Nieuw

Duitsland zwakt immigratieregels af wegens arbeidstekort

De Duitse regering heeft dinsdag aangekondigd dat de regels rond immigratie zullen worden afgezwakt om meer werkzoekende migranten aan te trekken. Door de vergrijzing kampt het land met arbeidstekorten in verschillende sectoren.

Het nieuwe immigratieakkoord tussen de coalitie van bondskanselier Angela Merkels CDU, haar Beierse bondgenoten van de CSU en de sociaaldemocratische SPD werd bereikt na een lange onderhandelsessie in de nacht van maandag op dinsdag, melden Duitse media.

Nu.nl >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Duitsland zwakt immigratieregels af wegens arbeidstekort

 1. Duchesne // oktober 2, 2018 om 21:01 //

  …als ze de migranten vertellen over de 1 euro banen en ze verplichten….komt er geen een meer…

  Like

 2. Hebben ze een baantje voor volkert?

  Like

 3. antiislamnu // oktober 2, 2018 om 22:58 //

  Aan slachters uhh slagers geen tekort onder de asielparasieten

  Like

 4. Gekloot // oktober 4, 2018 om 13:36 //

  Hoeveel werklozen telt Duitsland dan? Als ik wel eens in Duitsland ben dan zie ik er namelijk genoeg van op straat lopen. Dit zelfde geldt voor Nederland trouwens. Moet je de koffiehuizen of theehuizen zien die zitten altijd vol of zijn dat lieden met avond- of nachtdiensten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s