Nieuw

Macron zet Frankrijk weer voor schut – maakt selfies met Derde Wereld criminelen die ons ‘de vinger’ geven

Het Franse publiek is boos op Emmanuel Macron nadat de president opgewekt poseerde voor foto’s met jonge mannen in Saint Martin, van wie een de middelvinger aan de camera’s liet zien.

De controversiële foto’s zijn gemaakt tijdens Macron’s bezoek aan het Caribische eiland, dat vorig jaar na de orkaan Irma verwoest werd.

Saint Martin is de andere helft van dat shithole annex drugsgeld-witwashol waar wij ook voor de helft eigenaar van zijn.

De Franse leider werd gevolgd door een groot aantal fotografen  terwijl hij vijf uur lang rondliep om op elke straathoek selfies te maken met Derde Wereld kansenvolk, ondanks sporadische regen, huizen binnenkwam en met de plaatselijke bevolking sprak over hun leven en heropbouw na de tragedie.

De reconstructie gaat in Afrikaans tempo en lijkt nog lang niet ten einde te zijn in Saint Martin, met veel huizen die nog half gebouwd zijn of die nog gerepareerd moeten worden.

Niet iedereen was er van gediend om door de Rothschild omvolkingsbankier misbruikt te worden voor een selfie:

In een van de huizen kwam Macron twee jongemannen met ontblote borst tegen die bandana’s op hun hoofd droegen. Een van hen vertelde de Franse leider dat hij een “overvaller” was en onlangs werd vrijgelaten uit de gevangenis.

De president was helemaal niet verbaasd door zo’n bekentenis en vertelde de man dat hij zijn criminele verleden achter zich moest laten en deel moest nemen aan de wederopbouw.

Hij ging toen verder met het omhelzen van de mannen en het poseren voor foto’s terwijl een van hen een middelvinger toonde.

De oppositie in Frankrijk was snel om de foto opnieuw te posten en gebruikte het gênante moment als kans om Macron te grillen.

Velen op twitter betreurden dat Macron het land in verlegenheid brengt, en dat het aan de rampzalige affaire Benalla een ‘vinger-affaire’ toevoegt.

Anderen merkten op dat de mensen in de door de orkaan verwoeste regio eerder hulp verwachten dan selfie mogelijkheden.

De Franse president verdedigde later zijn acties door te zeggen dat het zijn doel was om alle jeugd in Saint Martin te helpen. “Ik hou van elk kind van de Republiek, hoe dom hij ook is,” legde hij uit.

Eerder zette Macron het land al voor aap door het Elysee tot een perversie te degraderen.

“Nu begrijpen we waarom hij tijdens zijn campagne zei dat de ‘Franse cultuur niet bestaat’,” reageerde Yves d’Amecourt, een regionale politicus daarop.

Bron:

https://www.rt.com/news/439989-macron-picture-finger-scandal/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Macron zet Frankrijk weer voor schut – maakt selfies met Derde Wereld criminelen die ons ‘de vinger’ geven

 1. Niet verrassend. Het is inmiddels geen publiek geheim meer dat die croissant homo is. Geef niet, mag allemaal, maar val fatsoenlijke mensen niet lastig met je negerpijperij. Bespaar ons je foto’s. Nog beter, val is spontaan dood.

  Liked by 1 persoon

 2. Frans Wouterse // oktober 1, 2018 om 17:56 //

  Ik denk, dat Macron wel erg gecharmeerd is van donkere jongetjes. Lekker samen met Marc achter schandknaapjes aan. Ik zie het al voor me.

  Like

 3. De linkse neger steekt de middelvinger op en die rechts staat, laat het teken zien van MS 13 die gewelddadige criminele organisatie uit de VS en omliggende landen.
  Fijne jongens daar, komt heus wel goed.

  Like

 4. Dat Merkel dat goed vindt.
  Zou dat komen doordat ze nu genomen wordt door Erdogan.

  Like

 5. Duchesne // oktober 1, 2018 om 21:35 //

  Gluipnichten zoals Macron geven homo’s een slechte naam en een debiel imago. Dat hij niet is wie hij speelt kan een kind nog zien, maar het is net of er een product patent is op zwakzinninge “leiders” bij de EU. misschien een beschimmelde gietvorm?

  Like

 6. Gekloot // oktober 2, 2018 om 12:16 //

  Ja en hij kon niet van die man afblijven op het filmpje!

  Like

 7. Vinger zou bij mij weg zijn! Goede instrumenten!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s