Ze droegen het beeld van de man die Ozil ‘mijn president’ had genoemd.

Toen Erdogan in Duitsland landde, toonde hij de Rabia-groet van de Moslimbroederschap (bild.de, 27.9.2018). In de straten werd de “wolfgroet” openlijk en trots getoond. De “wolfgroet” is het teken van de extreemrechtse grijze wolven. (Citaat bpb.de: “de grootste extreemrechtse organisatie in Duitsland“) – Wanneer het fascisme terugkeert, zal het zeggen: Dank u, beste weldoeners, en nu opgerot. – Nee, fout, dat is niet waar; hij zal hen niet bedanken, hij zal hen negeren; waarom zou hij zijn tijd met idioten verspillen?

Ten laatste sinds Merkels redding van de banken en haar open grenzen voelt het alsof de wet in Duitsland nog slechts optioneel wordt toegepast. Wie in de gunst van de gutmenschen staat, daar lijkt de wet niet noodzakelijkerwijs op toegepast te worden. De Keulse politie had een demonstratie in de buurt van de moskee verboden – het was van weinig belang, want de aanhangers van Erdogan kwamen toch. De autoriteiten hadden met de moskee afgesproken dat er 500 gasten konden komen. Het deed er niet toe. Ditib had 1100 mensen uitgenodigd, dus kwamen er 1100 mensen. Bij die 1100 aanwezigen waren niet: burgemeester Reker, voormalig burgemeester Schramma, die voor de moskee had gevochten, de architect Paul Böhm (zie bijv. focus.de, 28.9.2018). Stel je voor dat je achterover buigt tot je je eigen hakken in je nek voelt, en uiteindelijk krijg je niet eens een knikje als dankwoord. Wat een gemene wereld, maar wat hadden ze verwacht !

Geen soldaten

De Turkse gastarbeiders en migranten die naar Duitsland kwamen om een ​​beter leven te leiden waren geen soldaten, ook al noemde Erdogan hen zo. Toch dragen ze vaak het begin in zich van een ideologie die gebruikt kan worden voor machtsaanspraken zoals Erdoğans.

Het zou verrassend zijn als Erdogan Sun Tzu’s Art of War niet had gelezen. Enkele basisideeën uit de klassieker zijn dat: De oorlog wordt beslecht voordat hij is begonnen – en bovenal is de verstandigste overwinning de overwinning waarin er helemaal geen openlijke strijd is. Het doel van de verovering is om te veroveren, en als de verliezer betaalt voor de verovering, des te beter !

Erdoğans verschijning in de Ditib Moskee is niet het gedrag van een gast, het is de verschijning van een winnaar, een generaal, een succesvolle veroveraar. De opening van de moskee vond plaats in het Turks, alsof om alle linkse dromers, die een teken van integratie in een machtsmoskee zagen, opzettelijk te beledigen.  In Ehrenfeld namen de Turkse veiligheidstroepen de soevereine taken van de Duitse politie over. Het zijn niet alleen de oude citaten van Erdoğan die duidelijk maken waar zijn reis naartoe moet en ging. In Keulen, september 2018, riepen zijn volgelingen: “Hier is uw leger, u bent onze commandant !”

Nuttige idioten

Als je de toespraak van Erdoğan leest (vertaald uit het Turks op ksta.de, 29.8.2018), kom je erachter dat Erdoğan veel buzzwords overneemt van de linkse groene denktank. Hij spreekt over “integratie”, over “culturele diversiteit in Duitsland” en hij zegt: “Özil en Gündogan werden gediscrimineerd in Duitsland”.

De Turken van Keulen waren dit weekend niet de enige pro-Erdoğan-demonstranten. In Hamburg demonstreerden duizenden voor de conservatieve islam en voor censuur, zelfs als ze het anders noemden (zeit.de, 29.9.2018). Hun slogans waren “Tegen Racisme” (voor hen is islamkritiek “racisme”), “uitzettingstop en veilige vluchtroutes” (lees: afschaffing van grenzen en rechtsstaat) en “haat is geen mening” (kritiek is “haat”). Terwijl de Erdoğan-fans in Keulen een vastberaden, doelgericht zelfvertrouwen vertonen, zien we op sociale media foto’s uit Hamburg de bekende hipster-melkgezichten met de typische lege links-groen gehersenspoelde look.

Erdoğan’s verschijning in Keulen in september 2018 was de verschijning van een winnaar, een overwinnaar, een man die een plan heeft die het plan al lang heeft aangekondigd en die precies weet wat hij doet. Menig klaaglied van de weldoeners van Keulen klonk als het plotselinge inzicht van een nuttige idioot dat hij niet langer bruikbaar is.

Als “veroveren” betekent dat je een land militair aanvalt en onderwerpt, dan kun je niet zeggen dat Duitsland veroverd is door Erdogan.

Als “veroveren” betekent dat men de macht over een land verwerft, de handhaving van de wet beïnvloedt, geld afperst, gevierd wordt als president en cultuur en taal vormgeeft, dan heeft Erdogan Duitsland tot op zekere hoogte “veroverd”.

De geschiedenis van Duitsland is niet af, maar het is al duidelijk: Keulen en Duitsland zullen de klokken niet meer kunnen terugdraaien vóór 29 september 2018. De mensen, van wie sommigen in de derde generatie in Duitsland wonen, gebruiken Duitse infrastructuur, bezoeken Duitse artsen en vertrouwen op Duitse sociale welvaart, maar zien in Erdoğan “hun” president en aanbidden hem als een “beschermer van moslims” (ksta.de, 29.9. 2018),  deze mensen zijn er “ne eenmaal”, zijn gedeeltelijk al langer hier, en ze zullen hier ook blijven. De geschiedenis van Duitsland zal verder worden geschreven, maar 29.9.2018 lijkt mij een incisie: Zelfs de bezoekende Amerikaanse presidenten hebben zich hier nooit op een zodanige wijze als de feitelijke machthebber gepresenteerd.

Maar bovenal: De omstandigheden van de Keulse Ditib Moskee zijn het bewijs dat de vermaningen en zorgen van de mensen die werden beledigd als “nazi’s”, “rechtsen” en “populisten” volledig gelijk hadden – en dat de linkse en do-good mensen volledig ongelijk hadden.

Gutmenschen zijn de nuttige idioten van de Erdogans, dictators en islamisten van deze wereld. Gutmenschen worden gedreven door morele lusten (“ethiek van overtuiging”), niet door verantwoordelijkheid of vooruitziendheid.

Wat de Gutmensch dommelijk niet bedenkt: Als de nuttige idioot nutteloos is geworden, dan is hij nog slechts een idioot.

Bron:

https://dushanwegner.com/erdogan-der-eroberer/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Erdoğan gedraagt zich als een veroveraar – en gutmenschen staan er als nuttige idioten naar te kijken

 1. Erdogan snel loslaten,geen cent meer voor die proleet ,tanks sturen naar Griekenland ,en elke vluchteling die hij stuurt afschieten ,2 boten naar de kelder ,de derde haalt het niet in zijn hersens om over te varen .Zachte heelmeesters, maken stinkende wonden .

  Like

 2. Duchesne // oktober 2, 2018 om 18:26 //

  Erdogan was de veroveraar van Keulen, zelfs de politie moest wijken voor het oprukkende leger van Erdotje. Dan ben je gewoon de winnaar van de straat.
  Dat de Duitse regering dit niet wil zien is omdat ze al veroverd zijn. Een vreemd staatshoofd dat zijn onderdanen in een gastland willens en wetens de wet laat bereken is gewoon een vijand die veroverd. Zijn wil was de norm, niet die van de gasthoer. Zo werkt het, goed zo Erdogan !

  Van geitenneuker naar Merkelfucker. Is dat winst?

  Maar goed, Mutti Merkels geslachtsholte zal nog niet leeggeschept zijn dus vandaar nul reactie van de Duitse staat.

  De macht van de chantage tot destabilisatie word door de politiek wel serieus genomen als het allachtonen betreft, omdat di9e geweld op straat kunnen presenteren. Zo werkt politiek, op basis van een onderhandelings positie. en dat mist de Duitse bevolking, de Nederlandse en feitelijk de hele Euopeese bevolking.
  We hebben het beheer van onze rechtpositie overgelaten aan lui met bordeelsluipers en haarstukjes, aan afhankelijke vrouwen en vieze oude mannetjes en lulletjes in eikeltjes pyama. En wat verwacht je dan? Ze kunnen allemaal discussieren als de beste, maar meer dan gelul komt er nooit uit voort. Hebben we ze nodig? Nee, waarom houden we ze dan?

  Recyclen, het schijnt dat de dieren bij de oostvaarders plassen deze winter bijgevoederd mogen worden met politiek afval. Van mij mag het !

  En wij als koddige burgers mogen gelaten wachten op onze onteigening van bezit, lichaam en ziel. Adolf o Adolf, waar zit gij !

  Like

 3. Duchesne // oktober 2, 2018 om 18:29 //

  Het bezoek van Erdogan is de tweede massale verkrachting van autochtone Duitsers in Keulen binnen drie jaar. Zouden ze het fijn vinden ofzo?

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // oktober 2, 2018 om 22:13 //

  Kijk dit is echt een wereld vent nergens bang voor en heeft echt dikke scheit aan het geloof van de pedofiel ik heb groot respect voor deze man

  Like

 5. antiislamnu // oktober 2, 2018 om 22:32 //

  Like

 6. Als er oorlog komt is er geen debat meer, waarschuwing aan links!

  Liked by 1 persoon

 7. polderboy // oktober 3, 2018 om 10:04 //

  Komt iemand bij de dokter. Die zegt dat het wijsheid is om de clitoris bij vrouwen weg te snijden en of in ieder geval de schaamlippen bij te snijden.
  Hij zeg dat ze dat thuis doen bij hun dochters.
  https://islamqa.info/en/45528
  https://www.geenstijl.nl/5144188/foefjes-slopen-niet-verplicht-wel-aanbevolen/

  Wat doet een dokter dan? De kinderbescherming bellen?
  1) Ja, het is 1970, Nederland is vrij van idioten met fascistische denkbeelden, dus de dokter belt onmiddellijk, want dat is ernstige kindermishandeling.
  2) Nee, het is 2018, de cultuur is verrijkt met idioten die een denkbeeldige fascistische apartheid leider volgen, waarbij elk woord dat die leider 1400 jaar geleden heeft geuit als een eeuwige en ijzeren wet word gevolgd door die idioten.
  De idioten gaan door het leven als “gelovigen”, en de dokter respecteert hun geloofsvrijheid, dus clitoris hakken, koppensnellen, kindertjes neuken, ongelovigen vervolgen, homo’s van daken werpen zijn uitingen van vroom volgen van hun ijzeren sharia wetten.
  Wetten die overigens ook nog eens onze cultuur hebben verrijkt volgens collega intelligentsia, zoals de bestuurders hier en overal in West Europa.

  Collaborerende intellectuele elite gedoogd de boel dus.
  En je maar blijven afvragen hoe dat nazisme in West Europa zich heeft kunnen ontwikkelen…

  Like

 8. Piet Karbiet // oktober 3, 2018 om 12:26 //

  Zitten er eigenlijk Turken in het Duitse leger? Hun dienstplicht werd veelal afgekocht voor 5000 Marken. Als je geen inzetbaar leger hebt dan heb je dus verloren. Fijn, en wij wonen er pal naast.

  Like

 9. Even over veroveren terug komen.
  Gaat het bij de Duitse Turken ook niet om het veroveren van binnen uit te laten gebeuren?
  Het zijn moslims en die doen het tegenwoordig anders. Infiltreren en overnemen/veroveren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s