Nieuw

Drie weesgroetjes en een klein Heil Hitlertje, amen

In de nabije toekomst wil de regering een vervanger aanwijzen in geval er een mega aanslag word gepleegd op het koningshuis, bijvoorbeeld op Prinsjesdag. Staatsveiligheid heeft reeds een aantal draaiboeken gemaakt die laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Door: Duchesne

Nieuws van de dag:

Breakend in de nabije toekomst:
“kabinet plant staatsgreep en ombrengen koningshuis!”
https://www.ad.nl/politiek/designated-survivor-moet-koning-vervangen-na-mega-aanslag~a6edb3a7/

De stelling is dat Amalia nog te jong is om Willem op te volgen en er dus een vervanger moet zijn om wetten goed te keuren, de zogenaamde “designated survivor” (staats-veiling-heid heeft een overdosis Hollywood gekeken bij gebrek aan eigen inbeeldingsvermogen). Deze wordt aangewezen en mag niet bij evenementen zitten, wordt dus in Doorn bij de mariniers te logeren gelegd of in een van de omringende landgoederen in semi staatseigendom en beheer.

Nou zal bij een mega aanslag de kans groot zijn dat het hele koningshuis eraan gaat en anders overlijden ze wel in de ambulance. Vandaar de term mega… dus ook Amalie…

Dus feitelijk wil men nu de laatste restantjes macht al binnen halen zodat er direct kan worden overgegeven aan Brussel. Bij koninklijk besluit in afwezigheid van een koningshuis, of iets van die strekking. Waarom zou je als koning nog vijanden nodig hebben met zulke “vrienden”…

Het is nu wachten op een aantal arrestaties in verband met mogelijke aanslagen tegen het koningshuis en Willem kan met de “eigen’ volgetankte Boeing en familie afreizen naar Argentinië en later zijn familiebezit hier verkopen. Binnen 12 uur in een nieuw koninkrijkje binnenstappen met een nieuw leven in luxe, geld genoeg voor 26 generaties. Iedere dag relaxed met de kids en kleinkids leuke dingen doen, paarden afbeulen voor de Polo en de slager, bijzit samen met de vrouw erbij neuken en de dienstmeid in de linnenkast volproppen…. ach, mag ik mee?

Waarom nog hier blijven?… is dat ff een mooi excuus voor de geschiedenisboeken, hij moest vluchten wegens gevaar voor lijf en familie…. ook ons lot met al dat tuig uit de Maghreb en andere zandbakken maar goed, zoals het is.

En voor de vorming van de EU is het een mega aanslag een uitkomst, de hele Nederlandse grondwet omzeild in milliseconden… van je vrienden moet je het hebben Willem… ….blijft de “Ham” vraag: wie word de “designated survivor” ? Pechtold, Rutte of Timmermans? Of Volkert, waarom niet eigenlijk, randdebielen verzamel u !

Drie weesgroetjes en een klein Heil Hitlertje, amen.

En dan nog ander nieuws van de dag:

Vaste lasten stijgen enorm !

Zo word je dan wakker, met de mededeling dat je vanaf volgen jaar de armoede ingaat, en je bent de schuldsanering nog niet eens uit ! Goeiemorgen Duchesne ! En ik ben dan nog een van de gelukkigen die net boven de 0 mag leven, een maand ongeveer… al die anderen, dat worden veel spoorspringers en uitslaande brandjes. Het lot van een volk welk te lui is om zelf politiek actief te zijn en de moeite te nemen om te zien wat voor randfiguren de beslissingen mogen nemen. U was er ooit bij toen met geweld de C.D. werd verdreven, toen ene P. Fortuyn werd vermoord en de hele elite achter de coulissen stond te juichen omdat hun plek aan de grote trog weer voor 4 jaar zeker was…

Het klimaat is de schuld, en de verhogingen van de belasting een klein beetje !
Hoe achterlijk denkt men dat we hier zijn? De bacchanalen met kleine blote gestolen kinderen als bedienden die daags erna verzopen worden op EU feestjes moeten gefinancierd worden, Palestijnen moeten meer brandbommen kunnen kopen en er zijn nog IS groepen in de Soedan en Mali waar Toyota en los materiaal hard nodig is. Rubber laarzen voor half Afrika, omdat je dan beter kunt moorden.

Het kabinet zal op aanvraag van Rhianna wel miljoenen storten. Hoe achterlijk kinderlijk is iemand die even 100 miljoen gemeenschapsgeld geeft omdat iemand die beroemd is dat vraagt?

Duurdere zorgpremie, hogere lasten en dat alles in een ineendonderende wereldeconomie. en dan nog valse statistieken bestellen, gemaakt op maat van politiek falen! Mijn kloten die klimaatverandering, het belastingklimaat is de schuld. Menselijk falen in het besturen en beheren van landen en provisiekasten gedurende decennia. Gaten vullen met grotere gaten…

Slechte herders maken de kudde ziek, en hier word de zieke kudde onder de teken gewassen met… teken… en in de tocht te drogen gezet.

We worden niet geregeerd, we worden enkel geplukt, en nog niet eens zo efficiënt dat er steeds meer te plukken valt. Zoals een boer die steeds dezelfde gewassen kweekt zijn grond ziet verarmen, zo is de EU en zijn de landelijke regeringen steeds verder hun voedingsbodem aan het uitputten. We noemen dit roofbouw, het is een universeel voorkomend iets en het laat zien wie er totaal geen verstand hebben van regeren en beheren, het is het leegplunderen van een gebied en anderen met de woestenij opzadelen. Hun oplossing voor jarenlange roofbouw is de creatie van een decennia durende oorlog, waarna alles moe is en leeg, en het land weer bemest is.

Voordat Afrika hier werd geïmporteerd was de Afrikaanse gedachtegang al koning bij de EU en de politici. Een huis met deuren betekent dat de deuren als stookhout kunnen dienen en dus hoeft men niet te gaan zoeken naar hout. Alleen vandaag telt en alleen voor mij, Afrika in een notendop, de EU en Nederlandse politici in het geheel.

En wie is de baas over die politici: de bankiers en hun Arabische vrienden, we zijn verkocht en worden nu leeggeplukt. Die extra belastingen zijn er om al die migranten te voeren en te vertroetelen.

De politiek heeft totaal gefaald in het beheren van de gemeenschappelijke zaken, nu begint men met het slachten van de burgers omdat het aftappen van het bloed over is. Die mega aanslag op de koning, kan die niet beter op Den Haag of Brussel plaatsvinden en niet op Willem? Van mij mag Willem in Argentinië zijn oude dag vullen met leuke dingen, als hij de bezoekende politici maar in een kuil huisvest.

https://www.ad.nl/politiek/lagere-inkomens-extra-geraakt-door-klimaatbeleid~a9fa4462/

Het aanbevolen nummer voor vandaag:

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Drie weesgroetjes en een klein Heil Hitlertje, amen

 1. Ik kan mij de serie dynastie nog herinneren met de aflevering van die mega aanslag. Alleen kwamen die weer wonderbaarlijk tot leven.

  Like

 2. Who’ll stop that f**king rain +10 Bedankt @duchesne hebben we in ieder geval nog iets om over na te denken. Bijvoorbeeld dat je voor het doen stoppen van dat geregen je de leuters van de engeltjes eraf moet draaien.,

  Like

 3. @duchesne
  Dankjewel voor het delen van je overpeinzingen.

  Die verbinding ( we staan er met zijn allen in) hebben we momenteel hard nodig.

  Like

 4. bedonderde burger // oktober 3, 2018 om 08:57 //

  Tja een volk dat braaf een betrapt belasting fraudeur als premier accepteerde…. Dan krijg je dit: een grote roversbende en ‘we ain’t seen nothing yet’! Rechts zat/zit het land en volk leeg te plunderen en links was/is te dom om de waarheid onder ogen te zien. Onder andere dat hun leiders ultrarechtse reactionairen, dus fascisten zijn, die fijn zitten mee te plunderen,
  Helaas is er in Nederland geen Alternatief voor Nederland of Lega of Vijfsterren partij, dus trek die broekriem maar weer aan. Hoop maar dat er andere tijden komen en dat er afgerekend kan worden met het stelende boeventuig dat zich politici, journalisten, onze elite, groen, links en gutmenschen noemt.
  Onder onze ogen worden onze vrijheden ons afgepakt, worden zwarten en islamieten hierheen gevoerd om ons te knechten of zelfs op termijn af te slachten, in ieder geval worden zij massaal gehaald om in eerste instantie ‘democratisch’ via verkiezingen de Merkelianen en Obamisten in hun zadel te houden en het volk staat, nu het volk nog iets zou kunnen doen, er braaf bij en zegt hooguit: ‘nou,nou, waarom moet dat nou’. Welterusten volk dat straks vast weer allemaal in het verzet heeft gezeten!

  Liked by 1 persoon

 5. Piet Karbiet // oktober 3, 2018 om 12:52 //

  Exact de dag na de Goed nieuwsshow op Prinsjesdag maakte het CBS bekend dat de werkloosheid als zes maanden niet was gedaald. WTF! Zes maanden! Die cijfers zijn de barometer in de kont van onze economie maar dit Staatsinstituut houdt nieuws gewoon een kwart jaar stil. Hoe dom denkt men goevedoemme dat wij zijn ?!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s