Nieuw

“Wij zijn uw leger, u bent onze leider” – Turken verwelkomen Erdogan in Duitsland

Erdogan Turken

De Turkse president is in Duitsland voor een driedaags staatsbezoek. Daarbij horen ook ontmoetingen met bondskanselier Angela Merkel.

Tijdens een persconferentie op vrijdag die Erdogan en Merkel samen hebben gehouden, sprong een man op die luid protesteerde tijdens het vragenuur. Hij droeg een t-shirt met de eis dat gevangenen in Turkije worden vrijgelaten.

Behalve een blik naar elkaar werpen, waren Erdogan en Merkel getuige van dit alles zonder een woord te zeggen. De persbijeenkomst ging daarna verder alsof er niets gebeurd was.

Tijdens het bezoek zal Erdogan ook de opening van een moskee in Keulen bijwonen.

In Keulen gingen duizenden Turken de straat op om hun steun te betuigen aan Erdogan door fascistische groeten te brengen en “Allahu Akbar” en “Wij zijn uw leger, u bent onze leider” te scanderen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8488 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on “Wij zijn uw leger, u bent onze leider” – Turken verwelkomen Erdogan in Duitsland

 1. De gewone Duitsers zijn niet meer blij mee met al die Turken, moslims, en ´vluchtelingen´ . De sfeer in Duitsland is wat dat betreft aan het omslaan. De eerdere welkomstcultuur is bijna verdwenen. Men voelt zich nu een vreemde in eigen land.

  Like

 2. Greengo // oktober 1, 2018 om 00:07 //

  Tja, zo gaat dat vandaag de dag.. Ik bezocht onlangs in eigen land een evenement en bij de toegangshekken waren borden geplaatst met de ‘huisregels’. Hierop stond ook de mededeling dat het verboden was om in kleding te komen met daarop politieke uitingen en/of andere soortgelijke attributen mee te brengen. Het betrof een vrij simpel oudhollandsch evenement waarbij ik wel wil aangeven dat de gehuurde ‘security’ voornamelijk afkomstig was uit de islamitische enclave. Welkom in 2018..

  Like

 3. Greengo // oktober 1, 2018 om 00:09 //

  Wat roepen die gasten met die knalrode stierenlappen nou eigenlijk?
  “Heil Hitler!; Heil Hitler!” ?!

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 1, 2018 om 01:07 //

  Waarbij niet onvermeld mag blijven dat deze mega-moskee gefinancierd is door Ankara en als ik het goed begreep viel de opkomst van de Turken behoorlijk tegen (of naar keus mee…)
  Vooraf werd een grotere menigte gevreesd.
  Er was dan ook een gigantische politiemacht opgetrommeld.

  Like

 5. Opkomst van de Turken was verboden Tijl.

  En ondanks dat verbod kwamen er toch nog 5000 (ipv. de geplande 50.000) en werd ze door de Duitse politie geen strobreed in de weg gelegd, zodat de Turken nu precies weten hoeveel weerstand ze kunnen verwachten als ze met 100.000 naar Berlijk op willen marcheren.

  Liked by 1 persoon

 6. *Berlijn

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 1, 2018 om 01:41 //

  Oh dat wist ik niet of was me ontgaan Fub.

  Like

 8. Duchesne // oktober 1, 2018 om 08:59 //

  Een vreemd staand leger binnen de grenzen gevoed door de slachtoffers is volgens iedere definitie een bezettingsmacht. Het is overduidelijk dat de macht van de Duitse regering op straat gebroken is en het geweldsmonopolie verloren. De enigen die de Duitse regering nog kan laten kruipenn is de eigen bevolking, maar die kruipen al.

  Dit is waar Gutmensch verraad toe leidt, en de sleutel van verlossing ligt erin de collaborateurs buiten het spel te zetten. Zonder wegwijzers en aanbrengers is de vreemde macht blind en stuurloos.

  Wat zullen die Duitsers spijt hebben dat Adolf er niet meer is en ze een Turkenhoer aan het roer hebben.

  Liked by 1 persoon

 9. Claasje Kater // oktober 1, 2018 om 14:44 //

  bizar, duitsland is met frau merkel afgegleden naar een staat zonder ruggegraat, tijd voor een echte omwenteling

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s