Nieuw

Angela Merkel laat illegale migranten toe om in Duitsland te blijven

De SPD en de CDU hebben het officieel gemaakt – afgewezen asielzoekers in Duitsland kunnen blijven. Hun nieuwe wet voor “Gespecialiseerde Werknemers” zal asiel- en arbeidsmigratie nog verder verwarren. Met deze wet kunnen afgewezen asielzoekers hun uitwijzing voorkomen als ze werk hebben gevonden. Het voorstel is deze dinsdag aangenomen,

De SPD, maar ook CDU-politici, zoals de afgevaardigde voor integratie Annette Wildmann-Mauz, hebben tot deze wijziging opgeroepen. Afgewezen ongeschoolde asielzoekers zullen sneller toegang krijgen tot verblijfsvergunningen. De naam van de wet voor Gespecialiseerde Werknemers versus ongeschoolde werknemers mag hier niet over het hoofd worden gezien, schrijft VoE.

De coalitie stelt dat de grens tussen asiel- en arbeidsmigratie niet vervaagd zal worden. Maar het onderscheid voor het toelaten van vluchtelingen is nu al niet bestaand. Zij hebben volledige toegang tot de arbeidsmarkt en hebben na een verblijf van drie of vijf jaar, afhankelijk van hun mate van integratie, recht op een permanente verblijfsvergunning .

In werkelijkheid zijn de rechten van afgewezen asielzoekers de afgelopen jaren al herhaaldelijk uitgebreid. Volgens het Centraal Register van Vreemdelingen zijn er ongeveer 618.000 mensen van wie de asielaanvraag al vele jaren is afgewezen. Daarvan zou 78 procent al gelegaliseerd zijn en kan niet meer worden uitgewezen. Deze aantallen zijn exclusief de asielzoekers die al genaturaliseerd zijn.

Terwijl Oostenrijk ervoor koos om precies het tegenovergestelde te doen door een einde te maken aan het gesubsidieerde leerlingwezen voor migranten, wil Duitsland de neerwaartse spiraal voortzetten. In de recente peilingen is de CSU/CDU gedaald tot 26 procent en de SPD tot 16 procent. De AfD, die de ontevredenheid van de mensen weerspiegelt, is met 18,5 procent de op één na sterkste partij die sterk tegen dit voorstel is.

Voor iemand met enig gezond verstand zal het moeilijk te doorgronden zijn hoe ongeschoolde en afgewezen asielzoekers gaan bijdragen aan Duitsland. De woningmarkt staat al op een kritiek punt en topeconomen hebben de redenering van het gemis aan “Gespecialiseerde Werknemers” in twijfel getrokken.

Ook het tijdstip van deze maatregel is zeer twijfelachtig. Vorige week nog kondigde de Syrische minister van Buitenlandse Zaken in de VN aan dat het land nu klaar is voor de terugkeer van vluchtelingen. Zolang de verslechtering van de wetgeving aanhoudt, zal het de kiezers alleen maar verder vervreemden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Angela Merkel laat illegale migranten toe om in Duitsland te blijven

 1. Alles kan altijd teruggedraaid worden. Als we ze gewoon eruit zetten dan zijn ze weg! Willen de betreffende landen ze niet terugnemen, dan gelden weg, nog niet dan OORLOG EN BOMMEN! Dit is natuurlijk een wet die ze later sluipenderwijs wilde toepassen, maar alles gaat nu in de versnelling omdat ze weten dat hun ideologie spoedig zijn einde zal vinden.

  Like

 2. De marxisten en allochtonen en die laatsten zijn natuurlijk te oekaboeka dom om te weten dat ze wederom net als blanken gebruikt worden in het spel.

  Like

 3. En de malafide bedrijfjes met nep werkcontracten schieten als paddestoelen uit de grond. Logisch gevolg van……. Stelletjes sukkels daar in Duitsland.

  Like

 4. antiislamnu // oktober 3, 2018 om 12:04 //

  Het woord vluchtelingen is helemaal niet op zijn plaats het gaat gewoon om laaggeschoolden arbeiders .
  En voor de e.u gunstig gezinde asielparasieten deze hebben totaal geen binding met Europa en zijn gewillig stemvee.
  En zo woord tegen de wil van het volk het derde rijk uit de grond gestampt.

  Like

 5. Horatius // oktober 3, 2018 om 13:25 //

  Gespecialiseerde werknemers?

  Op het gebied van plofkraken, drugshandel, uitkeringsfraude en het fabriceren van bomgordels, bomvesten en bomschoenen zijn het inderdaad experts.
  Er is dus gewoon sprake van een algeheel generaal pardon want met geen stok of riante oprotpremie zijn ze het land uit te krijgen.

  Goed nieuws dus voor de bevolking van Afrika en het Midden-Oosten; kom maar hierheen, met de boodschap dat de toegangsroute is verlegd van Italië en Griekenland naar Spanje.
  Intussen zitten ze in Syrië te springen om arbeidskrachten om het land weer op te bouwen na wat onderlinge religieuze geschillen.

  Bij ongewijzigd beleid worden die onderlinge religieuze geschillen in de toekomst uitgevochten in West-Europa.

  De ultieme toekomstdroom van Soros en andere ernstig geestelijk gestoorde goedmensen.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Angela Merkel allows illegal migrants to stay in Germany – Gjergj Shqipëria-Skender Jashari

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s