Nieuw

Angela Merkel is nu populairder onder migranten dan onder Duitsers

Terwijl het rechtse Alternatief voor Duitsland een enorme groei in steun ziet, is de situatie voor Angela Merkel totaal anders. Net als de Franse president Emmanuel Macron bereikt haar support elke maand een nieuw dieptepunt.

Maar er is beslist één groep die de Duitse bondskanselier adoreert: Mensen met een migrantenachtergrond.

Merkels conservatieve blok, tussen haar CDU en zusterpartij CSU, is het populairst geworden onder migranten. Volgens een nieuw onderzoek krijgt ze 43 procent van de steun van alle migrantengroepen.

Vergeleken met de algemene populariteit van de coalitie, die 28 procent bedraagt, kunnen we concluderen dat Merkel populairder onder migranten is dan onder de grote meerderheid van de autochtone Duitsers.

Ze verloor vooral haar geloofwaardigheid onder de Duitsers omdat ze 1,5 miljoen migranten naar Duitsland heeft uitgenodigd en vervolgens hun gruwelijke misdaden verdedigd. Merkel’s besluit heeft onder andere geleid tot terreur, verkrachting en moord.

Ondertussen noemt ze protesterende Duitsers xenofoben of neonazi’s en verspreidt ze valse informatie over “incidenten”. Een van de belangrijkste voorbeelden is de ‘jacht op migranten’ in Chemnitz, die nooit heeft plaatsgevonden.

In plaats daarvan heeft ze haar inlichtingenchef ontslagen, die het niet met haar eens was over deze kwestie, omdat haar positie steeds zwakker en zwakker wordt.

Angela Merkel’s dubbelhartigheid over de gevolgen van migratie is te groot om te slikken en is de snelste manier om haar Duitse kiezersbasis te verliezen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Angela Merkel is nu populairder onder migranten dan onder Duitsers

 1. Frans Wouterse // oktober 1, 2018 om 18:53 //

  Dan gaat Merkel de verkiezingen winnen. Ze haalt gewoon een paar miljoen kiezers binnen. Ik dacht dat stemmen kopen niet past binnen de democratie, maar deze manier was dus onbekend.-

  Like

 2. Duchesne // oktober 1, 2018 om 21:46 //

  klein beetje breaking: https://www.rt.com/news/440052-germany-righ-terrorists-chemnitz/

  Duitsers zijn het niet zat, ze zijn in opstand aan het komen ! Natuurlijk probeerd men de “extreem rechts” kaart nog even uit te spelen maar Duitsland heeft er weer helden bij ondertussen…en voor wie het artikel leest…”they tried to procure’…betekend: ze probeerden te bemachtigen…
  Ze stoppen de druppels die tussen de planken door komen maar ze weten zelf dat het een kwestier van tijd ois voor de bevolking massal in opstand komt. Het zijn dus stuiptrekkingen tegen de eigen bevolking welke de Duitse regering maakt, het gros van de Politzei en het leger zijn er ook klaar mee. Tik, tik, tik…

  Like

 3. Duchesne // oktober 1, 2018 om 21:51 //

  ” Nevertheless, local opposition called to tighten the grip on right-wingers in Saxony. “The fact that this cell had emerged in Chemnitz also shows the extent of the racist radicalization that took place there – and that the danger of neo-Nazi violence is very high,” a Left Party MP said.”

  en…

  “Meanwhile, Frauke Koehler, a spokeswoman for GBA, said there was no evidence at this stage that the group was motivated by the killing of a German man in Chemnitz back in August. Shortly after, anti-immigrant violence erupted in the city in the days that followed.”…..

  Vrij vertaald als je de onzin filtert staat er dat het doden de druppel was die de emmer deed overlopen maar de regeringsslaaf van dienst maakt ervan dat het rascisten zijn en waren….de enige optie om niet de schuld in eigen rangen en boezem te hoeven zoeken…

  Like

 4. Bij ons wordt ook aan de bewustmaking gewerkt:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s