Nieuw

Migranten in Griekenland gooien hun maaltijden weg omdat ze ontevreden zijn met het eten

De video toont boze migranten (of vluchtelingen in de linkse taal) die maaltijden op straat weggooien.

Volgens het Griekse nieuwsportaal News One was het weggooien van voedsel voor de bewoners van het kamp een manier om te protesteren tegen hun levensomstandigheden.

Voor de Grieken is het erg controversieel, omdat veel Grieken het zich op dit moment niet kunnen veroorloven om zelfs maar in hun basisbehoeften, zoals voedsel en een onderkomen, te voorzien.

Eerder werd de burgemeester van het eiland geïnterviewd en hij zei dat de lokale bevolking hun vertrouwen in de autoriteiten heeft verloren:

– De lokale gemeenschap is moe van deze langdurige onopgeloste kwestie en heeft ook hun vertrouwen verloren in wat de centrale overheid en de Europese Unie hebben beloofd, maar niet waargemaakt, aldus Lesbos burgemeester Spyros Galinos.

In mei zei hij dat op het eiland “vrouwen bang zijn om hun huis uit te gaan, wij houden onze kinderen in onze huizen” omdat het eiland uitgeput is van de gevaarlijke situatie met migranten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Migranten in Griekenland gooien hun maaltijden weg omdat ze ontevreden zijn met het eten

 1. Don’t bite the hand that feeds you….

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // september 30, 2018 om 16:30 //

  Mooi, meteen terugvaren en dan zitten ze binnen een paar uur weer aan de döner, probleem opgelost en kunnen ze meteen door naar Syria want daar is het sein veilig gegeven.

  Like

 3. Geen probleem, dan eten jullie toch niet. Dan kom je vanzelf op het volgende: Honger maakt rauwe bonen zoet. Kijken of ze uiteindelijk toch gaan eten. Verwende ettertjes dat het zijn. Hup, terug naar je land. War is over. Laat je handen maar eens flink wapperen. Jullie hebben lang genoeg niets gedaan. Ondankbare honden.

  Like

 4. Kijken hoe lang ze het volhouden,om niet te eten.
  Irritante etterbakken!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // september 30, 2018 om 17:18 //

  Blijft een vreemd land, ooit in een grijs verleden moest mijn zwagertje een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven, een mens wil niet weten wat patiënten daar krijgen voorgeschoteld ! En dat terwijl je overal in Griekenland heerlijk kunt eten voor een habbekrats.
  Het maakte wel gelijk duidelijk waarom bezoekers allemaal met grote boodschappentassen liepen te zeulen.
  Maar zoals Peetje net al zei, geef gewoon niks anders en kijk maar hoelang ze het volhouden.
  Zoveel soeps zal hun eten in de woestijn toch ook niet geweest zijn nietwaar.

  Like

 6. Goed zo, niets meer te eten geven stelletje huilebalken

  Like

 7. Scrutinizer // september 30, 2018 om 20:50 //

  @Yvonne
  En bovendien hen zelf de rommel laten opkuisen.
  Wie dit weigert, krijgt ook de volgende maaltijd niet te eten.

  Like

 8. Gekloot // oktober 1, 2018 om 00:12 //

  @Scrutinizer wat dacht je van meteen terugsturen!

  Like

 9. De Grieken zelf hebben geen geld om eten te kopen, ze moeten alles afgeven en diegenen die het geschonken krijgen gooien het weg?!! Stelletje ondankbare en onbeschofte barbaren! Meteen terugsturen voor straf!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s