Nieuw

Gezocht: Drie dappere MENA-landers

De 82-jarige Ahmet Dobran beleefde onlangs zijn grootste nachtmerrie toen hij boodschappen deed op de Sussex Road in stadsdeel Newham in Oost-Londen.

Dobran werd toen slachtoffer van een gewelddadige straatroof, drie getinte mannen sloegen hem neer, stalen zijn gouden ketting en renden lachend weg

De gewelddadige overval heeft veel aandacht getrokken in Groot-Brittannië omdat de 82-jarige Ahmet Dobran een uiterst kwetsbaar slachtoffer was. Hij lijdt aan kanker en de ziekte van Parkinson, tijdens de aanval liep hij langzaam met behulp van zijn wandelstok.

Dobran liep drie verschillende beschadigingen aan zijn ruggengraat op en is nu bedlegerig.

De Britse politie heeft nu foto’s vrijgegeven van zijn aanvallers terwijl ze om informatie vraagt die kan leiden tot de arrestaties van de drie verdachten.

Bron:

Find the scum who violently attacked and robbed this vulnerable man

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5832 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Gezocht: Drie dappere MENA-landers

 1. En dan als ze de daders hebben. Een standje en weer buiten?
  Het huidige rechtssysteem binnen Europa loopt behoorlijk achter bij de daden die tegenwoordig gepleegd worden. Voor deze lui gewoon de Sharia wetgeving hanteren, dus handjes af hakken. Ik word kotsmisselijk van die lui die kwetsbare slachtoffers uit kiezen. Echte helden.

  Like

 2. de smeerlappen hebben er nog plezier in ook

  Like

 3. Mogen we even overgeven…..wat een ongedierte.

  Like

 4. Duchesne // oktober 1, 2018 om 21:32 //

  Inlevingsvermogen en medogen zijn “christelijke” waarden en het is dan ook fout te verwachten dat anderen deze waarden delen enkel omdat ze voor een groot deel dezelfde uiterlijke kenmerken vertonen als ons en tussen ons in voortbewegen.
  Vanaf de dag dat duidelijk is dat het “MENS” zijn moet worden geherdefineerd is ontzetting en verbazing verdwenen en word het probleem opgelost. Dan is het op te lossen volgens bij ons geldende normen.
  De hond die bijt, de kip die mogelijk vogelgriep heeft, het schaap met gekke koeien ziekte….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: