Nieuw

Nederlander schopt neger voor zijn hoofd

Dat mogen we ook wel eens een keertje melden als het andersom is.

Het gaat hier altijd maar over moslima’s, transgenders en Afrikanen die ons naar het leven staan.

Maar soms, heel soms, wordt er teruggevochten.

Vorig jaar brak Rico de arm van Badr-Hari, aan het einde van dat jaar sloeg hij nog een andere Marokkaan legaal in elkaar.

Wij willen graag Rico als minister van Defensie Oorlog in plaats van die theekransjes-teefjes die alleen met zichzelf bezig zijn en ondertussen vergeten winterjassen te kopen voor onze jongens die iemands anders agenda in Afghanistan dienen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Nederlander schopt neger voor zijn hoofd

 1. Vroeger speelden de kinderen koiboitje of prinsesje en die welke niet zo waren als een ander deden dat tot op hoge leeftijd. Nu mogen ze ministeresje spelen als usefull idiots.

  Like

 2. Republikein // september 30, 2018 om 09:20 //

  Hij werd uitgedaagd dus verdedigen geoorloofd, have en goed beschermen helemaal jofelnootje sinds Rubberen RutteI, een inbreker draagt soms een korte broek.

  Like

 3. De marokkaanse kickboksers die in NL woonachtig, geboren en opgeleid zijn komen allemaal uit voor marokko ook al zijn ze 4e generatie, hetzelfde geldt voor NL turken en in mindere mate voor surinamers, bv Murtel komt uit voor NL. In NL wordt continu gehamerd op ‘divers’ en ‘inlcusief’ en daarom wordt NL nationalisme in NL gehekeld en wordt de NL vlag in NL als provocerend bestempeld. Wat is er divers en inclusief aan in NL woonachtig, geboren en opgeleiden marokkaanse en turkse nationalisten die alles aan NL te danken hebben maar met marokkaanse en turkse vlaggen wapperen tijdens de opkomst? Waarom wordt marokkaans en turks nationalisme in NL niet als een bedreiging gezien terwijl NL nationalisme in nota bene NL wel als een bedreiging gezien wordt? Hoe is deze waanzin überhaupt mogelijk?

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 1, 2018 om 00:33 //

  Daar heb ik ook over zitten denken Dick, ten tijde van de K1 gevechten hadden ze als excuus dat de Japanners het niet zo leuk vonden als alle hooggeplaatste vechters alleen uit Nederland zouden komen en dat ze dus voor de sier een andere nationaliteit voerden.
  De K1 is echter failliet dus die vlieger gaat niet meer op.
  Hoe het ook zij, ten tijde van de K1 waren het vaak wel aantrekkelijker gevechten.
  Ook nu ging dat weer op, Rico was op alle fronten superieur maar kon geen knock-out forceren, eigenaardig genoeg zijn al zijn ko’s behaald met trappen en slechts zelden met stoten.Best bijzonder voor zo’n oermens.
  Dat blijft toch risicovol, de voorlaatste ronde scheelde het een haar of hij was geraakt door een spinning backkick en als die vol op de lever komt (wat de intentie is) dan kun je nog zo groot en sterk zijn maar dan is het einde verhaal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s