Nieuw

Salvini roept op tot “Chemische Castratie” na de verkrachting van een 70-jarige vrouw in Milan door een buitenlander

Pixabay

De minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, heeft, na het nieuws van de arrestatie van de aanvaller te hebben vernomen, zijn voorstel om een einde te maken aan de recidive in gevallen van verkrachting opnieuw gelanceerd.

“Het uitschot dat een paar dagen geleden in Milaan een 70-jarige vrouw in haar eigen huis heeft beroofd en verkracht en nu gearresteerd is door de politie, is een recidivist. Hij was tien jaar geleden al teruggestuurd naar Roemenië voor nog een ander geweld, maar toen hij uit de gevangenis kwam, vond hij het een goed idee om onmiddellijk terug te gaan naar Italië!”, zei Salvini.

“Aangezien dit sujet onmiddellijk moet worden teruggestuurd naar het cachot in zijn thuisland stel ik voor dit keer wél de sleutel weg te gooien, en wijs ik op de mogelijkheid van farmacologische chemische castratie om deze beruchte recidivist te “genezen”: andere landen experimenteren er al jaren mee, waarom niet in Italië?

De leider van de Liga heeft herhaaldelijk een dergelijk voorstel gedaan en kan nu, na het zoveelste geval van seksueel geweld, de zaak versneld ter tafel brengen bij de Raad van Ministers, bericht Il Giornali.

De Milanese verkrachtingsaffaire heeft toch zeker verontrustende contouren. In 2009 werd de Roemeen al veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf voor verkrachting. In 2012 werd hij overgeplaatst naar Roemenië waar hij zijn straf uitzat en beëindigde. Eenmaal vrij keerde hij terug naar Italië waar hij opnieuw misdaden begon te plegen.

Hij wachtte zijn slachtoffer op voor haar deur. De vrouw was op weg naar huis met de boodschappentassen. Hij dwong haar het huis binnen en nadat hij haar beroofd had, verkrachtte hij haar. Een eindeloze horror.

Het duurde ongeveer tien dagen voor hij weer door de politie werd gearresteerd. Hij verborg zich in Quistello bij enkele bekenden. Daarna werd hij door de wetshandhaving gevonden. Nu moet hij zich verantwoorden voor de verkrachting en roofovervallen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

13 Comments on Salvini roept op tot “Chemische Castratie” na de verkrachting van een 70-jarige vrouw in Milan door een buitenlander

 1. Mechanische castratie lijkt me veel goedkoper en is permanent.

  Like

 2. Frans Wouterse // september 30, 2018 om 18:52 //

  Top Salvini, nog beter helemaal castreren liefst zonder verdoving. Dat zou pas een goed item zijn voor de VN. Bewezen verkrachters altijd castreren. Dan is de drang tot heel snel over en werkt uiterst preventief.

  Like

 3. Ik heb het hier al vaker geschreven. Al die ‘gasten’ die binnenkomen meteen aan de Androcur. Permanent (halal) castreren is een betere optie. Dan doen ze meteen aan geboortebeperking, twee vliegen (ballen) in één klap. Woestijnvolkeren planten zich voort gelijk de konijnen…….

  Like

 4. ‘Steriliseren of remigreren’….

  Like

 5. Bij steriliseren blijven de hormonekes obstinaat. Dus minder effectief, je haalt de muziek er niet uit. Dan maar remigreren. Of castreren….. 😉

  Like

 6. Scrutinizer // september 30, 2018 om 21:40 //

  @Skeeter & Frans
  Precies. En uit te voeren door hun slachtoffer.
  Liefst met een bot mes.

  Like

 7. Zeker weten 200% efficiënt. De enige absolute oplossing.

  Like

 8. Scarlatti Bombatti // september 30, 2018 om 23:38 //

  gewoon met t botte mes castreren tot achter de oren, dat laatste restje kan dan gelijk bij t klein afval want daar zit t brein nog he dacht ik, de rest kan in de verbrandingsoven bij de kadasterverbranding.

  Like

 9. Gekloot // oktober 1, 2018 om 00:03 //

  Mag ook met de botte bijl.

  Like

 10. skeeter // oktober 1, 2018 om 04:27 //

  Fub even enquete doen wie ook werkelijk de maag heeft voor een mechanisch castratie schouwspel met bijlen, botte messen, joodse klem methodes.

  Like

 11. @Scarlatti Bombatti: Ik neem aan dat je kadaververbranding bedoelt? Het Kadaster kan hier niets aan doen… 😉

  Like

 12. ballen er af, klaar

  Like

 13. paulzwueste // oktober 1, 2018 om 17:54 //

  Als we nou eens zouden besluiten om dat ongedierte niet meer toe te laten en het aanwezige ongedierte te deporteren, dan hoeven we ons ook niet meer druk te maken over wèl of niet castreren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s