Nieuw

Afrikaanse migrant dreigt zijn pleeghuis in brand te steken omdat hij 250 euro Italiaanse uitkering wil

Pixabay.

Op 24 september deed zich in Italië weer een incident voor waarbij een Afrikaanse migrant betrokken was, meldt Secolo D’Italia.

Een 19-jarige Ethiopiër die uit frustratie over het feit dat hij geen uitkering van 250 euro had ontvangen, dreigde zijn pleeghuis in brand te steken.

Twee dagen eerder werd in de provincie in Raddusa de migrant, die de regels had overtreden door toegestane verblijfsduur te overschrijden, ervan op de hoogte gesteld dat hij moest verhuizen.

Hij werd zo woedend dat hij dreigde het gebouw in brand te steken als hij geen uitkering van 250 euro kreeg waar hij dacht recht op te hebben.

Hij probeerde aan zijn arrestatie te ontsnappen, maar nadat ze hem in de stad hadden opgespoord, werd hij door de politie opgepakt.

Naarmate elke dag verstrijkt, begrijpen we steeds meer waarom Italië voor Salvini heeft gestemd en waarom zijn goedkeuringscijfers stijgen, omdat incidenten tussen Afrikaanse migranten en gewone Italiaanse burgers nu dagelijks voorkomen.

Mohamed Konare, een Afrikaanse migrant die al meer dan twee decennia in Italië woont, raadde het land aan de grenzen te sluiten om een burgeroorlog tussen Afrikanen en Italianen te voorkomen.

Volgens hem hebben jonge Afrikanen geen kans in Italië en zal hun migratie tot een ramp leiden.

– Die jongeren worden zonder enige hulp, zonder enige middelen, op straat gegooid. Spreken slecht Italiaans en kennen de westerse cultuur niet, wat zal er gebeuren?

– Een oorlog tussen de armen, dat wil zeggen de (lagere klasse) Italianen die in moeilijkheden verkeren, zal geconfronteerd worden met duizenden, honderdduizenden hongerige Afrikanen, zei Konare.

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Afrikaanse migrant dreigt zijn pleeghuis in brand te steken omdat hij 250 euro Italiaanse uitkering wil

  1. Gekloot // oktober 2, 2018 om 11:55 //

    In Ethiopië is toch geen oorlog meer? Dus een enkeltje Addis Abeba. Laat ‘m wel in het kader van de gezinshereniging z’n familie meenemen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: