Nieuw

Pensioenredders geven een cultuurvoorstelling in Frankrijk

Petterssonsblogg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Pensioenredders geven een cultuurvoorstelling in Frankrijk

 1. Met allemaal dezelfde stokken.

  Zal dus wel niet met voorbedachte rade zijn.

  Like

 2. Jack vanderVeen // september 29, 2018 om 07:54 //

  Vreselijk om aan te zien.
  Beangstigend om te bedenken dat dit allemaal binnenkort in Europa gewoonte wordt.
  Het allerergste is wel dat men, meest recentelijk voorbeeld met die achterlijke Mark Rutte, staat op te geven voor de camera van hoe goed onze veiligheidsdiensten wel zijn om de bevolking te beschermen. Dus helemaal niet.
  Hetgeen we hier zien is in Europa helaas reeds tot dagelijkse kost verworden. Maar ja, zolang de reguliere media dit niet toont bestaat het niet, is het motto van die achterlijke lynxe verrotte regeringsleiders.

  Like

 3. polderboy // september 29, 2018 om 08:06 //

  Recent werd er in Frankrijk nog eentje doodgeslagen en een ander doodgestoken door een knokploeg. Het hoort bij multiculti, lees ik:
  “…is typical of many deprived, high-immigration urban neighbourhoods in France.”
  https://www.thelocal.fr/20180521/teenage-suspects-arrested-after-man-beaten-to-death-with-piece-of-wood-in-france

  Like

 4. Gladiator // september 29, 2018 om 13:42 //

  @allen,

  Beste mensen,

  Over een psychopaat als ene Rutte, Macron, Verkel, wil ik het eigenlijk helemaal niet meer hebben want WIJ ZIJN MET ZIJN ALLEN toch veel te lam, te bang, te ik weet niet wat om aan deze NIET MEER TE STOPPEN invasie die niets maar dan ook helemaal niets te maken heeft met “vluchtelingen” maar alles met OMVOLKING van ONZE landen omdat ONZE leiders zich een ANDER VOLK aan het aanschaffen zijn!
  Waarom???

  Zie hiervoor het Coudenhoven-Kalergie plan aangevuld met het Hooton plan.

  Je kunt ook nog een kijken naar de ook hier reeds meermaals aangeprezen docuserie “Europa_The last Battle” (niet doen hoor, je wordt er veel te slim cq wijs van!!!)
  Er worden dagelijks mensne vermoord in Duitsland, Zweden, Frankrijk, Italië, Griekenland Engeland en ga zo maar door.
  Waarom hoort nu net U hier niets van, nou omdat de media dit niet aan u doorplempen en nog een reden en die is natuurlijk vele malen smerigen en achterbakser echter wat wil je met PSYCHOPATEN aan het roer, namelijk, op politieburo’s mogen dergelijke zaken niet meer in de zgnd statistieken opgenomen worden en daarbij moet dit zandbakvolk of cultuurparels of wat dies meer zei, niet AANGEHOUDEN WORDEN bij met name genoemde MISDRIJVEN te weten: verkrachting, aanranding, diefstal met en zonder geweldpleging en nog een aantal van met name genoemde MISDRIJVEN!!!

  Echter beste mensen, WIJ WILLEN DIT ZO, toch???

  Zo niet kom uit die luie stoel maar dat is net 1 vraagje teveel, of niet, want wij willen dit wel niet echter, baantje (oh ja, bullshit), hypotheekje (ook bullshit), kindertjes (nog veel grotere bullshit) en ga zo maar door.

  Oproepen om hier een einde aan te maken en te beginnen hier in Vernederland heb ik al veel teveel gedaan MET EEN naar mijn bescheiden mening een TOP plan welk BEWEZEN werkt en op korte termijn.
  Ik wil hiermee aangeven dat de regering binnen zéér korte termijn volledig door de knieën zal gaan maar dat nu terzijde!!

  Omdat dit laatste toch niet gaat werken, daar IK minimaal 300 personen nodig heb met een beetje meer lef dan het toetsenbordplempen op een beeldscherm, wil ik u uit de droom helpen en u de docuserie (ja ik kan er ook niets aan doen, zou het namelijk graag anders zien) aanbevelen waarvan ik u bij voorbaat al zeg dat dit MEGA zware kost is, deze uit 3 delen bestaat en u deze in elk geval ALLE 3 MOET afkijken waarbij kennis van de Engelse taal zeer gewenst is!!

  Hier komt ie dan:

  “The Golden Web Part 1″(en dan natuurlijk Part 2 en Part 3 erachteraan)

  Na deel 1 denk u waarschijnlijk dat alles absoluut geen zin meer heeft en raakt misschien in een dip……ohhhhhhhhhhhhh, wat erg! (Njet)
  Deel 2 is al een beetje ehhhhhh, eerst nog erger en dan…..kom je er langzaam achter dat je deel 3 MOET zien want misschien de oplossing…..ehhhhh, inderdaad ja, de oplossing, echter misschien wel eentje die u niet zo leuk zult vinden als Neanderlander die het gewend is om door psychopaten gepamperd te worden…

  Oh ja, het is een vreselijk taaie docu serie, duurt daarbij ook nog eens een kleine 8 uur maar….

  Niet kijken hoor, je zou er iets van kunnen opsteken!

  Dream on People,

  Gladiator
  I’ll never forget

  Like

 5. “Pensioen redders”, de ironie wil dat mij in het verleden is vertelt dat ik langer moet werken tot mijn pensioen om de gevolgen van de vergrijzing op te vangen.
  De werkelijkheid is echter dat ik langer moet werken voor al de migranten die hier komen om van een “vervroegd pensioen” te genieten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s