Nieuw

Duitse regering legt er wanhopig geld bovenop: Nog eens 3000 euro meer voor vrijwillig vertrek

De rood-groene Duitse regering ageert alsmaar hulpelozer in haar favoriete project “Vluchtelingen”. Hoe komen we van ze af? Misschien met meer poen?, lijkt ze zich af te vragen, en legt in het project StarthulpPlus er nogmaals een flinke som bovenop. Iedereen die vrijwillig besluit om naar zijn land van herkomst terug te keren, krijgt nog eens 3000 euro extra toegeworpen.

Het StarthulpPlus programma werd begin februari 2017 gelanceerd. Sindsdien schenkt de Duitse overheid voor vrijwillig vertrek aan elke volwassene van wie de asielaanvraag nog in behandeling is 1.200 euro (600 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar). Als een gezin uit meer dan vier leden bestaat, wordt een eenmalige geldbonus van 500 euro toegevoegd.

Elke afgewezen asielzoeker of zogenaamde bescherming-rechthebbende moet zich tevreden stellen met 800 euro (kinderen jonger dan 12 jaar 400 euro). Als een gezin uit meer dan vier leden bestaat, wordt een eenmalige uitkering van 500 euro toegevoegd.

De nieuwe belastinggeld-zegening waartoe de Duitse regering heeft besloten in de vorm van nog eens 3000 euro extra voor “re-integratiesteun in de woonsector” is sinds 15 september van kracht en duurt tot 31 december 2018. Dit bedrag moet worden gebruikt voor de financiering van zaken in de woonsector, zoals huur, bouw- en renovatiewerkzaamheden, of de basisuitrusting voor de keuken of badkamer. Niet alleen de gezinnen profiteren – ook individuen hebben recht op 1000 euro extra.

De concrete vorm van de steun wordt dan ter plaatse met de IOM (Internationale Organisatie voor Migratiege) gecoördineerd. Motto van het geheel: “Uw land. Uw toekomst. Nu!” Wereldreizigers uit de volgende landen zullen kunnen genieten van het luxueuze geld dat er beschikbaar is: Afghanistan, Egypte, Algerije, Armenië*, Azerbeidzjan*, Ethiopië, Bangladesh, Benin, Burkina Faso, China, Ivoorkust, Democratische Republiek Congo, Eritrea, Gambia, Georgië*, Ghana, Guinee, Guinee-Bissau, India, Irak, Iran, Kameroen, Kenia, Libanon, Libië, Libië, Mali, Marokko, Mongolië, Niger, Nigeria, Pakistan, Palestijnse Autoriteit, Russische Federatie*, Senegal, Sierra Leone, Somalië, Sudan, Sri Lanka, Syrië, Tadzjikistan, Togo, Turkije*, Tunesië, Oekraïne* en Vietnam.

Als men uitgaat van een gemiddeld gezin bestaande uit twee volwassenen en drie kinderen, komt men uit op het vorstelijke bedrag van 7.700 euro. Een aantrekkelijk aanbod wanneer men bedenkt dat het gemiddelde inkomen in Kameroen iets meer dan 1000 euro per jaar is en in Marokko bijna 2600 euro (in 2014).

De Duitse regering is nog niet erg succesvol met haar vrijwillige terugkeerbeleid. Volgens Zeit zijn er in de eerste helft van vorig jaar aanzienlijk minder asielzoekers vrijwillig naar huis teruggekeerd, eind juni 2017 was dit aantal net onder de 16.700. Een jaar eerder, in de vergelijkbare periode, waren het nog steeds meer dan 30.500 mensen. Een daling van ongeveer 45 procent.

De beslissing tussen een levenslange comfortabele volledige verzorging in Duitsland of een woning bouwen en bedrijf vestiging in Afrika, of een andere plaats op deze aardbol, blijkt uit de response van de “asielzoekers” opnieuw een miskleun van de regerende politici te zijn, die de Duitse belastingbetalers duur komt te staan.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/30/bundesregierung-nochmal3000-euro/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Duitse regering legt er wanhopig geld bovenop: Nog eens 3000 euro meer voor vrijwillig vertrek

 1. Ja, Frau Ferkel, dat had je niet aan zien komen hè? Wordt het je te heet onder je voeten? Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten.

  Like

 2. Frans Wouterse // september 30, 2018 om 21:58 //

  Gewoon luisteren naar Putin, stoppen met uitkeringen en alleen een uiterst summiere opvang en het probleem lost zich vanzelf op. Maar straks op de VN conferentie in Marrakesh worden we verplicht ze op te nemen in ons sociale stelsel.

  Like

 3. Overal schijnen regeringen te zijn vergeten voor wie ze eigenlijk werken behalve dan De Donald of Orban e.d.

  Like

 4. Voor wie er trek in heeft (lol)

  Like

 5. Scarlatti Bombatti // september 30, 2018 om 22:52 //

  En wie garandeert dat ze niet terugkomen? WAT wordt daar tegen ondernomen om dat te voorkomen? En ALS ze terug kunnen waarom dan nog eens E3000 v ons belastinggeld er boven op?

  Wie denken jullie, regeringen wel wie jullie zijn!! Stelletje lamlullen!
  Zijn er soms VERKIEZINGEN IN AANTOCHT IN DEUTSCHLAND?

  En wanneer ik de namen van die landen bekijk verbaast t me dat ze nog steeds binnengelaten worden en waarom dan nu terug??

  Ik begrijp iets niet…. maar EEN ding begrijp ik WEL en dat is dat t dus de GROOTSE FLAUWE KUL is dat die #migranten in de 1e plaats HIER zijn!
  WEG met die LUI en WEG met die weerzinwekkende socialistische regeringen!

  De Presidenten Donald J. Trump van de V.S. en Viktor Orban van Hongarije zijn de enigen met NUCHTER VERSTAND!

  Like

 6. Gekloot // oktober 1, 2018 om 00:01 //

  @Alice – Nou Merkel zit niet echt op de blaren hoor. Zij betaalt echt niet meer belasting. Het Duitse volk wel maar ja die hebben haar ook keer op keer gekozen.

  Like

 7. Nou Gekloot, het is toch enigszins een afgang voor haar. Er begint van alles te roeren en te borrelen in Deutschland. Ook politiek. Als er geen tegengas was gekomen was ze vrolijk verder gegaan met haar importvolk. (Ik weet dat dit stiekem toch gebeurt in de vorm van vliegtuigen vol in de nachtelijke uren!).

  Like

 8. wel ja geef ze in hun thuisland een mooi vrijstaand huis, tot hun laatste adem levenslang ondersteuning, geld dus of ze nou in onze landen alles krijgen of als ze weg gaan, en idd waarom ze blijven binnen halen als ze die er al zijn kwijt willen

  Like

 9. het is werkelijk niet te geloven. Eerst die zooi binnenhalen, vervolgens zat voeren, en dan bovenop een riant bedrag schenken voor als ze “vrijwillig” willen oprotten. Ik morgevroeg
  weer 6:00 uit me nest, om weer een dag arbeid te verrichten, en dat nu al 35 jaren. Ik ga nog maar een biertje halen, fuck the system

  Like

 10. Het vertoont inderdaad nogal schizofrene trekken om ze eerst massaal naar je land welkom te heten en dan je pensioenredders geld geven om ze weer te laten vertrekken.

  Like

 11. Begint sterk op PANIEKHANDEL te lijken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s