Nieuw

Syrië in de VN: We zijn klaar voor de terugkeer van onze staatsburgers

WAR IS OVER: De Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid Moualem bedankte de landen die vluchtelingen opvingen en verwelkomde hen opnieuw thuis. (Screenshot YouTube)

De Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid Moualem richtte zich tot de landen die hielpen bij de opvang van vluchtelingen tijdens de Syrische burgeroorlog en bedankte hun hartelijk toen hij vandaag in de Algemene Vergadering van de VN sprak. Tegelijkertijd verklaarde hij dat de oorlog voorbij was en dat het land klaar is om zijn burgers terug te nemen, meldt Reuters.

Een speciale dank richtte Moualem aan Rusland, dat op dit moment veel investeert in de terugkeer van Syriërs die naar Europa zijn verhuisd.

– Dankzij de hulp van Rusland zal nu alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat de vluchtelingen terugkeren en in hun basisbehoeften kunnen worden voorzien, zei Moualem, aldus de Russische publieke zender RT.

Vanuit de EU en Zweden is er tegelijkertijd complete desinteresse als het gaat om het stimuleren van de nu grote Arabische bevolking in de Unie om naar huis terug te keren. Dit ondanks het feit dat de groep zeer grote problemen bezorgd met zijn criminaliteit en afhankelijkheid van sociale voorzieningen.

Volgens de huidige regels betaalt Zweden bijdragen om in het land te blijven – en trekt de bijdragen in als ze naar huis terugkeren. Een systeem dat in de jaren zeventig in het leven werd geroepen om van Zweden een multicultureel land te maken, dat destijds bedoeld was om het land te “verrijken”.

Zelfs de Zweden Democraten hebben vandaag de dag geen beleid meer om immigranten actief aan te moedigen naar huis te gaan.

– Er is geen reden voor mij om het te beïnvloeden. Velen willen terugkeren, zei partijleider Jimmie Åkesson onlangs in een interview.

In Syrië is men echter blij met de steun van de rest van de wereld om de wederopbouw te vergemakkelijken. Walid Moualem zegt dat zijn regering blij is om hulp te krijgen bij alle vormen van wederopbouw in het land.

– Wij verwelkomen elke vorm van hulp bij de wederopbouw van de landen die niet hebben deelgenomen aan de agressie tegen Syrië, zei hij in de VN.

Bron:

http://www.friatider.se/syrien-i-fn-vi-r-redo-f-r-tervandring

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Syrië in de VN: We zijn klaar voor de terugkeer van onze staatsburgers

 1. Von Puffelen // september 30, 2018 om 13:43 //

  Mooi, dan kan de hele shit terug.
  En dan ook ALLES wat met een fake Syrisch paspoort de grens over huppelde.
  Weer eentje uit de bek van het kosher paard.
  Deze is waardevol omdat er gewoon toegegeven wordt dat de omvolking een experiment is.
  Handig om anti conspiracy theorists (ze bestaan echt) te overtuigen.

  Like

 2. Wat is er op tegen enige druk uit te oefenen op deze vluchtelingen om weer huiswaarts te keren en de handen uit de mouwen te steken bij die wederopbouw?

  80 tot 90 procent zit hier nog steeds in de bijstand en voert geen klap uit want de integratie is blijkbaar volkomen mislukt na een verblijf van drie jaar.
  Voor hun zelf is die keuze niet zo moeilijk: hier kan je de rest van je leven van een uitkering leven en daar moet je aan de arbeid.

  Enige druk uitoefenen en vervolgens repatriëren zal wel weer niet onder de mensenrechten vallen.
  En wie betaalt al die charitas?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s