Nieuw

Drie Oostenrijkse vrouwen op tramhalte door Syriër aangevallen en zwaar verwond

Op vrijdagavond hebben zich in de Weense wijk Alsergrund afschuwelijke scènes afgespeeld: Een 41-jarige Syriër viel eerst drie vrouwen van 65, 67 en 75 jaar aan op een tramhalte en verwonden hen ernstig, voordat hij enige tijd later op straat de ramen verbrijzelden. In de vluchtstrook maakte de politie een einde aan de agressieve activiteiten van de MENA-lander, na het gebruik van peperspray kon de woesteling worden overweldigd.

De 41-jarige moslim was blijkbaar op de Währinger Strassezijn met zijn razernij begonnen. Bij een tramhalte ging hij plotseling met zijn vuisten op drie vrouwen los en sloeg op hen in. Hij sloeg de slachtoffers allemaal naar de grond, waar ze ook nog schoppen kregen te verduren en ernstig verwond raakten. De politie meldt bijvoorbeeld hersenschudding, kneuzingen en hematomen. Daarna ging de aanvaller op weg om in de Pichlergasse verder te razen, waar hij meerdere winkelruiten insloeg en ook ernstig gewond raakte, aldus de politie.

Dit weerhield de verdachte er echter niet van om op de vluchtstrook verder te raaskallen. Toen hij daar weer een aantal voorbijgangers met zijn vuisten bedreigde, werd eindelijk de politie gewaarschuwd. Slechts een korte tijd later arriveerden de politieagenten ter plaatse. Maar de dader viel ook de politieagenten aan terwijl hij hardop in het Arabisch schreeuwde.

De gebeurtenis bleef niet lang onopgemerkt: de gewelddadige moslim en het verschijnen van de politie “zorgden voor grote opschudding, waarbij verschillende toeschouwers van de plaats van de interventie moesten worden verdreven”, zoals het hoofdbureau van de politie het meldt. Met versterking slaagde de politie er uiteindelijk in, met behulp van pepperspray, de verdachte te overweldigen en te arresteren. Vanwege zijn verwondingen moest de Syriër eerst in het ziekenhuis worden opgenomen. Hij staat nu onder voortdurend toezicht, aldus de politie.

Na zijn ontslag uit het ziekenhuis wordt hij overgebracht naar voorarrest, aldus het politierapport. De 41-jarige wordt beschuldigd van zware mishandeling, verzet tegen arrestatie en vandalisme.

Bron:

https://www.krone.at/1780122

(h/t polderboy)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Drie Oostenrijkse vrouwen op tramhalte door Syriër aangevallen en zwaar verwond

 1. Het is al weken duidelijk: het is begonnen!

  Dit is slechts wat voorwerk om te zien hoe snel hulpverlening/bescherming ter plekke is.

  #Pakjelandterug #WakeUp #StandUp

  Like

 2. Een onbezorgde oude dag…..wat een enorme farce….prooi, collatteral damage van het multiculturele organsme van enkelen….

  ….waarom trouwens pepperspray als iemand bejaarde vrouwen zwaar mishandeld, is een kogel niet beter op zijn plaats voor een dolle hond?

  Like

 3. Edit Rommel: Niet doen!

  Like

 4. Wat kost zo’n dankbaar voor geboden kost, onderdak, zorg en leefruimte Syriër de gemeenschap verder nog?

  Like

 5. Hoe meer er over wordt geschreven of op het nieuws bekend gemaakt, de profiteurs doen nu allemaal of ze verward zijn. Grotere kans om asiel te krijgen. Zoals gewoonlijk is de media weer verantwoordelijk voor de toename van fenomenen.

  Like

 6. Wachteres // september 30, 2018 om 17:08 //

  Ach, hij zal wel een psychisch probleem hebben.

  Straks komt hij onder behandeling en dan komt het allemaal weer goed.

  Like

 7. antiislamnu // september 30, 2018 om 18:43 //

  Hier een recent filmpje hoe zo’n mes aanval er uit
  https://drive.google.com/file/d/1UqknLLaUiI91UtLr2goaORuo1KZYWu_z/view?usp=drivesdk

  Like

 8. Stef, in feite zijn ze ook allemaal verward. Onstaan door te weinig hersencellen vanwege inteelt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s