Nieuw

Russia is going to apply a total no fly zone in Syria

In addition to the AA systems S-300 / PMU2, Russia is going to deliver the most modern system in the world for air-management. This is called C3I which ensures automated management. This represents a giant step for the Syrian army, increasing precision by 50 times. Thus the launch of the oldest missiles belonging to the Soviet period (the S-200, S-75, S-125, etc.) will no longer be a risk-ladened venture; in fact, it will be almost as precise as the S-300.

10. Once the Syrian Army will be integrated in this system of air space management, its system will be similar to those of the Russian, US, British, French and Israeli armies.

Voltairenet.org >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Russia is going to apply a total no fly zone in Syria

 1. “S-300 is genoeg om te reageren op de Israëlische dreiging” – Syrisch ministerie van Buitenlandse Zaken

  In een interview met tv-kanaal RT heeft de Syrische minister van buitenlandse zaken Walid al-Muallim commentaar geleverd op de dreigementen van Israël aan Syrië over de militaire aanwezigheid van Iran.

  “In elk geval zal S-300 voldoende zijn om op deze bedreigingen te reageren,” zei al-Muallim.

  Hij benadrukte ook dat Iraanse militairen legitiem op Syrisch grondgebied zouden blijven en optreden als militaire adviseurs.

  “Over de Syrisch-Iraanse relaties kan niet onderhandeld worden,” merkte hij op. “Deze relaties zijn gebaseerd op het besluit van de twee soevereine staten die hun onafhankelijke beslissing te verdedigen.”

  Bovendien, benadrukte de minister het defensieve karakter van het luchtverdedigingssysteem van de S-300 “Het systeem is in wezen een verdedigingssysteem en geen aanvalssysteem het is bestemd voor de bescherming van het Syrische luchtruim. Als we het belang van de bescherming van het Syrische luchtruim analyseren, zullen we zien dat dit een teken van veiligheid en stabiliteit is, en geen teken van offensief”

  Hij prees het besluit van Moskou om Syrië uit te rusten met dit luchtafweersysteem en zei dat het net op tijd was.

  Bron:
  https://de.sputniknews.com/politik/20180930322482912-syrien-iran-militrpraesenz-israel-drohungen-s-300/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s