Nieuw

Zweden heeft na zwart Zuid-Afrika de meeste verkrachtingen ter wereld

Uit de laatste statistieken blijkt dat er in Zweden 63 verkrachtingen per 100.000 inwoners plaatsvinden. Het is meer dan twee keer zo veel als in het derde ergste land ter wereld.

Extreem geweld in Zweden neemt in samenhang met een toename van MENA-immigranten toe. Uit een recente publicatie van The Spectator Index blijkt dat Zweden volgens de meest recente statistieken het op één na meeste verkrachtingsslachtoffers ter wereld per hoofd van de bevolking heeft, op de zwarte machtsstaat Zuid-Afrika na.

De Spectator Index stelt dat tijdens de laatste meetperiode 63 verkrachtingen per 100.000 mensen in Zweden plaatsvonden. Dat is meer dan twee keer zo veel als in Australië, wat de derde plaats op deze verkrachtingslijst ‘siert’. Het Zuid-Afrikaanse bodemrecord ligt op een onthutsende 132 verkrachtingen per 100.000 Afrikanen. De situatie in Zuid-Afrika is al lange tijd hetzelfde. Maar de toename in Zweden is schokkend en een direct gevolg van het beleid van de Zweedse rood-groene regering van massale immigratie van MENA-vreemdelingen.

Onafhankelijk journalist Joakim Lamotte vindt het “volstrekt onbegrijpelijk” dat “mensen die zichzelf goed opgeleid en intellectueel met een goed geweten noemen, dit hebben laten gebeuren; niet zelden noemen deze mensen zich feministen en zeggen dat ze opkomen voor de rechten van vrouwen”.

Als medeverantwoordelijken wijst hij op criminologen zoals de jood Jerzy Sarnecki, de allochtonen Felipe Estrada Dörner en Nina Rung, die niet alleen een criminologe is, maar ook een genuswetenschapster en deskundige op het gebied van seksueel geweld.

– Hoeveel internationale statistiekrapporten over verkrachtingen moeten er gepubliceerd worden voordat degenen die ons land besturen zich realiseren dat we problemen hebben?, vraagt Lamotte zich af op zijn Facebook-pagina.

Bronnen:

Twitter

Facebook

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweden heeft na zwart Zuid-Afrika de meeste verkrachtingen ter wereld

 1. Like

 2. Jack vanderVeen // september 29, 2018 om 08:13 //

  In dit rijtje klopt echt iets niet.
  Namelijk de tekst boven het overzicht.
  Dat dient als volgt te zijn: “official reported and assessed by Court.
  Want Turkije en andere niet vernoemde islamitische landen hebben wel degelijk een hogere score dan vermeld in bovenstaand overzicht. Maar geen slachtoffer dat aangifte wil doen, want nog steeds wordt in vele regio’s door dorpse bevolkingen “eerreddend” opgetreden en zowel dader alsook slachtoffer op weg naar de andere wereld geholpen.
  Of er wacht het slachtoffer gevangenisstraf en later ook nogeens de dood, want slachtoffer heeft seks gehad terwijl ze niet gehuwd was.
  Anderen verkrachten eerst om later alsnog verplicht te worden om het slachtoffer te huwen, zodat legitiem verder verkracht kan worden en het slachtoffer dus geen slachtoffer meer kan zijn. Waarschijnlijk dat ALLE Afrikaanse en islamitische landen in het rijtje hierboven boven Australië eindigen en mogelijk zelfs boven Zweden.

  Like

 3. Vreemd dat lijstje, omdat bekend is dat er in India heel veel gewelddadige verkrachtingen voorkomen….
  Elke 13 minuten is er een verkrachting bij.

  Like

 4. c.kater (hoofdletters alleen waar nodig) // september 29, 2018 om 14:59 //

  dat bevestigt mijn mening : zweden = verloren land

  Like

 5. “Reported” rapes zegt te weinig, In Canada wordt volgens “officiele studies” beweerd dat slechts 1 op de 17 wordt gemeld bij de politie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s