Nieuw

“No Salvini Night” flopt – slechts vier deelnemers, de organisatie

Zaterdagavond in Ravizza Park in Milaan vond de boze No Salvini Night plaats (maar alleen de organisatoren kwamen opdagen).

Zaterdagavond in Ravizza Park in Milaan was alles klaar. het ontbrak er aan niets, snoep, bier en een deejay.

Maar om deel te nemen aan de boze No Salvini Night was er echter vrijwel niemand.

het park bleef zo goed als leeg

“Tegen de regering van de repressie nemen we de parken en pleinen terug. Het 29e Parco Ravizza zal tot leven komen met een gratis avond in eigen beheer door studenten voor studenten,” leest de flyer van de avond (ongeautoriseerd) georganiseerd door Casc Lambrate (Coordinamento Autonomo Studenti e Collettivi di Lambrate).

De groep postte een paar uur voor de start van het evenement enkele foto’s op Facebook. “De collectieven van Casc Lambrate zijn bezig met het opzetten van uw feest,” leest de enthousiaste post.

Om ongeveer 22:30 uur was de stroom van mensen ter plaatse echter hetzelfde als om 19:00 uur. Op het feest tegen Salvini waren er praktisch alleen de organisatoren. Sommige nieuwsgierigen kwamen op de muziek af die uit het park kwam, maar verdwenen al weer snel.

Kortom, het was weer een demonstratie tegen de minister van Binnenlandse Zaken en slechts een paar dagen na de goedkeuring van het remigratieplan, maar het was slechts een grote flop.

Il Giornale >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on “No Salvini Night” flopt – slechts vier deelnemers, de organisatie

  1. 🙂

    Like

  2. skeeter // oktober 1, 2018 om 21:38 //

    Slof je bedoelt FO

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s