Nieuw

Berlijn-Kreuzberg: Politieinzet escaleert – drie agenten gewond

Drie politieagenten raakten gewond tijdens een operatie aan de Cottbuspoort. De agenten hadden de persoonlijke gegevens van een verdachte fietsendief in de Reichenberger Strasse gecontroleerd na een getuigenoproep. Kort daarna vormde zich een menigte die met objecten begon te gooien. De politie kon de boze menigte alleen weghouden door middel van pepperspray.

Na het checken keerde de 22-jarige zwarte Afrikaan terug naar het politievoertuig, schopte het en trok de deur open. De agenten arresteerden de man vervolgens, volgens de politie.

Zoals gebruikelijk in gebieden met een hoog percentage migranten, verzamelde zich op dit moment een agressieve menigte die de politie beledigde met luid “Fuck off” en “hoerenzoon” geschreeuw.

De politiemensen werden met stenen, bloempotten, asbakken en glazen flessen bekogeld. Pas toen er versterkingen kwamen, kalmeerde de situatie.

Drie politieagenten raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. Vier mannen tussen de 16 en 36 jaar werden gearresteerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Berlijn-Kreuzberg: Politieinzet escaleert – drie agenten gewond

 1. antiislamnu // september 30, 2018 om 01:23 //

  Wat een grap zoveel politie met een zo’n strond jong bezig een beetje agent met de simpelste basis vaardigheden moet dat ventje toch zo in de boeien hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. Ken nog wel een andere “spray” wat een meer permanente oplossing bied

  Liked by 1 persoon

 3. …en die agenten moeten hun opgelopen frustratie kwijt, dus de eerste autochtoon die ze tegenkomen krijgt een berg agressie over zich heen.
  De wereld waar ik als kind in leefde is kapot, de achterdeur die altijd open was en het zelf koffie zetten als er niemand thuis was is weg, vertrouwen in de medemens is weg, redelijkheid is weg, alles wat ons vooruitgang en een beter leven bracht is weggegooid, multiculti waanzin heeft daarvoor gezorgd.
  PVDA, Groen Links terroristen en zakkenvullende D66, VVD en CDA tuig hebben het ons land en onze toekomst kapot gemaakt.

  Islam is funest voor het mens zijn en voor vrijheid, en we zijn nu de burgeroorlog binnen gewandeld. Het is begonnen, en vergis je niet in de rust die er heerst op straat, binenn enkele minuten kunnen er 30 auto’s stoppen vol met bruin tuig en doen wat ze willen bij een niet weerbare bevolking in een land met een overheid die ze beschermd. Binnen 10 minuten kunnen ze weer weg zijn, versnipperd over alle windstreken om via een app een uur later elders terreur te bregen. In 10 minuten kunt u blind worden geslagen, verkracht of de keel worden doorgesneden. U kunt worden beroofd, tot pulp worden gemept op een profesionele gesubsidieerde manier en levenskang vloeibaar voedsel en 3 x in de week nierdialyse mogen beoefenen. Als ze ooit worden gepakt is een werkstraf waarvoor ze nooit komen opdraven het meest waarschijnlijke.
  Opzettelijk is deze soort getraind in het slopen van mensen, met subsidie van de overheid.

  Mensen, we zijn letterlijk rechtenloos gemaakt door onze eigen politici. Nou ja, eigen, ze zijn gekocht en houden de eigen burgers met geweld weg van machtsposities.
  Ik vind dat iedereen het menselijke recht heeft in verzet te komen, verraad van het eigen volk is onacceptabel en zou op zeer duidelijke wijze moeten worden gecorrigeerd.
  Maar goed, dat is de nostalgie en de fantasie over hoe een land voor zijn burgers zou moeten opkomen.

  Er lopen in dit land onderzoeken naar burgers op wat men zegt en schrijft, waarbij men alle zaken accumuleerd, opstapeld om ze als een groot pakket ineens op de kop van die burgers te donderen. Dossiers worden aangelegd met overheidsgeld en subsidies door NGO instaties die specifiek “rechtse” mensen volgen om burgers straks jarenlang te kunnen opsluiten. Die gestolen fiets word niet opgespoord maar de eigenar die klaagt word genoteerd. We zitten in de DDR 2.0 waarbij men vele malen meer efficient is geworden en qua mogelijkheden zoveel meer kan.
  Die omvolking moet er komen, ten koste van alles. En wij zijn hinderlijk en overbodig aan het worden…wij moeten dood.

  Verenig u, VECHT !

  Liked by 1 persoon

 4. Tuurlijk kunnen die agenten die kerel wel makkelijk aan, maaaar….ze mogen hem geen haar krenken, dan wordt het wat moeilijker, nietwaar?

  Like

 5. en scheurde de deur open.

  Waaauuw :-0

  Liked by 1 persoon

 6. Doe jij dat nooit dan ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s