Nieuw

De wereld waar ik als kind in leefde is kapot

De wereld waar ik als kind in leefde is kapot, de achterdeur die altijd open was en het zelf koffie zetten als er niemand thuis was is weg, vertrouwen in de medemens is weg, redelijkheid is weg, alles wat ons vooruitgang en een beter leven bracht is weggegooid, multiculti waanzin heeft daarvoor gezorgd.

Door: Duchesne

PVDA, Groen Links terroristen en zakkenvullende D66, VVD en CDA tuig hebben ons land en onze toekomst kapot gemaakt.

Islam is funest voor het mens zijn en voor vrijheid, en we zijn nu de burgeroorlog binnen gewandeld. Het is begonnen, en vergis je niet in de rust die er heerst op straat, binnen enkele minuten kunnen er 30 auto’s stoppen vol met bruin tuig en doen wat ze willen bij een niet weerbare bevolking in een land met een overheid die hen niet beschermd. Binnen 10 minuten kunnen ze weer weg zijn, versnipperd over alle windstreken om via een app een uur later elders terreur te brengen. In 10 minuten kunt u blind worden geslagen, verkracht of de keel worden doorgesneden. U kunt worden beroofd, tot pulp worden gemept op een professionele gesubsidieerde manier en levenslang vloeibaar voedsel en 3 x in de week nierdialyse mogen beoefenen. Als ze ooit worden gepakt, is een werkstraf waarvoor ze nooit komen opdraven het meest waarschijnlijke. Opzettelijk is deze soort getraind in het slopen van mensen, met subsidie van de overheid.

Mensen, we zijn letterlijk rechteloos gemaakt door onze eigen politici. Nou ja, eigen, ze zijn gekocht en houden hun eigen burgers met geweld weg van machtsposities.

Ik vind dat iedereen het menselijke recht heeft in verzet te komen, verraad van het eigen volk is onacceptabel en zou op zeer duidelijke wijze moeten worden gecorrigeerd.
Maar goed, dat is de nostalgie en de fantasie over hoe een land voor zijn burgers zou moeten opkomen.

Er lopen in dit land onderzoeken naar burgers op wat men zegt en schrijft, waarbij men alle zaken accumuleert en opgestapeld wordt om ze als een groot pakket ineens op de kop van die burgers te donderen. Dossiers worden aangelegd met overheidsgeld en subsidies voor NGO-instanties die specifiek “rechtse” mensen volgen om burgers straks jarenlang te kunnen opsluiten. Die gestolen fiets word niet opgespoord, maar de eigenaar die klaagt wordt genoteerd. We zitten in de DDR 2.0 waarbij men vele malen meer efficiënt is geworden en qua mogelijkheden zoveel meer kan.

Die omvolking moet er komen, ten koste van alles. En wij zijn hinderlijk en overbodig aan het worden… wij moeten dood.

Verenig u, VERZET!

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on De wereld waar ik als kind in leefde is kapot

 1. Verenig u, VERZET!,

  We leven in een democratie en dat kan alleen in het stemhokje (wordt ons verteld) en misschien door niet meer te werken dan noodzakelijk is voor levensonderhoud. Veel meer kunnen we niet, zelfs geen ruilhandel. Zelfs demonstreren is een farce, alles wordt opgenomen en je krijgt een goed gesprek met de wijkagent dat je scanderen mogelijk strafbaar kunnen zijn. Hate speech of zoiets, we breien er wel een mouw aan.

  Maar mochten er een paar aanslagen komen zoals je beschrijft dan kan het wel eens een wilde opstand worden en dan zal de politie/overheid er tijdelijk niet meer zijn. Dan is het ieder voor zich. Zo begint bijna elke revolutie. En dat het borrelt konden we wel zien na de dood van Fortuyn. Liever laten ze ons kikkers langzaam gaar worden. Dat werk goed.

  Zeer interessante site trouwens, lees hem graag. Complimenten voor jullie inzet.

  Liked by 2 people

 2. TOUCHÉ!!

  Compliment aan Duchesne voor dit zeer herkenbare stuk.

  Liked by 2 people

 3. Het is nog bitterder; als de mensen die naar hier gevlucht zijn heimwee krijgen dan kunnen ze altijd nog terug. Ik heb heimwee maar het land en de stad waarin ik ben opgegroeid bestaan niet meer.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // september 30, 2018 om 12:42 //

  Zoals men inmiddels wel weet heb ook ik een sterke drang naar het verleden, het touwtje uit de brievenbus is de meest bekende metafoor op dat gebied.
  Tegelijkertijd is het goed je te realiseren dat het touwtje alleen maar kon omdat mensen toch niks hadden wat waard was om te stelen, of zoals mijn moeder placht te zeggen; “Als er hier een inbreker komt help ik mee om te zoeken, eerlijk delen”.
  Gek genoeg gaat dat nog steeds op, bijna nergens is nog geld in huis, alles gaat via de pinpas, waardevolle spullen ? Een computer, een telefoon, wat sieraden en dan heb je het wel zo’n beetje gehad veel meer valt er meestal niet te halen.
  En een opstand ?
  Die gaat er voorlopig niet komen, mensen hebben het eenvoudig financieel te goed, kijk bijvoorbeeld naar de peilingen van vandaag, de VVD heeft slechts zeven zetels verloren tov de Tweede Kamer verkiezingen. D66 en CDA zijn de grote verliezers maar de VVD blijft met enig gemak toch de grootste.
  Vlak voor de verkiezingen weer een paar mooie beloften en ze zijn weer terug op de oorspronkelijke 33 zetels.
  En met GroenLinks als goede tweede belooft dat weinig goeds, ons land herbergt helaas nog steeds erg veel luchtfietsers.

  Liked by 2 people

 5. Ik heb altijd gegeloofd in opbouwen en deel zijn van en sociaal zijn met hen die in een slechtere positie zaten, maar inderdaad, de welvaart heeft lui gemaakt en lamlendig, liever een ander laten mishandelen dan self een tik uitdelen om die ander te beschermen. 112 bellen voor politie assistentie terwijl je naast de mishandeling staat is een vorm van luiheid en lafheid, want je weet dat hulp niet op tijd zal of kan komen. Maar het is zoveel makkelijker, zoveel veiliger, tot je zelf aan de beurt bent en anderen toekijken en om hulp bellen en worden doorgeschakeld of in de wacht gezet….

  De enigen die profiteren van het geweldsmonopolie en dus de machteloosheid vna de bevolking zijn allerhande criminelen, allachtoon tuig en politici die door bescherming van de politie hun wanstaltige gedachten kunnen uitvoeren. Feitelijk is de politie het enige orgaan dat dit land nog kan redden, daarom stopt men ook in het kader politieke vrienden en marjonetten.
  Een AntonioTejero die voor de bevolking opkomt kunnen wie hier wel vergeten, en daarmee is democratie en grondwet eigenlijk al uitgerangeerd.
  We zitten nu in een Dhimmiekarikatuur, een toneelstuk van slechte smaak met een zeer laag niveau.

  Ergens moet iets breken, iets aanleiding geven tot massale woede, maar een slachting zoals de
  Bataclan, een ritje met een truck en een paar honderd mensen het graf inploegen of een bommetje of wat in de metro of een vliegveld maakt geen woede los, slechts “medeleven”….
  Betalen door hogere premies en belastingen voor gratis huis, hoer en miele met uitkering voor moslims maakt ook al geen volksopstand of een vallende regering.
  Misschien als een mislam de pukkel op de kont van Silvie Meys wegvreet, als het Nederlandse elftal volledig blank en Nederlands is, misschien komen we dan in opstand, of als SBS6 niet langer hart voor Holland uitzend…..misschien zijn we dan eens echt boos…of tikken we op internet een epistel over wat er allemaal moet veranderen….allemaal politici zonder enige macht….maar de stront is er weeruit, voor vandaag…

  Liked by 5 people

 6. koddebeier // september 30, 2018 om 13:03 //

  Helaas, maar al te waar !!!! We zijn verkocht en verraden !

  Liked by 1 persoon

 7. Kijk naar de EU een dictatorship, 100 jaar geleden was al bekokstoofd dat Europeanen door migratie omvolkt moesten worden. Dit is nu gaande, Elite zoals SOROS willen van ons slaven maken. Media, overheden helpen hieraan mee.

  Liked by 1 persoon

 8. Ik las net dat de VVD een ongelooflijke 26 zetels zou halen in de peiling. Welke ontiegelijke volidioten stemmen nu nog steeds op deze lieg en bedrieg partij? Door dit soort moves zullen we hier nooit meer uitkomen.

  Liked by 1 persoon

 9. Scrutinizer // september 30, 2018 om 17:58 //

  @Dick
  Helaas. Zeer hekenbaar wat u zegt.
  Mijn Vlaanderen van de jaren ’80 of uw Nederland van dat tijdvak, komt niet meer terug.

  Zou u tevreden zijn met het Spanje of Italie van de jaren ’80, van vóór de massa immigratie?
  Wel, … ’t is niet de hemel op aarde maar temidden van de alternatieven (zoals het Vlaanderen of Nederland van VANDAAG), zou dat misschien wel de beste optie zijn, niet?

  Goed nieuws: ik heb zo’n plek ontdekt: Uruguay (en ze hebben er zelfs internet en mobiele telefonie dus in wezen is het beter dan Zuid-Europa in de jaren ’80)
  Voor meer info verwijs ik naar de site van project Exodus (button bovenaan deze pagina).

  Like

 10. Die goede oude tijd van weleer komt nooit meer terug…
  Men kon nog in de avonduren veilig over straat zonder te worden geconfronteerd met hangjongeren van Marokkaanse signatuur die sissende geluiden maken om vrouwen te intimideren en eenmaal thuis gekomen luisterde men naar een hoorspel op de radio.

  Toen nog geen Turk te bekennen, want die lagen opgeslagen in de z.g. turkenpensions waar de bedden altijd bezet waren want toen werkte men in ploegendienst in de haven of bij een schoonmaakbedrijf.

  Het gedonder begon vlak na die oliecrisis in 1973 toen de gezinshereniging op gang kwam o.l.v. Joop Den Uyl en Jan Pronk. Plotseling verschenen op straat mannen in witte soepjurken en vrouwen met hoofddoeken op weg naar het vrijdagmiddaggebed.
  Nauwelijks waren we van de schrik bekomen; kwamen er in grote aantallen de Marokkanen onze cultuur verder ‘verrijken’ en steeg de criminaliteit tot schrikbarende hoogte.
  Niks geen touwtje meer uit de brievenbus, laat staan een open achterdeur maar de fiets op slot en onze dochters dringend waarschuwen i.v.m. die z.g. loverboys.

  De rest is geschiedenis waar onze verantwoordelijke politici niets van hebben geleerd.
  Integendeel zelfs, de grenzen gingen wagenwijd open voor 225 verschillende culturen en nationaliteiten waarbij alleen nog de Eskimo’s en de Pygmeeën ontbreken tot groot verdriet overigens van GroenLinks.

  We stevenen dus af op onze eigen ondergang en we betalen die bovendien nog zelf ook.
  Maar er is nog hoop volgens de politieke elite want volgens hun ligt de integratie van al die nieuwe Nederlanders op ramkoers.

  Als bewijs hiervoor de Top-Tien in de Haagse wijk Transvaal:

  1. Allahu Akbar! – Het Verwarde Mannenkoor.
  2. Nog even Geduld – De Sharia Brothers.
  3. Ik zie je bij het Vrijdagmiddaggebed – Achmed & Fatima.
  4. Stap voor Stap – De Medina moslims.
  5. Wir Schaffen Das! – De Merkel Sisters & Ali X.
  6. Meer Moskeeën! – De Geitenneukers.
  7. Blijf Bij Mij – De Treitervloggers.
  8. Homesick – De Syriëgangers.
  9. Mijn hart ligt in Transvaal – Jesse K. & rapper Boef.
  10. Mien, waar zijn mijn pillen? – Alex P. & de Plofkrakers.

  Liked by 2 people

 11. @Scrutinizer

  Bedankt voor de tip, denk dat ik er nog wel een keer op terugkom!

  Like

 12. kakipanah46 // oktober 1, 2018 om 09:26 //

  Hebben we zelf gecre-eerd anders had er geen 3X Rutte kunnen bestaan. 3X zijn we er met onze eigen open ogen ingetuind.

  Like

 13. Hoe het kan dat de VVD nog steeds de grootste is? Nederland bestaat voor een groot gedeelte uit van die ongure types die uit het zelfde hout gesneden zijn als Mark Flutte. Door en door rot, verrot en be- en verdorven. Liegen en bedriegen is hun devies en ze komen verdorie nog overal mee weg ook……

  Like

 14. Gekloot // oktober 1, 2018 om 14:40 //

  Ben ook niet blij met een VVD maar ook niet met zo’n grote Groen Links en wat dacht je van die flink groter wordende “denk”. Maar dat laatste wordt alleen maar veroorzaakt doordat iedereen ook maar stemrecht krijgt en die gezinnen alleen maar groter worden.

  Like

 15. Duchesne // oktober 1, 2018 om 21:24 //

  Wat dacht je hiervan: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2625311/politiemannen-verdacht-van-helpen-criminelen

  wat men niet schrijft is dat het om Turkse georganiseerde misdaad gaat en dat de agenten…..tsja, wat DENKT u?

  Like

 16. Cassera // oktober 1, 2018 om 23:24 //

  Vooral in nederland is de sociale druk erg groot nergens op de wereld zo hoog.Ik baal er vreselijk van emigreren waar naar toe? Ik wil niet meedoen, maar geen keus.Politiek heeft veel macht.Sociaal zijn.

  Like

 17. Met weemoed kijk ik terug naar die heerlijke kindertijd die ik mocht beleven!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s