Nieuw

Vier migranten in Denemarken veroordeeld voor het met een mes villen van de penis van een man 

Pixabay.

Vier mensen zijn veroordeeld tot enkele jaren gevangenisstraf voor het vasthouden en gruwelijk mishandelen van een 44-jarige man in het Deense Tinglev. Ze vilden onder andere met een scherp mes de huid van zijn penis .

De aanvallers waren een 55-jarige man, zijn zwager, dochter en schoonzoon. Ze zijn ook veroordeeld tot deportatie.

Alle vier werden afgelopen vrijdag eerst veroordeeld in de districtsrechtbank en later ook in het Hooggerechtshof, waar de straf voor een van hen werd verhoogd.

De aanslag vond plaats op 1 mei 2017. De 44-jarige was begonnen te socialiseren met de ex-vrouw van de nu veroordeelde 55-jarige. Volgens het vonnis was de 55-jarige gedreven door jaloezie toen hij besloot dat de 44-jarige moest worden gestraft en gekenmerkt.

Hij vroeg zijn 25-jarige dochter en haar 27-jarige man om hem te helpen. Daarnaast deed ook de broer, die in Duitsland woont, van zijn ex-vrouw mee. Samen zochten ze hem op en vielen hem aan.

De man probeerde wanhopig te vluchten, maar zijn aanvallers grepen hem vast. Ze sloegen hem meerdere malen met een spade op het lichaam en hoofd en hielden hem in bedwang. De 27-jarige trok er een scherp mes terwijl de broek van het slachtoffer naar beneden werd getrokken.

De 27-jarige sneed de huid rond de wortel van de penis van de man “zodat de huid loskwam en omhoog gleed en de schacht werd blootgesteld”, aldus de aanklacht volgens de krant Jydske Vestkysten.

De aanval was wreed en bruut, aldus het Hooggerechtshof. En de bedoeling van de misdaad was niet alleen om de 44-jarige fysiek te schaden.

“De daad werd uitgevoerd door verschillende mensen en was voorafgegaan door planning. De eiser leed aanzienlijke fysieke en psychologische schade door de uitzonderlijk vernederende en kwetsende behandeling”. De rechtbank “voegde daar een speciaal belang aan toe” bij de veroordeling van de betrokkenen.

De 55-jarige en zijn 27-jarige schoonzoon kregen elk drie jaar gevangenisstraf. En beide mannen zullen levenslang uit Denemarken worden uitgewezen.

De broer van de vrouw, die door het Hooggerechtshof tot twee jaar gevangenisstraf en uitwijzing naar Duitsland werd veroordeeld, ging in beroep tegen zijn veroordeling, maar trok later het beroep in.

De 25-jarige dochter kreeg twee jaar gevangenisstraf. Zij zal ook voor twaalf jaar uit Denemarken worden uitgewezen.

Bron:

https://www.expressen.se/kvallsposten/fladde-huden-av-penis-med-kniv/

https://voiceofeurope.com/2018/09/four-migrants-convicted-of-skinning-a-mans-penis-with-a-knife-in-denmark/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Vier migranten in Denemarken veroordeeld voor het met een mes villen van de penis van een man 

 1. Scrutinizer // september 30, 2018 om 21:48 //

  Zo’n opsluiting gedurende 2 a 3 jaar is duur.
  Het oog om oog principe of hier dus piemel om piemel had veel geld kunnen besparen.
  Het slachtoffe zou nu beul mogen spelen en hen met gelijke munt terugbetalen mét interest (onder de vorm van wat zout of azijn in de wonde)

  Like

 2. De stakker had al zo weinig voorhuid.

  Like

 3. Gekloot // oktober 1, 2018 om 00:06 //

  Waarom die dochter maar 12 jaar uitwijzen. Levenslang is veel (h)eerlijker!

  Like

 4. Kraftavilqa // oktober 5, 2018 om 03:32 //

  Waarom encanailleert die vent zich dan ook met zo’n mohammedel, je weet toch op voorhand al dat zoïets tot problemen Leidt. Men houde zich immer ver van de mohammedvolger tot behoud van lijf en leden.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s