Nieuw

Kafir vrouwen worden door de islam gezien als slaven of hoeren: Koran 33,59

Kafir vrouwen, ongeacht hun leeftijd, worden gezien als slaven of hoeren, beide groepen zijn onderworpen aan ‘legale’ verkrachting volgens Islamitische bronnen en de wet, wat natuurlijk ook wordt geïmpliceerd in Koran 33,59.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Kafir vrouwen worden door de islam gezien als slaven of hoeren: Koran 33,59

  1. koddebeier // oktober 2, 2018 om 08:08 //

    1400 jaar ellende en achterlijkheid, verbied in West Europa de islam !!

    Like

  2. Gekloot // oktober 2, 2018 om 17:13 //

    @koddebeier Alleen in Nederland zou al heel goed zijn!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s