Nieuw

Visit to Syria: Will the refugees in Europe return?

Syria is now safe except for one province that remains to be liberated, and former refugees are needed to help rebuild the country. That was the message received by Mikael Jansson, Swedish Member of Parliament and candidate for nationalist Alternative for Sweden, when he visited Syria last week. Reporters from Free West Media were included in the official delegation and interviewed several political and religious leaders as well as returning refugees.

Mikael Jansson from Alternative for Sweden (AfS), MP and member of the Parliamentary Committee on Defence, visited Syria last week. Syria has been put under heavy economic sanctions by the European Union and migrants from Syria are discouraged by Swedish authorities to return to their country. Here Jansson and AfS expressed a common interest with the Syrian state: to help refugees return to their country and help rebuild what has been destroyed during the war.

Free West Media >> 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Visit to Syria: Will the refugees in Europe return?

  1. Joey France // september 30, 2018 om 13:00 //

    Graag wat meer toelichting over “migrants from Syria are discouraged by Swedish authorities to return to their country”

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s